Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 gün regl döndüm,7martta regl oldum ve bu aksam bitti.Yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorumHiçte anlamam,bakmadığım sayfa kalmadıı

21 gün regl döndüm,7martta regl oldum ve bu aksam bitti.Yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorumHiçte anlamam,bakmadığım sayfa kalmadıı
Canım biliyor musun bende bende 7 martta regl oldum bugün bitti iki aydır beş gün sürüyor bende anlama dim bu ay iki gun çok geldi üçüncü gun azaldi lavaboda bir damla geliyordu pembe ben hiç anlamadım kist mi oldum acaba ya evlilikte hiç öyle yaşamadım

Benim 3-3.5 gün sürüyor her zaman,bizz şimdi ne zaman yumurtlıcaz ki

Vallah bende bilmiyorum ya bu yine ovulasyon testini deniyecem ama bakalım ama geçen sefer benim hiç pik yapmadı inşallah bu sefer olur olmasa bu sefer doktora kontrole giderim :) :) başka yolu varsa yapacamda yok bu ay beraber sayar biter bu ayda inşallah olur ya

İlkkeZ denedim ben şubat ayında ovülasyon testi bu ayda denedikten sonra olmazsa denerim bende..Hala yumurtlama günü hesaplamaya çalısıyorumHadi insallah bu ay ikimizde tuttururuzz

Bat 6... son3 gündür kahverengi lekelenmelerim var. İlk gebeliğimde böyle olmuştu. Çok gerginim inşallah hamile olurum

Kızlar benim bat 9 marttaydı. Bugün 4 gun gecikmiş oldu. 4 gündür idrar testi yapiyorum negatif çıkıyor. Yarın kan vereceğim. Erken mi yapmışım testi.

Muhtemel adet göreceğin tarihten ortalama 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir. Diyelimki bugün yumurtladın eğer tutmazsa 14 gün sonra adet görürsün. Adet günleri şaşmayan birinin yumurtlama tarihini hesaplaması kolay ama düzensizlik olanlar için zor

Geç döllenme nasil oluyor onu bir türlü anlayamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…