Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de infertilite bölümüne gidiyorum. O bölüm olan hastanelerin kadın doğum bölümleri tedavi başlamıyomuş o yüzden oraya yönlendiriyolar üzme kendini
Bende infertilite bölümüne gidiyorum dosyam tam olduğu için tedavi oluyorum arkadaşım gitti öne tahlil ve hsg istedi.

Evet benimde tam dosyalarım adet olunca gel dedi ama ben bi kaç ay daha bekleyip öyle gidicem
Ben bayaaa bekledigim için artık gitmek istedim tedaviye.
Kendi haline bıraktım doktora gitmedim hiç neredeyse 2 sene baktım olacağı yok başladık.
Sonuç bekliyorum rabbim inşallah nasib etmiştir bu sefer.

Ben bayaaa bekledigim için artık gitmek istedim tedaviye.
Kendi haline bıraktım doktora gitmedim hiç neredeyse 2 sene baktım olacağı yok başladık.
Sonuç bekliyorum rabbim inşallah nasib etmiştir bu sefer.
Ben de 14üncü aydayım hakkımızda hayırlısı olsun tez vakitte bizde tadarız inşallah evlat duygusunu

Ben de 14üncü aydayım hakkımızda hayırlısı olsun tez vakitte bizde tadarız inşallah evlat duygusunu
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese tez zamanda nasib etsin. Beklemek gerçekten çok zor bu ay 4 sene oluyor 5 e giricez bekliyoruz biz

Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese tez zamanda nasib etsin. Beklemek gerçekten çok zor bu ay 4 sene oluyor 5 e giricez bekliyoruz biz
Oo sizin çok olmuş. Burda bi arkadaşla tanışmıştım onun da olmuyodu 4 yıldır eşinden kaynaklı tüp bebek için bekliyodu geçen ay mesaj attı hamileyim diye inşallah senden de tez vakitte öyle bi haber alırız :)

Inşallah canım sağol Allah razı olsun.
Bizde görünürde bisey yok herşey olması gerektiği gibi iyi ama olmuyor zamanı gelmedi hala demek ki

Inşallah canım sağol Allah razı olsun.
Bizde görünürde bisey yok herşey olması gerektiği gibi iyi ama olmuyor zamanı gelmedi hala demek ki
Bulabilirsen mekkeden gelen bebek meyvesi var adı narçıldı galiba ondan dene bi denemediysen. Benim sadece onu içtiğim ay kimyasal gebeliğim oldu onun haricinde tık yok

H E , Y yaprakali , pawlover S Savladati , Zeyah3917
Dr hemen hsg çektrmiyoruz önce aşılama yapıcaz dedi. Ama benim yumurtlama vs sorunum yok dedim. Tamam o zaman hsg için randevu alın sekreterden dedi işte bu ayki randevular doluymuş zaten alamadım, öbür aya kaldı .
Tabii 21. gün progestan ve smear için gitmemi istedi. Kociş de gelsn dedi . Bende durumlar böyle hanımlar, bu ay böyle gidecek :))

Aynen bana da böyle dediler ama ben de çok şükür bi sorun yok eşimde de sayı hız problemi falan yok şükür ama sıvılaşma süresi 55 dakikaymış ben hiç yatmıyodum bi kaç ayda yatarak deniyim bakim dedim öyle de olmazsa o zaman gidip aşılama yaptırcam ben de bakalım :)

İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan Ekim ayında hamile olacaksın

Hsg çekilmeden aşılama ne alaka ki anlamadım kuzum hadi hayırlısı olsun kuzum inşaallah daha çok beklemeden alırsın güzel haberini büyük bi sıkıntı yoktur inşaallah canım

Canım sanırım ben de artık tek çabalıycam eşimin dr gitcegini sanmıyorum
Tek başına çabalıycaksan hiç bulaşma derim canım tek taraflı olmuyo bu işler çoğu insanın bu yüzden yuvası yıkılacak duruma geldi eşinle otur güzelce konuş dr seni çağırdı de senidr görmek istiyo de o da görünsün belki de onda çıkacak sorun biz Kadınlar kendimizi yıpratıyoruz bi şeyler olsun diye sanki tek bizim oluyo doğunca Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…