- 18 Aralık 2018
- 129
- 124
- 33
- 33
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Aynen öyle canım nasip rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÖncelik hayırlı olması zaten değilse hiç nasip etmesin 11 yaşında kızım var dünyaya bedel olmazsada olmasın 15 yaşında geçti ilk anneliğim hiç yaşayıp anlayamadım olursa olur olmazsa rabbim bu duyguyu yaşamayanlara versin hayırlısı diyip bekliyoruz Vardır sebebi
Gonca canım eğer catliyorsa buyuyordur zaten bende duymuştum rahim filminden sonra hamile kalanBen 9 aydir deniyorum genel muayenelerde skinti yoktu esimde sperm azligi vardi biraz oda duzeldi sadece rahim filmi kalmisti baktirmadigim onuda narkozla cektirdim temiz cikti. Rahim filmi sonrasi ilk 2 ay sans yuksek dediler. Duzenli diktora gtmek istyorum simdi yumurta buyuklugy icin takip edilsin catliyor duzenli ama boyut buyumeden mu catliyo bilemiuorum ki acaba Nisana kdar hayurlisi olur umarim. Hepimiz icin hakkimizda hayrlisi . Bu stres gtmeden duadan baska caremiz yok
Başka belirtin yokmu inşallah hamissindir canım benim bu ay olmadıMerhabalar bnde bekliyorm bat 10 şubat inşallah hepimiz güzel haberler alırız belirtisi olan varmı benm sadece göğüs agrım var oda adet yakın olduğu içinmidir acaba umitlenmek istemiyorm
Yok canım ama göğüslerim çok agriyo kolum falan deyse bile sizliyorBaşka belirtin yokmu inşallah hamissindir canım benim bu ay olmadı
Normal de adet döneminde oluyor muydu bazı kişilerde o dönemde oluyor ama az daha bekle sonra test yaparsın inşallah hamissindir ilk cocukmu canimYok canım ama göğüslerim çok agriyo kolum falan deyse bile sizliyor
Adet zamanımda oluyodu ama daha 8 gün var işte emin olamıyorum canm evet ilk çocuk eğer olursa inşallah 16 aydr evliyim ilk 6 ay korundk ama 1 yıldır korunmuyom daha olmadi çok istiyorzNormal de adet döneminde oluyor muydu bazı kişilerde o dönemde oluyor ama az daha bekle sonra test yaparsın inşallah hamissindir ilk cocukmu canim
Inşallah 14 şubata hamiş gireriz hepimiz hediyelerimiz bebislerimz olsunMerhaba kızlar benim bat 6 şubat Ama hamile olmadığımı düşünüyorum. Ama şubatta inşallah tutturalim bebisleri
Bnde aynı senn gibiyimAdet zamanımda oluyodu ama daha 8 gün var işte emin olamıyorum canm evet ilk çocuk eğer olursa inşallah 16 aydr evliyim ilk 6 ay korundk ama 1 yıldır korunmuyom daha olmadi çok istiyorz
Sende durumlar nasıl canımBnde aynı senn gibiyim
Ovülasyon testiyle erkek çocuk ihtimali çok kuvvetli diyorlar ovülasyon günü çift çizgi olduğu gün ve öncesi ilişki olmayıp ovülasyon olduğu günün ertesi birliktelikte olasılık çok yüksek diye okudum çok deneseniz belki faydası olurMerabalar kizlar benim hikayen cok uzun anlat anlat bitmez 5 dusuk yasadim malesef iki kizim var cok sukur bi de oglum olsun istiyorum hayirlisiyla bundan 9 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim artik hamile kalmaya korkuyorum bakalim artik hayirlisi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba Benim de batım 10 Şubat. Heyecanla bekliyorum ben de . Psikolojik mi bilmiyorum ama ovulasyon dan birkaç gün sonra kaşık ağrısı, sol ve sağ kasık batması, sanki tansiyonum düşmüş de uzay boşluğundan yürüyormuş hissi yaşadım. Kasıklarım hala ağrıyor her an regl olacakmışsım gibi .hayırlısı olsun hepimiz içinMerhabalar bnde bekliyorm bat 10 şubat inşallah hepimiz güzel haberler alırız belirtisi olan varmı benm sadece göğüs agrım var oda adet yakın olduğu içinmidir acaba umitlenmek istemiyorm
aynen hayırlısı olsun canım ama benim öyle bisey yokta bakalm artık bekleyip göreceğizMerhaba Benim de batım 10 Şubat. Heyecanla bekliyorum ben de . Psikolojik mi bilmiyorum ama ovulasyon dan birkaç gün sonra kaşık ağrısı, sol ve sağ kasık batması, sanki tansiyonum düşmüş de uzay boşluğundan yürüyormuş hissi yaşadım. Kasıklarım hala ağrıyor her an regl olacakmışsım gibi .hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah canım bende şubatta düşünüyorum bat 6 benimde ama erken girdiğim oluyor bazen bir iki gunMerhaba kızlar benim bat 6 şubat Ama hamile olmadığımı düşünüyorum. Ama şubatta inşallah tutturalim bebisleri
. İnsalllah canım benim şubatta heppimiz hamile oluruz ne güzel olurMerhaba hanımlar topiginiz bereketli olsun valla bende ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım ama 2seneye yakındır ikinciyi istiyorum olmuyor pko var geçen ay iii gelişmişti yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi bile vermedi ama olmadı bu ayda 16mm olmuş şansımızı yükseltelim diye iğne ve hormon ilacı verdi rahim kalınlastırıyormuş rüyamda terazi burcu çok yakışıklı bi oğlum olduğunu gördüm 3 4 ay önce Saray gibi bi evde yaşıyoruz oğlumda genç delikanlı ama öyle yakısıklıki bu ay gebe kalabilirsem terazi burcu oluyormuş onu görünce çok umutlandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?