- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Subat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 16 aydır her ay bekliyorum canımSubat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin cnm:)Bnde bekliyorum. Hadi inşallah
Hoş buldum canım inşallah gelir şuan bir tadevi aşamsındayız biz umarım olumlu sonuç verir.Ben 16 aydır her ay bekliyorum canıminşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişim
Rabbim herkese nasip etsin
Hoş geldin canım gelir inşallah
inşallah mutlu haberi alırsın cnm :)ben de yaklasık 3 yıldır istiyorum hala da bekliyorum bat ıma 5 gün kaldı bu sefer inşallah olur
hayır canım eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsizlik var sayıyı ve hareketi artırmak için ilaç kullanıyor, umarım artar artmazsa o zaman aşılama yada tüp bebek olacak.#papatyakokankadin canım sen aşılama tedavisi mi yoksa
İnşallah olacak canım dua edecek senin için ilk cocukmu canimhayır canım eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsizlik var sayıyı ve hareketi artırmak için ilaç kullanıyor, umarım artar artmazsa o zaman aşılama yada tüp bebek olacak.
amin cnm inşallah çok teşekkür ederim, Rabbim nasip ederse ilk olacak cnm :)İnşallah olacak canım dua edecek senin için ilk cocukmu canim
amin tatlım inşallahBende bekliyorum 4 ay önce düşük yaptım kontrollerde bi engel çıkmadı ama kalamadım hala Perşembe günü yumurtlama günümdü ilişki sonrası kanama başladı hala da devam ediyo adet ve yumurtlama günleri birbirine girdi ne yapcam bilmiyorum rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın hayırlı haberleri birlikte paylaşalım inşallah
Canım sakın takma taktikca stresten olmaz rabbim herkese evlat nasip etsin kanamanın erken olduysa doktora görün sakin ihmal etme canım benim ikincisi bende ilk te bir 7 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm üç ay korundum sonra iki üç ay olmadı düşünmekten artık çocuğum olmaz diyordum düşük yaptığım için ama kız kardeşim geldiği zaman aklımda öyle cikarmistim ki o onbesgun hamile olacağım hiç aklıma gelmedi sadece dua et rabbim duaları boş cevirmezBende bekliyorum 4 ay önce düşük yaptım kontrollerde bi engel çıkmadı ama kalamadım hala Perşembe günü yumurtlama günümdü ilişki sonrası kanama başladı hala da devam ediyo adet ve yumurtlama günleri birbirine girdi ne yapcam bilmiyorum rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın hayırlı haberleri birlikte paylaşalım inşallah
Sakın üzülme canım inşallah olacakamin tatlım inşallahher ay umutlanıp sonra üzülmekten yoruluyorum artık
![]()
Canım sakın takma taktikca stresten olmaz rabbim herkese evlat nasip etsin kanamanın erken olduysa doktora görün sakin ihmal etme canım benim ikincisi bende ilk te bir 7 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm üç ay korundum sonra iki üç ay olmadı düşünmekten artık çocuğum olmaz diyordum düşük yaptığım için ama kız kardeşim geldiği zaman aklımda öyle cikarmistim ki o onbesgun hamile olacağım hiç aklıma gelmedi sadece dua et rabbim duaları boş cevirmez
Canım sakın takma taktikca stresten olmaz rabbim herkese evlat nasip etsin kanamanın erken olduysa doktora görün sakin ihmal etme canım benim ikincisi bende ilk te bir 7 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm üç ay korundum sonra iki üç ay olmadı düşünmekten artık çocuğum olmaz diyordum düşük yaptığım için ama kız kardeşim geldiği zaman aklımda öyle cikarmistim ki o onbesgun hamile olacağım hiç aklıma gelmedi sadece dua et rabbim duaları boş cevirmez