2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Slm kızlar randevum cumaydı Perşembe’ye kaydırdım bende dün gittim doktora doktorum kesinlikle 12 haftadan önce kalp atışı dinlemiyoruz dedi çok zararlı dedi ama ultrasonda kalp hareketlerini gösterdi herşey normal ayın 30. Da hamile kaldım diyordum ultrasondada öyle çıktı 4 gün geç yumurtlamışsın dedi 6+5 gittik 6+1 dedi ssvd hakkında konuştuk 9 gün sonra tekrar çağırdı birkerede bebeğin büyüme hızını görsek yeter dedi birdahaki gelişinde daha detaylı konuşuruz dedi icapcı doktor saçlamığı olmasa doktorumu çok seviyorum Doğumu onda yapardım ama malesef oğlumdada sadece kontrol İçin gitmiştim bu hamileliğimdede sadece kontrol İçin gidicem

Kızlar bende hala kusma bulantı sıfır. İlkinde de olmamıştı ve ilk bebeğimi kaybettim şimdi yine Yok korkuyorum yaaaa Of
Korkacak bir şey yok vesvese yapma. İlk hamileliğimde de bir kez bile mide bulantım veya kusmam olmadı. Bunda da olmuyor. Bunun ne güzel bir lütüf olduğunu ilerde anlucaksın

Selam arkadaşlar, aramızda 35 yaş üstü anne adayları var mı ? Ve evcil hayvan besleyen ?
33 yaşında kedili bir anne var. Kedim pek insan canlısı sayılmaz, bebeğe hiç bulaşmadı ama ağladığında hepimizden önce koştu gitti başına. Şimdi kızımla tam bir kedi delisi, bütün gün kedi önde o arkada koşturuyorlar evde. Suyunu yemini kızım takip ediyor artık.
Parazit Aşılarını ayda 1 yaotırıyorum hamilelikte ve bebek 6 aylık olana kadar. Kumunu da başkası değiştirirse hiç sorun olmaz. Eminim bebekle de çok iyi dost olacaklardır.

Günaydın kızlar sabah oğlum uyanır uyanmaz karnıma bastırdi ayağımı dizimi göremedim artık rahmime basinca nasıl acıdı gerçi daha küçükler bişey olma umarım

Et fazla tüketiyorum canım haftada bir oda kendi kestiğimiz adağımızın eti. Sebzeler konusunda yıkıyoruz ama içinde bir sürü tarım ilacı var inşallah korunuyoruzdur
canım ukalalık olarak görme sakın ama adak eti yenmiyor hane içindekiler yiyemiyor yerse de mukabilince sadaka verilmesi gerekiyor konu dışı ama yazmak istedim

canım ukalalık olarak görme sakın ama adak eti yenmiyor hane içindekiler yiyemiyor yerse de mukabilince sadaka verilmesi gerekiyor konu dışı ama yazmak istedim
Yok canım estağfurullah. Benimde aklıma çok takılır onu sordum çok hocaya daha önce ablam içinde kestirdik o zamanda gerek yok dediler.
Ben dış gebelik geçirdim sağ salim çıkarsam kan akıtırım mevlüt okuturum dedim niyetinde yoksa dağıtman gerekmiyormuş öyle dediler hep . Zaten çoğu ihtiyaç sahibine gitti ben öyle çok ayırmadım kendime etle aram yok şuan mecburiyetten yiyorum

anladım canım ben akika yeniyor adak yenmiyor diye biliyordum bunu senden duydum adak genelde dağıtılmak için kesildiğinden öyle deniyor demekki

anladım canım ben akika yeniyor adak yenmiyor diye biliyordum bunu senden duydum adak genelde dağıtılmak için kesildiğinden öyle deniyor demekki
Olabilir canım bilenlere soruyoruz işte ne derlerse onu uyguluyoruz benimde öyle aman aman bilgim yok

Selam canm.bu konuyu dun esimle.konustuk.ben simdi adak adamis olsam kendim yiyemiyorum biliyorum esimde yiyemiyormu?peki ya es dost akraba?

İcapcı doktor ne demek acaba bilmiyorum ben merak ettim

G gdd01 bende hiç bir belirti yok senin nasıl gidiyor henüz çok erken ama insan yine de merak ediyor
Bende de belirti yok hic. Sadece asırı şişkinliğim war. Oda doktor bana düzenli beslen dedi bu ara biraz kacırdım oda anormal bi şişlik yaptı bence bugunden itibaren yediklerme dikkat edecegim. Doktor bana folik asit vermedi. Decavit diye bi vitamin verdi. İcinde b12 demr kalsiyum magnezyum folik asit hepsi varmıs. Bugun basladım hafiften bulandırdı midemi sana basladı mı bi vitamine?

Günaydın kızlar sabah oğlum uyanır uyanmaz karnıma bastırdi ayağımı dizimi göremedim artık rahmime basinca nasıl acıdı gerçi daha küçükler bişey olma umarım
Daha küçük ve çok korunaklılar. Bir şey olacağını düşünmüyorum canım. Benimki de sürekli tekmeliyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…