- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
İnsllab canım çok şey yasamissin gerçekten çok geçmiş olsun canımMerabalar kizlar benim hikayen cok uzun anlat anlat bitmez 5 dusuk yasadim malesef iki kizim var cok sukur bi de oglum olsun istiyorum hayirlisiyla bundan 9 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim artik hamile kalmaya korkuyorum bakalim artik hayirlisi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Haber edersin canım inşallah tutmusturTipik hayırlı olsun her isteyene minnak bebişleri getirsin :)
Bebimde bat 5i engeç 7’si ilkkez ovu testi kullandım bu ay hayırlısı artık nasip kısmetimde varsa gelir...
Amin canım insallah :)Haber edersin canım inşallah tutmustur
Ben resmen psikopata bağladım ya sadece bunu düşünüyorum. İnsalllah canım benim şubatta heppimiz hamile oluruz ne güzel olur
Bu ay bende baslicam calismalara.adetimin ikinci günü bugünSubat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Hayirlisi olsun canim Rabbim isteyen herkese versin insallah benimde esim cok istiyo adetim yeni bitti bakalim guzel haberler almak olsun nasip olsinBen resmen psikopata bağladım ya sadece bunu düşünüyorum
Evet sorma ama cok sukur Rabbim tum isteyenlere nasip etsin artik bi dogum dr bilgim var yani yasayarakİnsllab canım çok şey yasamissin gerçekten çok geçmiş olsun canım
Inşallah cnm bnm :)Sakın üzülme canım inşallah olacak
Amin cnm inş benimde yarından itibaren halvet dönemi Salı günü iğne olacam iğne ümitlendirmişti beni ama yorumları okudum iğneyle hamile kalan yok denecek kadar azHayirlisi olsun canim Rabbim isteyen herkese versin insallah benimde esim cok istiyo adetim yeni bitti bakalim guzel haberler almak olsun nasip olsin
Bende sözde bu ay düzenli olarak baslayacamda ama hala adet olmadim iki günüm var zamanda geçmiyor ne yapacaz yaBu ay bende baslicam calismalara.adetimin ikinci günü bugün
Kiyamam ya Vallah öyle oluyor takmamak için birseylerle uğraş belki azda olsa aklından çıkarBen resmen psikopata bağladım ya sadece bunu düşünüyorum
Sor canımKızllar birşey soracaktım burdaysanız hala :)
Az kaldi canım eğer gecikme varsa bekle yine olmadı 7 sinde yap o zman çıkar inşallah hamilelik haberini alırızBatim 7 subat ama 1-2 gun gecikme olabiliyor bende pko oldugu icinhakkimizda hayirlisi olsun, cuma test yaparim ben dayanamam
Kızlar bu mesajim yanlış olmuş üç yıl değil üç ay olacak kusura bakmayın lutfen başlarda yazmışımben de yaklasık 3 yıldır istiyorum hala da bekliyorum bat ıma 5 gün kaldı bu sefer inşallah olur. Bu ay denedin mi canım inşallah rabbim bu sefer nasip eder canım benim üç yıl da hiç doktora gittin mi peki
İnsallah, Allah isteyen herkese versinAz kaldi canım eğer gecikme varsa bekle yine olmadı 7 sinde yap o zman çıkar inşallah hamilelik haberini alırız
Verebilir sen bir ay bekle canım. Boya göre biraz çok ama dene istersen tutar yane rabbim büyük olmayacak diye bişey yok hayırlısı olsun inşallah canım :)Merhaba hanımlar, benim de evliliğim temmuzda 2 yıl dolacak. İçime inanılmaz bir bebek aşkı düştü, biyolojik saat derlerdi de inanmazdım... Martta denemelere başlamak istiyoruz malum ne zaman kalabilirim belli olmaz. Ama maalesef 1,60 boya 90 kiloyumSıkı bir diyetteyim bir aya kadar ne verirsem artık.. Sizce sorun olur mu bu kiloyla hamile kalmak? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?