- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
GünaydınGunaydin hanimlar bolbol su içiyoruz
Gözün aydın canım çıkan güne takılma benim pazartesi 6+1 çıktı dün 7+1 çocuk büyümede level atladı ki buarada dün sat a göre 7+0 dıkMerhaba hanımlarr bende 7+2 gebeyim ☺ Kalp atışımızı salı günü duyduk tam 7 haftalıktı.
Sata göre 7+4 dü ama ultrasonda 4 gün geriye attı anlamadım gitti.
Neyse Aralık 10 gibi benim yaramaz dünyaya gelecek inşAllah
Bu arada kesenin solunda duruyor sizce cinsiyeti nedir
Çok anlamam Allahın takdiri tabiki ama yorumlayanlardan şunu duymuştumMerhaba hanımlarr bende 7+2 gebeyimKalp atışımızı salı günü duyduk tam 7 haftalıktı.
Sata göre 7+4 dü ama ultrasonda 4 gün geriye attı anlamadım gitti.
Neyse Aralık 10 gibi benim yaramaz dünyaya gelecek inşAllah
Bu arada kesenin solunda duruyor sizce cinsiyeti nedir
Benimki kiz ozamanÇok anlamam Allahın takdiri tabiki ama yorumlayanlardan şunu duymuştum
Kesenin solundaysa Erkek
Sağındaysa Kız bebek olurmuş
İyi akşamlar kızlar.
Kaç gündür girip bakamadım.
Pazar gününden beri hastanede yatıyorum.
Kısaca özet geçeyim
Bhcg değerlerim
16 nisan 48
18 nisan 67
20 nisan 129
22 nisan 188
24 nisan 207
19 nisan akşamı çok çok fazla sancıyla birlikte çok fazla kanamam oldu aniden. Paçalarımdan akacak kadar. Hemen acile gittik. O an herhangi birşey yapmadılar ertesi gün 20 nisanda yatış verdi doktor.
Tekrar dış gebelik olabilir ama sağlıksız bir iç gebelikte olabilir dedi.
Takip altındayım.
Yarın bhcg tekrarı yapılacak
Tüpüm temiz görünüyor şimdilik ama çok korkuyorum
Acaba böyle birşey yaşayıp normale dönen duydunuz mu hiç
Hep bir umut bekliyorum belki bişey olır diye.
Bu arada kanamam kesildi 2 günde.
Çok üzgünüm gerçekten ve çok korkuyorum
Çok anlamam Allahın takdiri tabiki ama yorumlayanlardan şunu duymuştum
Kesenin solundaysa Erkek
Sağındaysa Kız bebek olurmuş
kızlar günaydın bende bugün doktora gittim sat a göre 7+4 ama 7+1 çıktı normal dedi kalp atışı da başlamış dinledik ultrasondan bile belli oluyor pıtpıtı
biliyorum canım benim ikinci ilkinde de tam günü hiç tutmadı zaten zayıf bir bebekti hala da öyleçok duydum öyle ilk başlarda olabiliyormuş gayet normal yani :)
biliyorum canım benim ikinci ilkinde de tam günü hiç tutmadı zaten zayıf bir bebekti hala da öyle
Karninda tutuncami yoksa eline alip baktigindami sag sol iliskisi anlayamadim.eline alip baktiginda seninde sag sankiEki Görüntüle 2262674
Benimde oğluş soldaymış ☺
20 aylık canım dahaAllah bağışlasın cnm ilk çocuk kaç yaşında
Yok canım ultrason resmine karşıdan bakınca solda canımKarninda tutuncami yoksa eline alip baktigindami sag sol iliskisi anlayamadim.eline alip baktiginda seninde sag sanki
20 aylık canım daha
Bebek kese içinde solda kese de rahimde sağ taraftaKarninda tutuncami yoksa eline alip baktigindami sag sol iliskisi anlayamadim.eline alip baktiginda seninde sag sanki
Kuzum allah razı olsun sordugun için . Evet sabah gittik gördük melegimi duyduk kurban öldugum kalbini çok dinletmedi zararli diye 5 saniye falan dinledik herşeyi çok güzel dedi maaşallah . Yapılması gereken tahlilleri verdi sağlık ocağında kaydni başlat dedi onları hallettik. Ama ben çok kötüyüm kızlar bulantı yok diyordum ama 2 gündür sabahları uykudan uyandırıyor beni.Vuslat_geldi canım sen bugün doktora gidecektin sanırım ne oldu yazmadın. benimde ultrasonda birinde sağda birinde solda duruyor doktor daha iyi görebilmek için farklı açı çekti