Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelik hayırlı olması zaten değilse hiç nasip etmesin 11 yaşında kızım var dünyaya bedel olmazsada olmasın 15 yaşında geçti ilk anneliğim hiç yaşayıp anlayamadım olursa olur olmazsa rabbim bu duyguyu yaşamayanlara versin hayırlısı diyip bekliyoruz Vardır sebebi

Aynen öyle canım nasip rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Gonca canım eğer catliyorsa buyuyordur zaten bende duymuştum rahim filminden sonra hamile kalan

Merhabalar bnde bekliyorm bat 10 şubat inşallah hepimiz güzel haberler alırız belirtisi olan varmı benm sadece göğüs agrım var oda adet yakın olduğu içinmidir acaba umitlenmek istemiyorm

Merhabalar bnde bekliyorm bat 10 şubat inşallah hepimiz güzel haberler alırız belirtisi olan varmı benm sadece göğüs agrım var oda adet yakın olduğu içinmidir acaba umitlenmek istemiyorm
Başka belirtin yokmu inşallah hamissindir canım benim bu ay olmadı

Normal de adet döneminde oluyor muydu bazı kişilerde o dönemde oluyor ama az daha bekle sonra test yaparsın inşallah hamissindir ilk cocukmu canim
Adet zamanımda oluyodu ama daha 8 gün var işte emin olamıyorum canm evet ilk çocuk eğer olursa inşallah 16 aydr evliyim ilk 6 ay korundk ama 1 yıldır korunmuyom daha olmadi çok istiyorz

Merhaba hanımlar topiginiz bereketli olsun valla bende ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım ama 2seneye yakındır ikinciyi istiyorum olmuyor pko var geçen ay iii gelişmişti yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi bile vermedi ama olmadı bu ayda 16mm olmuş şansımızı yükseltelim diye iğne ve hormon ilacı verdi rahim kalınlastırıyormuş rüyamda terazi burcu çok yakışıklı bi oğlum olduğunu gördüm 3 4 ay önce Saray gibi bi evde yaşıyoruz oğlumda genç delikanlı ama öyle yakısıklıki bu ay gebe kalabilirsem terazi burcu oluyormuş onu görünce çok umutlandım yaa

Merabalar kizlar benim hikayen cok uzun anlat anlat bitmez 5 dusuk yasadim malesef iki kizim var cok sukur bi de oglum olsun istiyorum hayirlisiyla bundan 9 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim artik hamile kalmaya korkuyorum bakalim artik hayirlisi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ovülasyon testiyle erkek çocuk ihtimali çok kuvvetli diyorlar ovülasyon günü çift çizgi olduğu gün ve öncesi ilişki olmayıp ovülasyon olduğu günün ertesi birliktelikte olasılık çok yüksek diye okudum çok deneseniz belki faydası olur

Tipik hayırlı olsun her isteyene minnak bebişleri getirsin :)
Bebimde bat 5i engeç 7’si ilkkez ovu testi kullandım bu ay hayırlısı artık nasip kısmetimde varsa gelir...

Merhaba Benim de batım 10 Şubat. Heyecanla bekliyorum ben de . Psikolojik mi bilmiyorum ama ovulasyon dan birkaç gün sonra kaşık ağrısı, sol ve sağ kasık batması, sanki tansiyonum düşmüş de uzay boşluğundan yürüyormuş hissi yaşadım. Kasıklarım hala ağrıyor her an regl olacakmışsım gibi .hayırlısı olsun hepimiz için

Ay
aynen hayırlısı olsun canım ama benim öyle bisey yokta bakalm artık bekleyip göreceğiz

. İnsalllah canım benim şubatta heppimiz hamile oluruz ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…