- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Galiba yok kimseden ses çıkmıyor:) biz bize kaldıkKızlar durumlar nasıl hamile olan yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba yok kimseden ses çıkmıyor:) biz bize kaldıkKızlar durumlar nasıl hamile olan yok mu
Sonuc ne insallah katlanarak artmistir bende yasadim kimyasal gebelikKizlar dunku kan sonucun 21.3 bugün saat 12 de kan verdim 37.50 sizce nasil Cok korkuyorum yine kimyasal olacak diye![]()
Ben de düşünüyorum hatta bugün regl günüm sancım var inşallah adet olmamSubat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Hoşgeldin canım insllah olmassin ya haber et bizi sancı hem adet te olur hemde gelikte ki inşallah senin gebeliktir canisiBen de düşünüyorum hatta bugün regl günüm sancım var inşallah adet olmam
Canım biliyor musun bende bende 7 martta regl oldum bugün bitti iki aydır beş gün sürüyor bende anlama dim bu ay iki gun çok geldi üçüncü gun azaldi lavaboda bir damla geliyordu pembe ben hiç anlamadım kist mi oldum acaba ya evlilikte hiç öyle yaşamadım21 gün regl döndüm,7martta regl oldum ve bu aksam bitti.Yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorumHiçte anlamam,bakmadığım sayfa kalmadıı
![]()
Benim 3-3.5 gün sürüyor her zaman,bizz şimdi ne zaman yumurtlıcaz kiCanım biliyor musun bende bende 7 martta regl oldum bugün bitti iki aydır beş gün sürüyor bende anlama dim bu ay iki gun çok geldi üçüncü gun azaldi lavaboda bir damla geliyordu pembe ben hiç anlamadım kist mi oldum acaba ya evlilikte hiç öyle yaşamadım
Vallah bende bilmiyorum ya bu yine ovulasyon testini deniyecem ama bakalım ama geçen sefer benim hiç pik yapmadı inşallah bu sefer olur olmasa bu sefer doktora kontrole giderim :) :) başka yolu varsa yapacamda yok bu ay beraber sayar biter bu ayda inşallah olur yaBenim 3-3.5 gün sürüyor her zaman,bizz şimdi ne zaman yumurtlıcaz ki![]()
İlkkeZ denedim ben şubat ayında ovülasyon testi bu ayda denedikten sonra olmazsa denerim bende..Hala yumurtlama günü hesaplamaya çalısıyorumVallah bende bilmiyorum ya bu yine ovulasyon testini deniyecem ama bakalım ama geçen sefer benim hiç pik yapmadı inşallah bu sefer olur olmasa bu sefer doktora kontrole giderim :) :) başka yolu varsa yapacamda yok bu ay beraber sayar biter bu ayda inşallah olur ya![]()
Bizde öyle tatlım aralıktan beri deniyoruz bakalım hayırlısıyla inşallah tez zamanda kucağımız dolsunMerhaba bayanlar ben de gebelik düşünüyorum bu ay inşallah hayırlısı ile istryen herkesin olur. Ocak ayından beri istiyoruz lakin hüsran .
Benim 3-3.5 gün sürüyor her zaman,bizz şimdi ne zaman yumurtlıcaz ki![]()
Geç döllenme nasil oluyor onu bir türlü anlayamadim benMuhtemel adet göreceğin tarihten ortalama 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir. Diyelimki bugün yumurtladın eğer tutmazsa 14 gün sonra adet görürsün. Adet günleri şaşmayan birinin yumurtlama tarihini hesaplaması kolay ama düzensizlik olanlar için zor
36. Günüm gecikmede benim de idrar testi negatif adet sökülmesini bekliyorumKızlar benim bat 9 marttaydı. Bugün 4 gun gecikmiş oldu. 4 gündür idrar testi yapiyorum negatif çıkıyor. Yarın kan vereceğim. Erken mi yapmışım testi.
6 gün gecikmiş oldum36. Günüm gecikmede benim de idrar testi negatif adet sökülmesini bekliyorum
Kan tahlili vermediniz mi6 gün gecikmiş oldum