Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla konuşmak da bi ayrı güzel balım :) ben doğulu değilim ama işte Ankarada kürt bi ilçe var oralıyız ailece :)
Ben eşim de urfalı ben de. Ama ikimizde adanada yaşıyoruz seneler önce buraya gelmişler ne tesadüf ki bende gelin geldim buraya bin şükür halimize :) insan olalım da kürt türk arap farketmiyo

Adamcağız utana sıkıla söylemeye çalıştı , Yarın kendimi sağ salim hastaneye atayım da Eşim erkenden derse gidiyor yoksa onunla çıkardım.

Valla oralar müthiş gitmiştim kuzum balayına :)
Ama onunda halden anlaması lazım ne kadar iyi niyetli olsa da insan kv yanında rahat edemiyor ki bu mahrem bi konu Rabbim yardımcın olsun canım :):)

Kuzum iki yıl sonra nasip oldu balayı bize o da mükemmel oldu

Ben eşim de urfalı ben de. Ama ikimizde adanada yaşıyoruz seneler önce buraya gelmişler ne tesadüf ki bende gelin geldim buraya bin şükür halimize :) insan olalım da kürt türk arap farketmiyo
çok doğru balım, mühim olan insanlık :)

Bilmez miyim cnm Bnim inş en yakın zamanda bizde o dünyanın en güzel duygusunu olan anneliği bizde tadarız

Ama onunda halden anlaması lazım ne kadar iyi niyetli olsa da insan kv yanında rahat edemiyor ki bu mahrem bi konu Rabbim yardımcın olsun canım :):)

Kuzum iki yıl sonra nasip oldu balayı bize o da mükemmel oldu
anlamıyor kuzum sonunda kendim gidicem ben dedim tamam dedi canım :)

Olsun şeker eskiden balayı mı vardı, şimdi daha iyi oldu senin için :)

anlamıyor kuzum sonunda kendim gidicem ben dedim tamam dedi canım :)

Olsun şeker eskiden balayı mı vardı, şimdi daha iyi oldu senin için :)
İyi bari sonunda istediğine ulaşmışsın :):)

Aynen kuzum çok şükür iyi oldu :):)

Zaten adetin bittiği 3 gün içinde çekiyorlar. Adetliykwn yapamıyorlar mış. Kan yumurtalıklara kadar gider diye. Hemen ertesi günü verebilir çok geçmediyse sen söyle kaç gün olduğunu

Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum
Ayyy benimde hayalim orda balayıydı ama bizim düğün tarihinde acayip sıcak zamanlara denk geldiği için başka sefere erteledik... Sizin tam zamanında olmuş şimdi güzeldir oralar. tadını cılar kuzum iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…