Neden böyle olurmuş gebelik oluşmadımı yani ne olursa olsun üzülme hastalıklı sağlıksız bir gebelikse olmaması daha iyi değilmi Allah sana sağlık versin önümüzdeki ay yine olur inşallahBugün kontrole gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdik, 1500 den 614 e düşmüş değerler. Çok üzgünüm. Henüz adette olmadım..
Hem özel canım hemde gece kim nöbetçi ise o giriyor Doğuma kendi doktorun istersen ekstra bin tl daha ödüyorsun devlet gibi yaniİcapcı doktor ne demek acaba bilmiyorum ben merak ettim
Canım keseyi görmeye gittiğinde kaçdı değerlerin kaç haftalıkdı sat ne zamandı bide ben daha gitmedim kalp atışları için ayın 15 nde aldım randevuyu biraz geç gideyim diye bide alttanmı bakıp dinletti kalp atışlarını çok soru sordum kusura bakmaKızlar merhaba şimdi geldim doktordan eve 6 hafta 1 günlük olmuşÇok kısa kalp atışını dinletmeye çalışıcam dedi doktor çok kısada olsa duyduk hayırlısı ile genel kan tahlillerini verdim 4 tüp 1 ay sonra gel dedi hepimizin hakkında hayırlısı
Yok önemli değil tabini sorucaksın karından baktı alttan değil eğer duyamazsak bir dahaki hafta bakarız dedi alttan muayene yanlısı değil buda hoşuma gidiyor benim sat 24 Mart ben grip oldum diye erken gittim iyi yapmışsın ileri tarihte gidince hepsini bir anda keseyi de kalp atışını da duyarsınCanım keseyi görmeye gittiğinde kaçdı değerlerin kaç haftalıkdı sat ne zamandı bide ben daha gitmedim kalp atışları için ayın 15 nde aldım randevuyu biraz geç gideyim diye bide alttanmı bakıp dinletti kalp atışlarını çok soru sordum kusura bakma☺
Hiç bilmiyorum. İkizdi teke düşmüştür diyen var. 1500 den 614 düştü. Ptesi kan ver diyorlar tekrar. Kese yok rahim kalın. Bakalım iki günde adet olmazsam tekrar kan vericem. Kimyasal olablir dedi dr. Ama diğer dr kimyasal da bu değer çıkmaz diyor. Kafayı yicem.Neden böyle olurmuş gebelik oluşmadımı yani ne olursa olsun üzülme hastalıklı sağlıksız bir gebelikse olmaması daha iyi değilmi Allah sana sağlık versin önümüzdeki ay yine olur inşallah
Aman sağlıklı olsunlar da bir gün iki gün hiç önemli değil. Ben sezeryanlıyım ama hertürlü 2hafta önce doğururum ahahhha :))25 mart benim ki. Bir gün öndeyim ben he he
Benim değer düştü. Anlamadım. 1500 dü 612 olduAman sağlıklı olsunlar da bir gün iki gün hiç önemli değil. Ben sezeryanlıyım ama hertürlü 2hafta önce doğururum ahahhha :))
Aynen öyle yapıcam inşallah benim 18 mart sat belki belli olmuştur ama geçen hafta keseyi gördüm ben daha iki hafta sonra kalp atışı için dedi ama ben üç haftayı bulcak bi daha duyulmadı endişesi yaşamak istemedim inşallah bende duyarım o sesiYok önemli değil tabini sorucaksın karından baktı alttan değil eğer duyamazsak bir dahaki hafta bakarız dedi alttan muayene yanlısı değil buda hoşuma gidiyor benim sat 24 Mart ben grip oldum diye erken gittim iyi yapmışsın ileri tarihte gidince hepsini bir anda keseyi de kalp atışını da duyarsın
Neden düşüyor bu değerler birkaç anneden daha duydumBenim değer düştü. Anlamadım. 1500 dü 612 oldu
Sanirim kimyasal.embriyo tutunamiyor ve regl gibi atiliyorNeden düşüyor bu değerler birkaç anneden daha duydum
Canim gecmis olsun.duzgunmu artmisti bhcg?ve birdenmi dustu tekrar olcum istedimi doktorunBenim değer düştü. Anlamadım. 1500 dü 612 oldu
Doktor ne dedi bu duruma cnm ?Benim değer düştü. Anlamadım. 1500 dü 612 oldu
İki gün arayla üç kez yaptırdık. İlki 394 çıktı gebesin dedi. İkincisi 1500 çıktı o süüper gebesin dedi. Üçüncü 612 çıktı. Bugünde hafif kanamalar başladı ağrım var ara ara. Daha çağırmadı zaten. Bende bıraktım haline.Canim gecmis olsun.duzgunmu artmisti bhcg?ve birdenmi dustu tekrar olcum istedimi doktorun
Kimyasal olabilir dedi. Alttan baktı çünkü kese de yoktu. Rahim duvarı kalın herşey normal hazır dedi ama keseyi göremedik.Doktor ne dedi bu duruma cnm ?
Bilmem ki. Kanamam başladı hafif hafif zaten. 1500 ken alttan bile göremedik zaten keseyi. Bende bu duruma cevap arıyorumNeden düşüyor bu değerler birkaç anneden daha duydum
Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm ya bende henüz görmedim acile gitsem mi kese görünür mü bilemedimKimyasal olabilir dedi. Alttan baktı çünkü kese de yoktu. Rahim duvarı kalın herşey normal hazır dedi ama keseyi göremedik.
Benim geçen ay bir kere oldu kimyasal gebelik dedi doktor böylesi oluşmaması daha hayrlı inşallah seninki öyle değildirBilmem ki. Kanamam başladı hafif hafif zaten. 1500 ken alttan bile göremedik zaten keseyi. Bende bu duruma cevap arıyorum
Ben Türkiye hastanesine gidiyorum. Siz?negzl aynı yerdeniz siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Aynen bende decavite başladım onun yanında omega ve folik asit desteğini de ekstra alıyorum çünkü benim yaşım 38 doktor gerekli gördü bu vitaminleriBende de belirti yok hic. Sadece asırı şişkinliğim war. Oda doktor bana düzenli beslen dedi bu ara biraz kacırdım oda anormal bi şişlik yaptı bencebugunden itibaren yediklerme dikkat edecegim. Doktor bana folik asit vermedi. Decavit diye bi vitamin verdi. İcinde b12 demr kalsiyum magnezyum folik asit hepsi varmıs. Bugun basladım hafiften bulandırdı midemi sana basladı mı bi vitamine?