- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
Teke düşse bile kesesi görünmez miydiOvülasyon testi yaptım bugün mesela. Hala t c den yoğun çıkıyor. Daha sıfırlanmamış yani. Dediğin gibi. 28 gün de bir adet olurum. 32.günümde 394 çıkmıştı, 2 gün sonrası 1500 olmuşken düşüse geçti. Belki de ikizdi diyorum. Ama 5+3 de kese bile yoktu. İlk gebelik tecrübe sıfır bende maalesef.
Arkadaşım hayırlısını dile lütfen. Aralık ayında 3. Aşılama sonrası benimde kimyasal gebeliğim oldu. Dr nasıl kanaman başlar rahim için o kadar düzgündü ki dedi. İnanamadı. Demek ki genetiği sıkıntılı bir embriyo imiş. Ben 4 aşılama oldum. Sonrasında kendiliğimden gebe kaldım. Allahtan hayırlısını dile. Kabullenmek çok zor biliyorum. Umarım Allah en kısa zamanda kalbine göre verir. Dilerim ki herşey gönlünce olsun arkadaşım, hepimizin inşallahOvülasyon testi yaptım bugün mesela. Hala t c den yoğun çıkıyor. Daha sıfırlanmamış yani. Dediğin gibi. 28 gün de bir adet olurum. 32.günümde 394 çıkmıştı, 2 gün sonrası 1500 olmuşken düşüse geçti. Belki de ikizdi diyorum. Ama 5+3 de kese bile yoktu. İlk gebelik tecrübe sıfır bende maalesef.
Bir aşılama, bir histereskopi ameliyatı. İki tüp bebek, bir de rahim ağzı kanseri teşhisiyle rahim ağzını aldırdım. Herşeyin her zamn hayırlısını diledim 8 ay oldu ben vazgeçeli. Bu kendiliğinden geldi ve hayırlısı olsun zaten...Arkadaşım hayırlısını dile lütfen. Aralık ayında 3. Aşılama sonrası benimde kimyasal gebeliğim oldu. Dr nasıl kanaman başlar rahim için o kadar düzgündü ki dedi. İnanamadı. Demek ki genetiği sıkıntılı bir embriyo imiş. Ben 4 aşılama oldum. Sonrasında kendiliğimden gebe kaldım. Allahtan hayırlısını dile. Kabullenmek çok zor biliyorum. Umarım Allah en kısa zamanda kalbine göre verir. Dilerim ki herşey gönlünce olsun arkadaşım, hepimizin inşallah
Bazen 6 haftayı buluyor kese için dedi dr.Teke düşse bile kesesi görünmez miydiyarın hcg 'den sonra anlaşılır bakalım. Allah hayırlısını versin.
Geç döllenme olabilir mi? Benim de haftamla uyumlu gitmiyor. 2 hafta sonra döllenmiş.selam arkadaşlar benim bugun hafif lekelenmem oldu,bel ağrımda var doktora gittim,kese 5 mm dedi,haftasıyla uyumlu değil düşme ihtimali yüksek dedi. miralim çok bozuk.
canim yat dinlen ayakta kalmamaya calis rabbim buyuktur nasibi varsa korkma hic.. benim kardi komsumun cok zayifti 9 ay lekeleri hep oldu.. nur topu gibide cocugu oldu..selam arkadaşlar benim bugun hafif lekelenmem oldu,bel ağrımda var doktora gittim,kese 5 mm dedi,haftasıyla uyumlu değil düşme ihtimali yüksek dedi. miralim çok bozuk.
yumurtlama takibi yapmıştım 6 nisan yumurtlama günümdü yani 14. gün ...kafam karışıkGeç döllenme olabilir mi? Benim de haftamla uyumlu gitmiyor. 2 hafta sonra döllenmiş.
teşekkür ederim inşallah öyle olur .canim yat dinlen ayakta kalmamaya calis rabbim buyuktur nasibi varsa korkma hic.. benim kardi komsumun cok zayifti 9 ay lekeleri hep oldu.. nur topu gibide cocugu oldu..
Çok geçmiş olsun zor bir süreçten geçmişsinBir aşılama, bir histereskopi ameliyatı. İki tüp bebek, bir de rahim ağzı kanseri teşhisiyle rahim ağzını aldırdım. Herşeyin her zamn hayırlısını diledim 8 ay oldu ben vazgeçeli. Bu kendiliğinden geldi ve hayırlısı olsun zaten...
işte o sık sık beslenmemiz gerektiğinden ve bol sıvı tüketmemiz gerektiğinden oluyorBen çok şükür iyiyim şuana kadar midem bulantım ve kokulara hassasiyetim oldu kusma belki bir belki ikidir o yüzden denicem ama çabuk acıkıyorım sanki bişey midemi kemiriyo anlamadım gitti
F feza49
buzmavileylak
merhaba, yanıtlarınız için teşekkürler.
haftasonukontrolüm vardı, sordum doktoruma. gerek yok dedi yine. düşük %90 genetik sebeplerle olur dedi. heterezigotta kan sulandırıcı alınmasının bir etkisi olduğuna dair araştırma yok dedi.
bilmiyorum her doktorun yaklaşımı farklı sanırım. pozitif düşünmeye odaklandım. ama sizlerin yanıtını görünce tedirgin oluyorum. eksik bir şey yapmayayım psikolojisi de çok huzursuz edici.
sizin doktorlarınız kimler?
Benim homozigot çıktı yani kesin hasta clexane kullanıyorum her gün doğuma kadar da kullanıcam. Senin heterozigot tasiyicisin etkilemez ama bazı doktorlar onlara da kan sulandırıcı veriyorlar nolur nolmaz diye
ben ızmırdeyım aylin barbarosa gidiyorum, herkesın hilayesi farklıdır ama drlar ona gore yaklasıyorlar, mesela banada dr ıgneye gerek yok demıstı ama 3. dusugumu yapınca ıgneye baslayacagım artık yapacak bısey yok dedı, cok sukur kan sulandırıcı hap ve ıgne ıle gecen sene sag salım dogum yaptım. ıkıncıye hamıleyım yıne aynı tedavıyı onerdı tabıkı ama sızın oykunuz neydı oda onemlı
Allah yardım eder inşallah şuana kadar iyiyim akşama doğru nasıl olurum bilmiyorumişte o sık sık beslenmemiz gerektiğinden ve bol sıvı tüketmemiz gerektiğinden oluyor
ben gece kalktım bir ihtimal tutarım diye mide dandiniydi iyice eşime hazırladım yattım iyi ki yememişim sabah çıkardım işe geldim kahvaltıdan sonra tekrar çıkardım .aç aç oturuyorum şimdi gizliden bir iki çerez attım ağzıma ama öğlen olunca gideceğim yemeğeAllah yardım eder inşallah şuana kadar iyiyim akşama doğru nasıl olurum bilmiyorum