Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme nasil oluyor onu bir türlü anlayamadim ben

Şöyle oluyor mesela diyelimki 30 günde adet görüyosun buna göre 30-14= 16.günde yumurtlaman oluyor ama o ayda adetin gecikti o zaman yumurtlama gününde daha geç olmuş oluyor yani farz edelim 16 'da değilde 25.günde yumurtlaman olduda o zaman döllenme gerçekleşti bundan dolayı geç döllenme deniyor . Geç yumurtlamaya alakalı bişey yani

Sonuc ne insallah katlanarak artmistir bende yasadim kimyasal gebelik
Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatif:( üzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda

Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatif:KK43: üzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda
Canım aynısı başıma geldi. Ben de doktora sordum kan tahlilinde olsaydı çıkardı dedi ama bilmiyorum ki. Rabbim ne nasip ettiyse o olur kuzum nasip eder inşallah allahım en kısa zamanda üzülme.

Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatif:( üzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda

Normalde gecikmen oluyormu? Aslında 2 gün gecikmeden sayılmıyor o yüzden doktorlar 21-35 gün arasını normal kabul ediyolar 35'ten fazla gecikme olursa başka nedenler araştırılır.... Her gecikme gebelik olmadığı gibi illa hastalığa da işaret etmez stres üzüntü mevsim değişiklikleri gibi etkenlerde geciktirebilir. Adet görülmediği sürece umut vardır bence. Bazı kişiler hamileyken bile adet görüyor nadirende olsa ama yinede normal adet gibi değildir tabi...
Üzülme bacım sabret Allah en doğru zamanda verecek inşallah bu arada eğer kan testi yaptırmadan 2-3 gün önce ilişkide bulunduysan ve yumurtlama dönemine denk geldiyse belkide vardır gebeliğin kana geçmesi için 10-12 gün geçmesi lazım zaten. Ama her ihtimale hazırlıklı ol bu ay olmazsa devam edersin sıkıntı etme ki hormonlarında etkilenmesin

Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatif:KK43: üzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda
kimyasal gebelikte kan ve idrar testide pozitif oluyor

Batı bekliyorum. Gerçi yumurtladım mı onu da bilmiyorum. :işsiz:

Merhaba bayanlar ben de gebelik düşünüyorum bu ay inşallah hayırlısı ile istryen herkesin olur. Ocak ayından beri istiyoruz lakin hüsran .
Aynı durumdayız. Biz de ocakta başladık. Regl de 25 26 Mart gibi beklemedeyim. Inşallah rabbim bu ay sevindirir bizleri.

Muhtemel adet göreceğin tarihten ortalama 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir. Diyelimki bugün yumurtladın eğer tutmazsa 14 gün sonra adet görürsün. Adet günleri şaşmayan birinin yumurtlama tarihini hesaplaması kolay ama düzensizlik olanlar için zor
Malesef benim düzensizdir mesela her ay değişiyor tarih. Çok zor. Henüz ovulasyon testi de yapmadım hiç. Bu ay da tutmazsa testlere yöneleceğim.

Hoş buldum şimdi gördüm mesajı yeni geldiğim için çok anlamıyorum :) bakınırken şimdi gördüm.
Önemli değil canım benim ne oldu senin regl oldun mu
İlkkeZ denedim ben şubat ayında ovülasyon testi bu ayda denedikten sonra olmazsa denerim bende..Hala yumurtlama günü hesaplamaya çalısıyorum😂😂Hadi insallah bu ay ikimizde tuttururuzz❤
İnsallah kuzum senin ilk mi olacak

Back