2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar günaydın benim hiç bulantım kusmam tiksinmem Yok. Sadece aşırı uyku isteği göğüs hassasiyeti ve çok yeme isteği var. Benim gibi olan var mı
Bendede yok henüz oğlumda ikinci ay çok hafif bir bulantım olmuştu bundada başlamayacak gibi uyku isteği bendede var ama oğlum bırakmıyor ne gündüz ne gece uyumak İçin hüngür hüngür ağlayasım geliyor 😔

Kızlar günaydın benim hiç bulantım kusmam tiksinmem Yok. Sadece aşırı uyku isteği göğüs hassasiyeti ve çok yeme isteği var. Benim gibi olan var mı
Günaydın. Kızımda da hiç bulantım olmadı. Ama sürekli sürekli uyudum. Şuan yine öyle. Gerçi hastayım aynı zamanda ama elimi kolumu kaldıracak halim yok. Kızım benden 5 saniye ayrılmaz ve beni yatırmaz. Kalktım anneme geldim de azıcık huzur buldum. Bulduğum her fırsatta uyuyasım var.

Bendede yok henüz oğlumda ikinci ay çok hafif bir bulantım olmuştu bundada başlamayacak gibi uyku isteği bendede var ama oğlum bırakmıyor ne gündüz ne gece uyumak İçin hüngür hüngür ağlayasım geliyor 😔
Benimde halsizliğim cok car ve cabuk yoruluyorum, bulantım hafif var.
Ogle uykusu yokmu oglunun o zaman sende uyurdun bende ancak kızım yatınca dinlenebiliyorum☺️

Benimde halsizliğim cok car ve cabuk yoruluyorum, bulantım hafif var.
Ogle uykusu yokmu oglunun o zaman sende uyurdun bende ancak kızım yatınca dinlenebiliyorum☺
Var olmazmı canım ben 4,5 yaşa kadarda uyutmayı düşünüyorum bizim bile ihtiyacımız varsa uyudukları yere kadar uyutmaya devam normalde kafamı koysam uyurdum öğlen 2, 2,5 saat uyurduk ama şimdi dalamıyorum nedense

Var olmazmı canım ben 4,5 yaşa kadarda uyutmayı düşünüyorum bizim bile ihtiyacımız varsa uyudukları yere kadar uyutmaya devam normalde kafamı koysam uyurdum öğlen 2, 2,5 saat uyurduk ama şimdi dalamıyorum nedense
Bende kesinlikle uyutma taraftarıyım zaten cok hakaretliler uyumasa çok zor olur.
10-15 dk kestiriyorum anca bende arada, bakalım 1-2 aya bu haller kaybolurda normal insan halimize döneriz 🙏

Bende kesinlikle uyutma taraftarıyım zaten cok hakaretliler uyumasa çok zor olur.
10-15 dk kestiriyorum anca bende arada, bakalım 1-2 aya bu haller kaybolurda normal insan halimize döneriz 🙏
İnşAllah inşAllah çocukla zor oluyormuş bazen başımı kaldıramıyorum ki yemek yedirmek için yakında yardım edende olmayınca 😕

Merhaba , 31 aralık dogum var gözüküyor 4 +3 deyim daha doktora gıtmedım testte 2 cizgiyi gördüm 🙏darısı ısteyenlere 3. Cocuga hazırım 💓💓
Aaaa ne güzel aynı bendensin
3. Çocuk olacak 2 oğlum var
31.12 muhtemel doğum tarihimiz
Bende doktora gitmedim 7. Haftada düşünüyorum gitmeyi
Hamişdaşım hoş geldin hayırlısıyla kucagimiza alalım bebeklerimizi
kutlarim seni 👏🏻👏🏻
Gorunuse gore Aralığın son anneleri biz olacağız

Son düzenleme:
kutlarim seni 👏🏻👏🏻
Benim kızım 31 aralık doğumlu çok hayrlı güzel bir kızım var kocaman oldu ünüversite sinavina girecek bu sene rabbim sizede görmeyi nasib etsin

Canim bebegin emiyormu b
enimkisi ikigundur hep isriyor sani
rim sutun tadi degisti
canım benimki hala emiyor ilk zamanlar çok huysuzlanmıştı hırçınlaşmıştı hissediyor diye düşünüyorum ama şimdi normale döndü

kutlarim seni 👏🏻👏🏻

merhaba, bende aynı iki test yazdım ikiside çift çizgi ilk gebeliğim olacak 2 mayıs a randevu aldım kese gözükür mü sizce? mide bulantısı vs hiç bişeyimde yok sizce henüz erken mi?
beni biraz bilgilendirin lütfennn
benimde tahmini dogum 30.12 görünüyor
SAT 25 Mart idi

X