- 26 Şubat 2019
- 339
- 397
- 43
Hadi bakalım bir iki ay sonra belli olur tahminin tutuyor mu bakalımSanki sagda gibi
Çok da tatlişmiş.
Güzel bir kıza benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bir iki ay sonra belli olur tahminin tutuyor mu bakalımSanki sagda gibi
Çok da tatlişmiş.
Güzel bir kıza benziyor
Aynen bende merak ediyorum bu teori dogrumu diye 2 aya öğreniriz inşaAllah.Hadi bakalım bir iki ay sonra belli olur tahminin tutuyor mu bakalım
Sanki rahim resmî yan çekilmiş rahim ağzı ultrasonun sağ yanına doğru duruyor gibi eğer öyleyse sola daha yakınHadi bakalım bir iki ay sonra belli olur tahminin tutuyor mu bakalım
Bende tam bilemedim ortada bişey bakalim ne olurSanki rahim resmî yan çekilmiş rahim ağzı ultrasonun sağ yanına doğru duruyor gibi eğer öyleyse sola daha yakın
Allah iyiliğini versin ortada diyor ya benimki de senin gibi görünüyor sadece sağ mı sol mu oluyor o taraf emin değilimBenimki ne oluyor o zaman ortada gibi ne sağda ne solda
Kızlar 5+1 günlükken ultrason görüntüsü buydu kafama takılıyor inş boş gebelik değildir . 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah
Kızlar benim sata göre gitmiyomuş gebeliğim sat 18 mart ama doktor dört haftalık dedi korkuyorum inşallah bi sorun olmaz bir ay sonra gel dedi sürekli ultrasona girmek iyi değil dedi
İnşallah canım inşallah sağlıcakla alrız kucağımıza ben zor sahip oldum ondan korkuyorum bide geriden geliyo üzüldüğüm o inşallah bi sıkıntı çıkmazArkadaşlar sakin olun. Güzel düşünün güzel olsun herşey.
Henüz 5. Haftalıkken boş gebelik tanısı konulmaz.
8. Haftaya kadar beklemek gerek.
En kötü ihtimali düşünmeyin.
Hep en iyisini düşünüp bebeginizin saglıklı dogumunu hayal edin.
Bu emin olun onun sizin rahminize baglanmasını kolaylaştırır.
Benim kide 5+3 de gittigimizde biraz küçük kese görünmüştü.
8mm idi.
Doktor geç döllenmede olabilir dedi
.
Bunların hiç önemi yok dedi.
Önemli olan kritik 8. Haftada bebegin kalbini duymak dedi.
Birkaç haftadan hiç birşey belli olmaz. O kadar gerilik sorun değil dedi.
sizde stees yapıp bebeginizi riske atmayın.
Şimdi 3n güzel zamandayız .
İnşaAllah kalpleri oluşmaya başladı belki pıt pıt atıyordur da.
İlk kalp atışları çok minik olurmuş ultrasonda dahi görülmezmiş.
İnşâAllah vende haftaya kalbini görmeye gidecegim.
Güzel haberler bizlerle olsun.
bolca dua ve meryem suresini okuyun.
Kendiniz okuyamıyorsanız ben her gece uyumadan ( Meryem Suresi Nasser al Qatami ) den dinliyorum mükemmel bir terapi.
İnşallah canım inşallah sağlıcakla alrız kucağımıza ben zor sahip oldum ondan korkuyorum bide geriden geliyo üzüldüğüm o inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Tansiyonunuza baktirin yüksek tansiyon bu şekilde ağrı yaparBayanlar iki gündür enseden başıma giren bir ağrı var çok kötü neden olur ilaç içmek istemiyorum bu ağrı midemide bulandırıyor
Yok canım vermedi keseme küçük demedi zaten geçen hafta öğrendim ben hamile olduğumu geçen hafta cumartesi 658 di beta pazartesi 2003 oldu bugünde doktora gittim böyle işte sadece biraz geç döllenmiş dedi dört haftalık dedi ama sata göre beş hafta beş gün gözüküyorBenim öncesinde iki bebegimi kaybettim
Kötü günler geçirdik evet ama bundan sonra herşey güzel olabilir.
Yoksa emin olun ben her an birşey olucak diye korkuyorum.
Lakin şimdi Tamamen tevekkül ve maneviyatla atlattım inşaAllah.
Başkada çarem yoktu zaten
Veren o alan o.
Yiyecek ekmeği yoksa bebeklerimiz yaşamayacaktır.
Ama yiyecek ekmekleri varsa emin ol ne olursa olsun hiç bir olumsuzluk onlara zarar veremeyecektir.
Binlerce örnegi var bunların.
Bize düşen rahat ve stresten uzak durmak.
Bu arada canım kesen kücükse "progastan" verdimi doktorun.
Onu kullan.
Düşük vs ile karşılaşmamak için. Allahın izniyle.
Tansiyon olabilir gebelikte tansiyon çok önemli. Yarım limon sıkıp içebilirsin düşük riskin yoksa. Bendede sanki insan mide bağırsak bozar halsiz bitkin olur ya öyle bir baş ağrısı ve vücut bitkinliği var hava almaya çıkıyorum iş yapmaya çalışıyorum dinlenmeye nafileBayanlar iki gündür enseden başıma giren bir ağrı var çok kötü neden olur ilaç içmek istemiyorum bu ağrı midemide bulandırıyor
Vallahi bende bu enseden gelen ağrı önceden beri var teşhis koyamadılar bende başlayacağı zaman dolorex içerdim iyi gelirdi ama şimdi içemezsin dedi doktor içnedende kesilmiyor ne pis ağrıTansiyon olabilir gebelikte tansiyon çok önemli. Yarım limon sıkıp içebilirsin düşük riskin yoksa. Bendede sanki insan mide bağırsak bozar halsiz bitkin olur ya öyle bir baş ağrısı ve vücut bitkinliği var hava almaya çıkıyorum iş yapmaya çalışıyorum dinlenmeye nafile
Geç yumurtlama olmuş olabilir. Pazartesi günü yeniden baktırın sonucun 20 ve üstü çıkması lazım.Merhaba kızlar çift çizgi gordum ama çok silikti o yüzden kan verdim regl 1 gün geçmişti kanda 10.32 çıktı normal mi doktora görünmedim