Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Subat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Ben 16 aydır her ay bekliyorum canım :KK48:inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişim:anneadayı: Rabbim herkese nasip etsin.:dua:

ben de yaklasık 3 yıldır istiyorum hala da bekliyorum bat ıma 5 gün kaldı bu sefer inşallah olur. Bu ay denedin mi canım inşallah rabbim bu sefer nasip eder canım benim üç yıl da hiç doktora gittin mi peki

Bende bekliyorum 4 ay önce düşük yaptım kontrollerde bi engel çıkmadı ama kalamadım hala Perşembe günü yumurtlama günümdü ilişki sonrası kanama başladı hala da devam ediyo adet ve yumurtlama günleri birbirine girdi ne yapcam bilmiyorum rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın hayırlı haberleri birlikte paylaşalım inşallah

Bende bekliyorum 4 ay önce düşük yaptım kontrollerde bi engel çıkmadı ama kalamadım hala Perşembe günü yumurtlama günümdü ilişki sonrası kanama başladı hala da devam ediyo adet ve yumurtlama günleri birbirine girdi ne yapcam bilmiyorum rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın hayırlı haberleri birlikte paylaşalım inşallah
amin tatlım inşallah:dua: her ay umutlanıp sonra üzülmekten yoruluyorum artık:bicak:

Canım sakın takma taktikca stresten olmaz rabbim herkese evlat nasip etsin kanamanın erken olduysa doktora görün sakin ihmal etme canım benim ikincisi bende ilk te bir 7 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm üç ay korundum sonra iki üç ay olmadı düşünmekten artık çocuğum olmaz diyordum düşük yaptığım için ama kız kardeşim geldiği zaman aklımda öyle cikarmistim ki o onbesgun hamile olacağım hiç aklıma gelmedi sadece dua et rabbim duaları boş cevirmez

Ben 9 aydir deniyorum genel muayenelerde skinti yoktu esimde sperm azligi vardi biraz oda duzeldi sadece rahim filmi kalmisti baktirmadigim onuda narkozla cektirdim temiz cikti. Rahim filmi sonrasi ilk 2 ay sans yuksek dediler. Duzenli diktora gtmek istyorum simdi yumurta buyuklugy icin takip edilsin catliyor duzenli ama boyut buyumeden mu catliyo bilemiuorum ki acaba Nisana kdar hayurlisi olur umarim. Hepimiz icin hakkimizda hayrlisi . Bu stres gtmeden duadan baska caremiz yok

Canım sakın takma taktikca stresten olmaz rabbim herkese evlat nasip etsin kanamanın erken olduysa doktora görün sakin ihmal etme canım benim ikincisi bende ilk te bir 7 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm üç ay korundum sonra iki üç ay olmadı düşünmekten artık çocuğum olmaz diyordum düşük yaptığım için ama kız kardeşim geldiği zaman aklımda öyle cikarmistim ki o onbesgun hamile olacağım hiç aklıma gelmedi sadece dua et rabbim duaları boş cevirmez

Back