Ben eşim de urfalı ben de. Ama ikimizde adanada yaşıyoruz seneler önce buraya gelmişler ne tesadüf ki bende gelin geldim buraya bin şükür halimize :) insan olalım da kürt türk arap farketmiyoValla konuşmak da bi ayrı güzel balım :) ben doğulu değilim ama işte Ankarada kürt bi ilçe var oralıyız ailece :)
Ama onunda halden anlaması lazım ne kadar iyi niyetli olsa da insan kv yanında rahat edemiyor ki bu mahrem bi konu Rabbim yardımcın olsun canım :):)Adamcağız utana sıkıla söylemeye çalıştı , Yarın kendimi sağ salim hastaneye atayım daEşim erkenden derse gidiyor yoksa onunla çıkardım.
Valla oralar müthiş gitmiştim kuzum balayına :)
Delale şimdi bi daha mutlu oldum .. Ondan bu kadar yakın hissettim kendimeEvet kuzum biz de kürdüz ama eşimle dillerimiz farklı :) Sen nerelisin balım :)
çok doğru balım, mühim olan insanlık :)Ben eşim de urfalı ben de. Ama ikimizde adanada yaşıyoruz seneler önce buraya gelmişler ne tesadüf ki bende gelin geldim buraya bin şükür halimize :) insan olalım da kürt türk arap farketmiyo
Bilmez miyim cnm Bnim inş en yakın zamanda bizde o dünyanın en güzel duygusunu olan anneliği bizde tadarızAmin canım ...cümlemizden razı olsun inşallah canım benim kendim kadar istiyorum sizin içinde İnan insan nasıl bi duygu olduğunu bildiği için kendinden ayrı tutamıyor inşallah hepimizin hasreti en yakın zamanda güzel sonla bitsin
anlamıyor kuzum sonunda kendim gidicem ben dedim tamam dedi canım :)Ama onunda halden anlaması lazım ne kadar iyi niyetli olsa da insan kv yanında rahat edemiyor ki bu mahrem bi konu Rabbim yardımcın olsun canım :):)
Kuzum iki yıl sonra nasip oldu balayı bize o da mükemmel oldu
Canımm :) Sen nerden :)Delale şimdi bi daha mutlu oldum .. Ondan bu kadar yakın hissettim kendime
Kuzum SiirtCanımm :) Sen nerden :)
Valla ya kan çekiyor balım :) Gerçekten :)Kuzum Siirt
Canımsın kuzuValla ya kan çekiyor balım :) Gerçekten :)
Amin canım benim :):)Bilmez miyim cnm Bnim inş en yakın zamanda bizde o dünyanın en güzel duygusunu olan anneliği bizde tadarız
İyi bari sonunda istediğine ulaşmışsın :):)anlamıyor kuzum sonunda kendim gidicem ben dedim tamam dedi canım :)
Olsun şeker eskiden balayı mı vardı, şimdi daha iyi oldu senin için :)
Zaten adetin bittiği 3 gün içinde çekiyorlar. Adetliykwn yapamıyorlar mış. Kan yumurtalıklara kadar gider diye. Hemen ertesi günü verebilir çok geçmediyse sen söyle kaç gün olduğunubalım adetim bitti sence doktor verir mi hsg canım :/
Merhaba balım nasılsın :)
Sağlık olsun canım, yeni bat ne zaman
Canım inşaallah femara son olur da bebişin gelir, ama ben kullanmadığım için bilmiyorum
Günaydın kuzum ben de o sersemlikle sadece beğenmişimGünaydınn :) uyku sersemi gece nasıl da ciddi yazmışım.güzel bi gün olsun herkes için
Bnde en içten bi günaydın diyin o zaman kızlarGünaydın kuzum ben de o sersemlikle sadece beğenmişim
Ayyy benimde hayalim orda balayıydı ama bizim düğün tarihinde acayip sıcak zamanlara denk geldiği için başka sefere erteledik... Sizin tam zamanında olmuş şimdi güzeldir oralar.Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum
Günaydın yafrumBnde en içten bi günaydın diyin o zaman kızlar
Günaydın canım :)Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?