2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Görüntüsü de şu ama hiç anlamıyorum doğru yere mi baktım
Kızlar bunu yorumlayabilecek olan var mı? Nette YS diye bir şeyden bahsediliyor YS yazmıyor bende, tecrübeli birilerinden yorum rica ediyorum

Eklentiler

• 1841343-4a369cd46a4d4560e88373b8f6584f65.png
    42,5 KB · Görüntüleme: 30
Selam canm.bu konuyu dun esimle.konustuk.ben simdi adak adamis olsam kendim yiyemiyorum biliyorum esimde yiyemiyormu?peki ya es dost akraba?

merhaba. diyanet işleri başkanlığının açıklamasını paylaşıyorum aşağıda linkte. ne siz ne eşiniz ne de çocuğunuz anneniz babanız yiyemez adakta. linkten bakabilirsiniz.

Tesekkur ederim cok hora gecti

Selam canm.bu konuyu dun esimle.konustuk.ben simdi adak adamis olsam kendim yiyemiyorum biliyorum esimde yiyemiyormu?peki ya es dost akraba?
canım hane içindekiler yiyemiyor hatta anne baba falan da ama akrabalara dağıtılabilir ama U Ufukta_bebek de kan akıtmak olarak adanınca yenebiliyor diyor yani kesip dağıtıcam dediysen yememek daha iyi olur

canım önce folik asit başlatılıyor hatta planlı gebeliklerde 3 ay önceden başlanıyor hamileliğin ileriki aşamalarında decavite geçiliyor onun da içinde folik asit var hatta doğumdan sonra da bir vakit kullanılıyor

Hayrli günler bayanlar ikili test ne zaman yapılıyor ve o zaman cinsiyet belli olurmu
canım 11inci haftadan itibaren ense kalınlığı ölçülebiliyor aynı zamanda da kandan ikili test yapılıyor cinsiyet için de bakılabilir ama zor bir kaç hafta daha beklemek gerekir

arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. bende mthfrc677t heterezigot çıkmıştı. bunun önemsiz olduğunu söyledi dr. aranızda var mı genetik testte böyle çıkan, doktorunuz ne önerdi?

canım hane içindekiler yiyemiyor hatta anne baba falan da ama akrabalara dağıtılabilir ama U Ufukta_bebek de kan akıtmak olarak adanınca yenebiliyor diyor yani kesip dağıtıcam dediysen yememek daha iyi olur
Canım ben şimdi İnternetten baktım benimki adak değil şükür kurbanı oluyormuş dedim ya hastaneden sağ salim çıktığım için kestim ya sanırım bundan dolayı yenir demişler

Canım ben hastanede yatıyordum hep doktorlar şanslısın kontrol altında atlatıyorsun dediler bizde eşimle çok şey atlattık bi sağ salim çıkalım kan akıtırız dedik şükür kurbanı oluyormuş bizimki yeni araba eşya için kesilen kurban içinde şükür kurbanı demişler
Ben çok bilmiyorum hocalara sorduk bize yiyebilirsiniz dedi o yüzden biz evimizde yemekli mevlüt yaptırdık ve dağıttık ben sadece kendime biraz yemek ayırmıştım dışarıdan yemiyorum diye arkadaş öyle söyleyince kafam karıştı benimde ama İnternette de böyle yazıyor

Hayirlisiyla bir bebegim olursa sagsalim kucagima alirsam diye demistim.yemeyiz yaa sorun degil ama akrabalara ese dosta dagitalim,yesinler kalaninida ihtiyac sahiplerine verelim demistim

Valla benimde hic bilgim yok bu konuda canim.iyice sorup arastirmak lazim

Hayirlisiyla bir bebegim olursa sagsalim kucagima alirsam diye demistim.yemeyiz yaa sorun degil ama akrabalara ese dosta dagitalim,yesinler kalaninida ihtiyac sahiplerine verelim demistim
rabbim duanı kabul etsin canım inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına ben kızımın bebek mevlütüne akika keselim onu dağıtalım istemiştim ama mevlüt çok kalabalıktı bir kurban yetmiyordu aşçımızda kuzu eti lezzetli olmaz deyince kaldı ikincisine nasipse

InsaAllah canm Allah razi olsun.ben boyle demistim kesicezde Allahin izniyle.sagsalim eli ayagi duzgun dogsun tek yemeyelim varalim cok onemli degil orasi.

arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. bende mthfrc677t heterezigot çıkmıştı. bunun önemsiz olduğunu söyledi dr. aranızda var mı genetik testte böyle çıkan, doktorunuz ne önerdi?
Benim homozigot çıktı yani kesin hasta clexane kullanıyorum her gün doğuma kadar da kullanıcam. Senin heterozigot tasiyicisin etkilemez ama bazı doktorlar onlara da kan sulandırıcı veriyorlar nolur nolmaz diye

Kızlar merhaba şimdi geldim doktordan eve 6 hafta 1 günlük olmuş Çok kısa kalp atışını dinletmeye çalışıcam dedi doktor çok kısada olsa duyduk hayırlısı ile genel kan tahlillerini verdim 4 tüp 1 ay sonra gel dedi hepimizin hakkında hayırlısı

Benimde aynı şekildeydi üç düşüğüm olduğu için clexan kullanmıştım ve çok şükür bir kızım var. O yüzden şimdi tekrar kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…