Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ya Bn yone çok güzel bir rüyaya uyandım oglumu doğuruyordum o kadar tatlıydı kı anlatamam kucaklayıp hastaneden cıkıyordum. Rabbim o kadar güzel bir duyguydu ki en kısa zamanda hepinizin yaşaması dileğiyle uyanmak istemedim

Günaydın kuzum, hayır olsun çok güzel bi rüyaymış. Rabbim bir an önce gerçeğini yaşatsın sana da benim gibi tüm isteyenlere de

hanımlar yumurtlama akıntısı gibi olan akıntı kesildi diyemem ama üstüne bir de sarı akıntı eklenmiş iltihap olduğuna eminim artık :)
canım sarıyı ille kötüye yorma bence de, iltihap olsa şikayetlerin artardı devam ederdi diye düşünüyorum..

Aşırı yorgun ve halsizim belim ağrıyor işimi gücümü yapacak kimsemde yok taşınma derdindeyim :/ duygusal olarak kendimi çok yalnz hissediyorum
kolay gelsin canım, ilk aylar hormonlardaki değişim nedeniyle bu tür durumlar yaşanabiliyor sanırım.
dirayetli ol, tadını çıkar bence

Hayirlisi inşaallah canım
Benim doktorum klomeni sadece bu ay kullandirdi tutmazsa başka bir ilacla devam
inşallah ilaç şifa olur. bu arada bir sorum var, klomeni niçin verdi? yumurtlama ile ilgili bir sorun mu var, yoksa hamilelik şansını arttırmak için mi?

Öğreniyoruz canım öğrenmekle iyi mi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorum ama insan yaşadığı şeyle alakalı her şeyi öğreniyor
ayy dimi kuzum yaa bu işlerin profesörü olduk valla, Allah başka dertler vermesin, sağlık bilgimiz bununla sınırlı kalsın

Ayy inşallah canım ya, mesajını okuduğumda kalbim küt küt attı :) Nolur bebiş olsun
Bu ay umutluyum senden olmazsada baya yakın gibi geliyor :)

Allahım regl yaklaştı diye mi anlamıyorum çok iştahım açık, akşam olsa da eve gidip ıslak kurabiye yapsam diye hayal kuruyorum :) İçimde bi umut var hala lekelenme gelene kadar ✌

Pko var mı canım? Bu ilaç insülin direncini düşüren bi ilaç, daha çok şeker hastaları kullanır ama yumurtlamayı düzenlediği ve kaliteli yumurta üretimi yaptığı için pkolulara da veriyor bi çok doktor

Selam canlar ben tatildeyim, o yuzden pek giremedim; ondan once de isyerinde isler birikmisti; ben klomen kullandim ama tatilde oldugumdan pazartesi ancak catlatma ignesi vurulacagim eger hala gerekiyor olursa. Calismalara devam ediyoruz biz de iste bu aralar yumurtlama donemim 13. gun benim bugun.

Doktor muhtelemen sen donene kadar catlamis olur dedi, pazartesi gorecegiz bakalim.

Doktor pko var dedi sag yumurtalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…