Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merabalar kizlar benim hikayen cok uzun anlat anlat bitmez 5 dusuk yasadim malesef iki kizim var cok sukur bi de oglum olsun istiyorum hayirlisiyla bundan 9 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim artik hamile kalmaya korkuyorum bakalim artik hayirlisi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İnsllab canım çok şey yasamissin gerçekten çok geçmiş olsun canım

Düşünüyorum da olmuyor orasıda ayrı bi konu :) Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallah

Hayirlisi olsun canim Rabbim isteyen herkese versin insallah benimde esim cok istiyo adetim yeni bitti bakalim guzel haberler almak olsun nasip olsin
Amin cnm inş benimde yarından itibaren halvet dönemi Salı günü iğne olacam iğne ümitlendirmişti beni ama yorumları okudum iğneyle hamile kalan yok denecek kadar az

Batim 7 subat ama 1-2 gun gecikme olabiliyor bende pko oldugu icin :( hakkimizda hayirlisi olsun, cuma test yaparim ben dayanamam :KK17:

ben de yaklasık 3 yıldır istiyorum hala da bekliyorum bat ıma 5 gün kaldı bu sefer inşallah olur. Bu ay denedin mi canım inşallah rabbim bu sefer nasip eder canım benim üç yıl da hiç doktora gittin mi peki
Kızlar bu mesajim yanlış olmuş üç yıl değil üç ay olacak kusura bakmayın lutfen başlarda yazmışım

Merhaba hanımlar, benim de evliliğim temmuzda 2 yıl dolacak. İçime inanılmaz bir bebek aşkı düştü, biyolojik saat derlerdi de inanmazdım... Martta denemelere başlamak istiyoruz malum ne zaman kalabilirim belli olmaz. Ama maalesef 1,60 boya 90 kiloyum :( Sıkı bir diyetteyim bir aya kadar ne verirsem artık.. Sizce sorun olur mu bu kiloyla hamile kalmak? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba hanımlar, benim de evliliğim temmuzda 2 yıl dolacak. İçime inanılmaz bir bebek aşkı düştü, biyolojik saat derlerdi de inanmazdım... Martta denemelere başlamak istiyoruz malum ne zaman kalabilirim belli olmaz. Ama maalesef 1,60 boya 90 kiloyum :KK43: Sıkı bir diyetteyim bir aya kadar ne verirsem artık.. Sizce sorun olur mu bu kiloyla hamile kalmak? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Verebilir sen bir ay bekle canım. Boya göre biraz çok ama dene istersen tutar yane rabbim büyük olmayacak diye bişey yok hayırlısı olsun inşallah canım :)

Back