Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli olan yumurtlamanın ne zaman olduğu, yeni yumurtladysan olabilir. Benim de döngünüm yarın 20.günü daha yumurtam çatlamadı
Bende pko var tam yumurtlama zamanini bilmiyorum hayirlisi olsun bakalim rabbim ne derse o olur

İnşallah canım benim bu sefer takmayacam sende durumlar nasıl canım
Yukarda gönderdim bugünki ovulasyon testim yine pozitif yani çatlamamış. Bugün çatlar. Dün ilişki olmadı iyi ki olmamış bugün ve iki gün sonra değerlendirip bat ı bekliycem canım

Bende pko var tam yumurtlama zamanini bilmiyorum hayirlisi olsun bakalim rabbim ne derse o olur
Eşine hayal kırıklığı yaşatmak olarak görme bunu. Siz karı kocasınız beraber sevinip üzülmeniz en doğrusu. Bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin ona bi kaç kan testiyle takip etmek gerektiğini anlatıp şimdiden heveslenmemsini ama şuan testin pozitif olduğunu söyle ve gidip kanını ver bence

Eşine hayal kırıklığı yaşatmak olarak görme bunu. Siz karı kocasınız beraber sevinip üzülmeniz en doğrusu. Bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin ona bi kaç kan testiyle takip etmek gerektiğini anlatıp şimdiden heveslenmemsini ama şuan testin pozitif olduğunu söyle ve gidip kanını ver bence
Tsk ederim aslimda haklisin ama daha once cok hayal kirikligi yasattim cok uzun zamandir bekliyoruz o yuzden bilemedim . evet soylemek en doğrusu

Kizlar dunku kan sonucun 21.3 bugün saat 12 de kan verdim 37.50 sizce nasil Cok korkuyorum yine kimyasal olacak diye😭

Benim de ovulasyonum oldu ama dün ilişki olamadı. Son ilişki pazartesiydi artık 3 gün öncesi yani Düşük ihtimal. Bu ay beklentim yok
Bat 20 mart bidaki ay yine berabrr bekleriz
Neden olmadi ki canım esin evde degil miydi inşallah olur ya belli olmaz ama yine takma sen zaten takmaktan gün geçmiyor acaba oldu mu tutundumu. Regl ne zaman gelecek test yapsammi düşüncesiyle insan mahfoluyo

Evdeydik ama böyle ilişkiye girmek ödev gibi oldu diye mi bilmiyorum libido düşüşü oldu :) belki test yapmasam ilişki olrdu yani işte insanoğlu böyle :)
Neden olmadi ki canım esin evde degil miydi inşallah olur ya belli olmaz ama yine takma sen zaten takmaktan gün geçmiyor acaba oldu mu tutundumu. Regl ne zaman gelecek test yapsammi düşüncesiyle insan mahfoluyo

Son düzenleme:
Evdeydik ama böyle ilişkiye girmek ödev gibi oldu diye mi bilmiyorum libido düşüşü oldu :) belki test yapmasam ilişki olrdu yani işte insanoğlu böyle :)
Evet odev gibi oluyor dimi. Ne zormuş meğer. Akışına bırakılsa olacak ama.

Back