• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 da Bebek düsünen anneler

CANSIN01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
81
42
3
36
Mrb arkadaslar ben 1 cocuk annesiyim Allah bagislarsa 2.5 yasinda oglum var. Artik zamani geldi ve yasim daha cok gecmeden 2ciye karar verdik Allah nasip ederse.malesefki esimin gececi olusu ve yumurtlama günlerinde izinleri denk gelmemesi isi biraz zorlastiriyo gecen ay basladik ama 10 ve 17ci gün oldu ve tabikide tutmadi 26-27 günde bi adet oluyorum.en son 15.3 adet oldum 5 gün sürdü, 6-12-15 ci günler iliskimiz oldu. Adetime 9 gün var simdiden heveslenmek istemiorum belki piskolojikte olabilir ama kasiklarimda batmalar istah acikligi gögüslerde hassasiyet var adet öncesi olan seyler aslinda ilk cocugumdada 21ci gün basladi adet oldum olacam diyordum.buarada dogum kontrol hapi hic kullanmadim geri cekmeyle korunuyorduk. Sizlerle paylasmak istedim benim gibi ayni durumda olan Pek cok arkadasimiz vardir heyecanla yazisarak haberleserek beklemek daha bi baska oluyor.( Vitamin haplari ve Omega aliorum hergün 2 aya yakindir) cvplerinizi bekliorum anneler ve Anne adaylari

Hakkinda hayırlısı insAllah olur acele etme olur elbet korunmadan 3 ay sonra oluyor diye biliyorum

Hayirlisi Insallah olmicaksada Allah ogluma saglikli güzel ömür versin nasip.sizin varmi evladiniz ?

Evlendiginiz aydan berimi istiorsunuz yoksa yenimi Karar verdiniz? Benim ilk cocuk 3 ay Sonra tutmustu ayni adet agrilarim oldu 2 gün gecmisti adetimden hic hesaplamamistim ve sigara icen biriydim testi yaptigim aksam biraktim sigarayi ogünden beri agzima sürmedim.hakkinizda hayirlisi olsun Insallah Allah en kisa zamanda Hayirli saglikli bi evlat nasip etsin.yumurtlama günlerini hesapliomusunuz

Evlendiginiz aydan berimi istiorsunuz yoksa yenimi Karar verdiniz? Benim ilk cocuk 3 ay Sonra tutmustu ayni adet agrilarim oldu 2 gün gecmisti adetimden hic hesaplamamistim ve sigara icen biriydim testi yaptigim aksam biraktim sigarayi ogünden beri agzima sürmedim.hakkinizda hayirlisi olsun Insallah Allah en kisa zamanda Hayirli saglikli bi evlat nasip etsin.yumurtlama günlerini hesapliomusunuz
Evet ovulasyon testini fe yaptim 8 aydir karar vemisiz evlendigimiz aydan beri istiyoruz ama olmuyor 8.ayima girdim bu ayda 3 gun gecti adetim dedim hamileyimdir ama negatif sonra adet oldum hakkimizda hayırlısı tabi bekliyoruz büyük bi sabırla

Hayirlisi olsun Allah büyük kimsenin Kucagini bos birakmasin Insallah.Ben bi dua ediodum hamile kalmak istiyenler Icin tavsiye etmislerdi ken-zül ars duasi ilk cocugumdada okurdum hep,Benimde daha var adetime Ama agrilarim var adet sancilari bikac gündür galiba Benimde tutmadi buayda yapicak bisey Yok elbet zamani vardir.doktora gittinmi bisey önerdimi ?

Hayirlisi olsun Allah büyük kimsenin Kucagini bos birakmasin Insallah.Ben bi dua ediodum hamile kalmak istiyenler Icin tavsiye etmislerdi ken-zül ars duasi ilk cocugumdada okurdum hep,Benimde daha var adetime Ama agrilarim var adet sancilari bikac gündür galiba Benimde tutmadi buayda yapicak bisey Yok elbet zamani vardir.doktora gittinmi bisey önerdimi ?
Gittim doktora dedi 1 seneni doldur gel sinir oldum daha gitmedim öyle tabiki hayırlısı Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkese 😊

Amin Insallah Vitamin haplari vs kullaniomusun Omega hamilelik öncesi hazirlik?

Günaydın benim de 10 aylık bir oğlum var Rabbım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Ben de yaş geçmeden 2. yi istiyorum mayısta ben de korunmayı bırakıcam. İnşallah Rabbım ikimizin de gönlüne göre nasip eder arkadaşım.

