Bende de aynı ağrı varBenim de adet ağrısı var kuzum :/
Işık oyunu değilse çok yeni sanki var gibi geldi bana yaa. İnşallah vardır.Eki Görüntüle 2188263 Kızlar bugün bat günüm sizce bişi var mı?
Ah şu çılgın gençlik diyordurAynen ya kadın anlayışlı yanımızda pek oturmuyor ama öyle de benim içim rahat etmiyo akşam maç vardı eşimle izledik kadın bize gülmekten çatladı :):)
Hakkaten benim zaten aklım ermiyordu kuzum ovulasyon testi ile gebeliğin alakasını çözemedim.Evet bayanlar betahcg degerim 1.20 ovulasyon testide birdaha yapmicam
Hoşgeldin :) En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle canım :)Kızlar merhaba,
Beni de 1 ekim olarak eklemenizi rica ederim. İlk defa bu ay korunmayı bıraktık. Daha çok yeniyiz ama kısmet :)
Umut hep var canım, hiç belli olmazMerhaba hanımlar :)
Benim göğüs ağrısı ve adet sancılarım başlamış bulunmakta. Bu geceyi saymazsak 2 gün kaldı. o güne kadar hâlâ umudum var :)
Büyük ihtimalle öyle dedi biz bi de eşimle karı kocadan daha çok arkadaş gibiyiz baya şaşırdı bizi öyle görünce :):)Ah şu çılgın gençlik diyordur
Günaydın balım, hayırlısı olsun her şeyin. İnşallah bu yeni döngüde yeni ayda gelicek bebişGünaydın bayanlar :) Bu sabahki testim de negatifi gösterdi maalesef artık geç döllenme olmadığına da kanaat getirdim :))
Daha da test yok
ben bu ay rahim filmi çektirecektim ama Ankaradan gidiyoruz bugün canım, artık bilmiyorum napcagımı. boşgeçicem neredeyse :)Günaydın balım, hayırlısı olsun her şeyin. İnşallah bu yeni döngüde yeni ayda gelicek bebiş
Kaçıncı ayınızdı bu canım? Klomen tedavisi falan denedin mi? Ben de bi kaç ay daha olmazsa rahim filmi çektircem. Bizim 5.ayımız. kürtajla sonuçlanan bebeğim hemen ilk ay gelmişti, şimdi 5 ay oldu hala yok. Geçen ay klomen kullandım ilk kez 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı. Bu ay bayramda regl oldum doktora gidemedim. Bence klomeni de denemediysen dene, çoğu kadın klomenden ve çatlatmadan güzel sonuç alıyo, yani en kötü ihtimal 3-4 aya bi çok kadın hamile kalıyoben bu ay rahim filmi çektirecektim ama Ankaradan gidiyoruz bugün canım, artık bilmiyorum napcagımı. boşgeçicem neredeyse :)
Kuzum benim yumurtlama problemim yok şükür. 1 yıldır deniyoruz, tüm değerlerim, hormonlarım düzenli, o yüzden tek baktırmadığım tüpler kaldı.,hacamat olduğum bayan tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi, sanırım haklı yani. rahim sülüğü yaptırıcam kısmetse. artık şifa Rabbimden balım. Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah. Gece boyu rüyamda çift çizgi gördüm durdum . psikolojim bozulacak artıkKaçıncı ayınızdı bu canım? Klomen tedavisi falan denedin mi? Ben de bi kaç ay daha olmazsa rahim filmi çektircem. Bizim 5.ayımız. kürtajla sonuçlanan bebeğim hemen ilk ay gelmişti, şimdi 5 ay oldu hala yok. Geçen ay klomen kullandım ilk kez 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı. Bu ay bayramda regl oldum doktora gidemedim. Bence klomeni de denemediysen dene, çoğu kadın klomenden ve çatlatmadan güzel sonuç alıyo, yani en kötü ihtimal 3-4 aya bi çok kadın hamile kalıyo
