2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bugün kontrole gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdik, 1500 den 614 e düşmüş değerler. Çok üzgünüm. Henüz adette olmadım..
Neden böyle olurmuş gebelik oluşmadımı yani ne olursa olsun üzülme hastalıklı sağlıksız bir gebelikse olmaması daha iyi değilmi Allah sana sağlık versin önümüzdeki ay yine olur inşallah

Canım keseyi görmeye gittiğinde kaçdı değerlerin kaç haftalıkdı sat ne zamandı bide ben daha gitmedim kalp atışları için ayın 15 nde aldım randevuyu biraz geç gideyim diye bide alttanmı bakıp dinletti kalp atışlarını çok soru sordum kusura bakma

Yok önemli değil tabini sorucaksın karından baktı alttan değil eğer duyamazsak bir dahaki hafta bakarız dedi alttan muayene yanlısı değil buda hoşuma gidiyor benim sat 24 Mart ben grip oldum diye erken gittim iyi yapmışsın ileri tarihte gidince hepsini bir anda keseyi de kalp atışını da duyarsın

Neden böyle olurmuş gebelik oluşmadımı yani ne olursa olsun üzülme hastalıklı sağlıksız bir gebelikse olmaması daha iyi değilmi Allah sana sağlık versin önümüzdeki ay yine olur inşallah
Hiç bilmiyorum. İkizdi teke düşmüştür diyen var. 1500 den 614 düştü. Ptesi kan ver diyorlar tekrar. Kese yok rahim kalın. Bakalım iki günde adet olmazsam tekrar kan vericem. Kimyasal olablir dedi dr. Ama diğer dr kimyasal da bu değer çıkmaz diyor. Kafayı yicem.

Aynen öyle yapıcam inşallah benim 18 mart sat belki belli olmuştur ama geçen hafta keseyi gördüm ben daha iki hafta sonra kalp atışı için dedi ama ben üç haftayı bulcak bi daha duyulmadı endişesi yaşamak istemedim inşallah bende duyarım o sesi

Kızlar herkese mrb.
Yarın 7 haftalık oluyorum. 3 gündür aşırı mide bulantım vardı. Ama dün akşam birden kesildi.
Tabi ki kimse mide bulantısı istemez ama bu kadar kısa olunca da merak etmiyor değilim. Var mı bnm gibi yaşayanlar?

Canim gecmis olsun.duzgunmu artmisti bhcg?ve birdenmi dustu tekrar olcum istedimi doktorun
İki gün arayla üç kez yaptırdık. İlki 394 çıktı gebesin dedi. İkincisi 1500 çıktı o süüper gebesin dedi. Üçüncü 612 çıktı. Bugünde hafif kanamalar başladı ağrım var ara ara. Daha çağırmadı zaten. Bende bıraktım haline.

Aynen bende decavite başladım onun yanında omega ve folik asit desteğini de ekstra alıyorum çünkü benim yaşım 38 doktor gerekli gördü bu vitaminleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…