Allah bagislasin ömrü güzel olsun Insallah evlatlarimizin. Insallah en kisa zamanda hamile Kaliriz Ben baya bekledim ikinci Icin maddi durumlardan dolayi.merakla bekliorum adet günümü agrilarim hala var aceba tutunmayami calisior diyorum Ama heveslenmek istemiorum Dün test alacaktim geri biraktim günüm gecmeden yapmak istemiorum 6gün var

Allah bagislasin ömrü güzel olsun Insallah evlatlarimizin. Insallah en kisa zamanda hamile Kaliriz Ben baya bekledim ikinci Icin maddi durumlardan dolayi.merakla bekliorum adet günümü agrilarim hala var aceba tutunmayami calisior diyorum Ama heveslenmek istemiorum Dün test alacaktim geri biraktim günüm gecmeden yapmak istemiorum 6gün var
Amin canım benim de adet ağrısına benzer ağrım olmuştu galiba o zaman yerleşiyor inşallah senin de öyledir. 4 gün sonra yapabilirsin bence testi buraya da at bakalım canım

Bugün Test aldim Ama suan yapmicam pazartesini beklemeyi düsünüyorum.biryandan diyorum Bukadar cabuk olabilirmiki herkes aylarca ugrasiyor belirsizlik cok can slklcl nekadar düsünmek istemesemde Yine düsünüyorum herseyin Hayirlisi.tamam canim testi paylasirim bütün bu hissetiklerim piskolojik diye tahminde ediorum cok fazla ümitlenmek büyük hayal kirikligi yaratio. Bitane evladim var cok sükür herzaman sükrediorum Ama Insallah Allah bi kardes nasip eder oglusuma

Bugün Test aldim Ama suan yapmicam pazartesini beklemeyi düsünüyorum.biryandan diyorum Bukadar cabuk olabilirmiki herkes aylarca ugrasiyor belirsizlik cok can slklcl nekadar düsünmek istemesemde Yine düsünüyorum herseyin Hayirlisi.tamam canim testi paylasirim bütün bu hissetiklerim piskolojik diye tahminde ediorum cok fazla ümitlenmek büyük hayal kirikligi yaratio. Bitane evladim var cok sükür herzaman sükrediorum Ama Insallah Allah bi kardes nasip eder oglusuma
İnşallah canım inşallah beklenti içerisine girdin mi olmuyor ne zaman kafaya takmadım o zaman geldi minik oğlum sabırsızlıkla testini bekliyormuş ben de acaba hemen olur mu yoksa gene çok bekler miyim diye merak ediyorum. Oğluma senede hamile kalabilmiştim. Hayırlısıyla çok beklemeyi inşallah Bi de kız olursa ne, mutlu

Insallah canim ablam dayanamadi 4-5 gün erken gebelik testini yaptirdi negativ cikti. Bugünle beraber 5gün var adetime suan bitti buayki umudum

Insallah canim ablam dayanamadi 4-5 gün erken gebelik testini yaptirdi negativ cikti. Bugünle beraber 5gün var adetime suan bitti buayki umudum
Daha 5 gün var varsa bile daha idrara geçmemiş olabilir umudunu yitirme çok da umut etme hayırlı zamanda gelsin miniğin

Kismet Artik canim Bu belirtiler cok yaniltici bence günün gecmesini beklemek en iyisi sabirla napalim olmazsada olmaz buayda Allah büyük onunda bi zamani vardir. Aslinda esim tatilden Sonra basliyalim demisti hemen tutarsa izine zor gideriz diyordu tr ici sorun olmazdi Belki Ama almanyadan gelioruz ordan oraya aktarmalar yorucu olur Diye. Ama Hemen tutmuyo iste o yüzden Ben beklemek istemedim

Kismet Artik canim Bu belirtiler cok yaniltici bence günün gecmesini beklemek en iyisi sabirla napalim olmazsada olmaz buayda Allah büyük onunda bi zamani vardir. Aslinda esim tatilden Sonra basliyalim demisti hemen tutarsa izine zor gideriz diyordu tr ici sorun olmazdi Belki Ama almanyadan gelioruz ordan oraya aktarmalar yorucu olur Diye. Ama Hemen tutmuyo iste o yüzden Ben beklemek istemedim
İyi düşünmüşsün ne zaman olacağı belli değil o yüzden oluruna bırak Rabbım bilir vereceği zamanı

Back