Rahim sülüğü derken. Sarımsakla deney yapıyorlar denedin mi? Tüplerin açık olup olmadığı belli oluyor. Yada hsg çektir beş dklık bir şey. Tüplerde sıkıntı varsa Allah korusun dış gebelik falan olur. İhmal etme benceKuzum benim yumurtlama problemim yok şükür. 1 yıldır deniyoruz, tüm değerlerim, hormonlarım düzenli, o yüzden tek baktırmadığım tüpler kaldı.,hacamat olduğum bayan tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi, sanırım haklı yani. rahim sülüğü yaptırıcam kısmetse. artık şifa Rabbimden balım. Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah. Gece boyu rüyamda çift çizgi gördüm durdum . psikolojim bozulacak artık
İnşallah vesilesi olur canım, hemencik hamile kalırsın inşallah. Ama yumurtlama problemim benim de yok, mesela bu ay hiçbir şey kullanamadım bayarmadan dolayı, 2 yumurtam oluştu biri olgunlaştı. Gayet güzel yumurtluyorum ama her ay, pko falan da yok ben de, hormonlar ultrason görüntüsü falan her şey normal. Ben daha fazla beklemek istemiyorum dedim doktoruma, geçen ay 4.ayımızda o zaman klomene başlatıyım bi sorun da olmadığına göre en geç bi kaç aya olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum dedi. Yani sen de süreci hızlandırmak için kullanabilirsin bence. Ama tüplerde bi tıkanıklık varsa o başka tabi, önce onun tedavi edilmeai gerekir o zamanKuzum benim yumurtlama problemim yok şükür. 1 yıldır deniyoruz, tüm değerlerim, hormonlarım düzenli, o yüzden tek baktırmadığım tüpler kaldı.,hacamat olduğum bayan tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi, sanırım haklı yani. rahim sülüğü yaptırıcam kısmetse. artık şifa Rabbimden balım. Emeklerimiz boşa gitmez inşaallah. Gece boyu rüyamda çift çizgi gördüm durdum . psikolojim bozulacak artık
Rahime sülük gönderip hastalıklı bölgeyi tedavi ediyorlar. Sarımsakla denedim koku gelmedi ağzıma. Hsg 'yi çektirmek için regl olmayı bekliyordum ama yıllık iznimiz bitti eve dönüyoruz, önümüzdeki aya kaldıRahim sülüğü derken. Sarımsakla deney yapıyorlar denedin mi? Tüplerin açık olup olmadığı belli oluyor. Yada hsg çektir beş dklık bir şey. Tüplerde sıkıntı varsa Allah korusun dış gebelik falan olur. İhmal etme bence
İnşaallah hepimiz kalırız gebe kuzum, klomenle yumurta çatlamayınca kist oluyor diye okudum burda balım. Güzelim düzenini mahvetme bence, yine de doktorlar daha iyi bilir. Rahim filmi çektir sen de canım. Klomene başlamadanİnşallah vesilesi olur canım, hemencik hamile kalırsın inşallah. Ama yumurtlama problemim benim de yok, mesela bu ay hiçbir şey kullanamadım bayarmadan dolayı, 2 yumurtam oluştu biri olgunlaştı. Gayet güzel yumurtluyorum ama her ay, pko falan da yok ben de, hormonlar ultrason görüntüsü falan her şey normal. Ben daha fazla beklemek istemiyorum dedim doktoruma, geçen ay 4.ayımızda o zaman klomene başlatıyım bi sorun da olmadığına göre en geç bi kaç aya olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum dedi. Yani sen de süreci hızlandırmak için kullanabilirsin bence. Ama tüplerde bi tıkanıklık varsa o başka tabi, önce onun tedavi edilmeai gerekir o zaman
Bidaki ay olur inşallah hayırlısıyla :) Ben de çok meraklanıyorum bugün iş arkadaşım yanakların dolmuş bişeyler mi var yoksa falan dedi ama test yapmamak için zor duruyorumGünaydın bayanlar :) Bu sabahki testim de negatifi gösterdi maalesef artık geç döllenme olmadığına da kanaat getirdim :))
Daha da test yok
Hafi inş var mı belirtin bat ne zamanBidaki ay olur inşallah hayırlısıyla :) Ben de çok meraklanıyorum bugün iş arkadaşım yanakların dolmuş bişeyler mi var yoksa falan dedi ama test yapmamak için zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?