2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
U Ufukta_bebek gözün aydın ben güzel haber almışsın bugün darısı hepimizin başına galiba bende dayanamayıp Ramazan öncesi gidicem doktora 😍
Allah razı olsun canım inşallah sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum 🤗 bizi haftaya yine çağırdı sıkı takip olacakmış sürekli buluşacağız minnoşla 😁

Allah yardımcın olsun inş gercekten cok üzücü bi durum

bende doktordan demin geldim ve hiç iyi değilim dün gece tedirginlikden duramadım ve hastaneye gittik hala kesesi gözükmedi bugunde kan değerlerime baktılar 4+5 iken 2247 idi şimdi 5+2 de 11364 olmuş hcg.

bu değerler varken neden gözükmez kese çok üzüldüm içime cok dert oldu :KK43:
eşim akşam gelince beni hastaneye götürmesini istiycem belki sadece alttan bakılınca görülcektir:KK43:
Canım benim hiç üzülme canını sıkma benim de beta 2700 lerde karından görünmedi alttan bakınca göründü o da minicik daha . Alttan bakılırsa senin de görülür bence . Alttan bakarken de korkma dedi doktorum zarar vermez ona güvendim ve kese göründü çok şükür .

Simdi kese falan gorunur mu hemen gideyim mi doktora yoksa haftaya mi gideyim.? İlk gebeligimde hemen gitmemistim. 1 hafta sonra gitmistim

Canım bende keseyi gördüğümde doktorum 5+4 dedi bugün 6+2 olduk kalp atışı için cuma çağırdı o zamanda 6+6 olacak herşey güzel dedi kese falan güzel dedi kanama falan yok etrafında kesede güzel yerde dedi stres yapma dedi. Ama bulantim yok günde 1 defa bulanıyor. Belim de aynı şekilde ağrımıyor çok şükür kanamam yok sadece göğüslerim damarlı ve bayağı büyüdü koyulasti. Mide bulantısı olmaması beni korkutuyor doktorum ne kadar her hamilelik bir değildir desede. Lekelenmem falanda yok çok şükür ama 4 yıl bekledik mucizemi o yüzden çok korkuyorum kalp atışlarını bir duysam tamam artık hamileyim diycem ama günler geçmiyor . Eşim ıslak mendil ve bez almak için sabırsızlanıyor sürekli bebekle alakalı şeyler araştırıyor . Inşallah duyarız kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız . Beklemek çok zor 4 sene bekledim ama cuma bir türlü gelmiyor biran diyorum bugün gideyim bu seferde erken diye duymazsak iyice stres yapıcam. 😔
Canm bugun kalp atisini duydum cok sukurrrr. 6+6 iken fakal ultrasodna bebek 6+2 cikti. Onu anlayamadim . sende en kisa zamandaduyarsninsallah. Inan ve guven . kendini kasma ve guzel seyler dusunnn

Simdi kese falan gorunur mu hemen gideyim mi doktora yoksa haftaya mi gideyim.? İlk gebeligimde hemen gitmemistim. 1 hafta sonra gitmistim
Kese görünsün ya da görünmesin gitmekte fayda vardır diye düşünüyorum canım . Benim son adet tarihim 19 marttı Çarşamba günü kesem göründü vajinal ultrasonda

Hamile kalınca yumurtalama olmaz canım eğer yumurtama olursa adet olmamamız gerekiyor tıbben ama yumurtalayip 9 ay adet gören insanlarda var tabi. Ben 5+4 de 8.25 civarı yazıyor kâğıtta ama benim 4 gün geriden geliyor bata göre 4 gün geride yani doktorum olabilir demişti keseye göre 5+4 sun geç döllenme olduğu icn demişti ama net şu kadr hafta demek için bebeği gördüğümuz zaman deriz demişti şimdilik 5+4 diyelim demiş ti.
Muhtemelen benimde öyle adetim beş gün geçtiğinde 658 di beta hcg ben yumurtlama döneminde hamile kaldım diye hesaplıyorm hep cumartesi tekrar gidicem bakalm ne dicek doktor

Benimde 22ydi gebelikten once baya bi takviye ve guneslenme vs ile 43e cikardik.simdi hala folikasit vitaminin icinde D vitamini destegi var.D vitamini coook onemliymis doktorum oyle demsti

Benimde 26 çıkmış d vitamin bende kullanıyordum damla vs ama şuan kullanacakmıyım bilmiyorım

bulantı ve kusmalarım başladı.yorgunluk ve uyku hali de cabası :KK76::KK76:
bolbol dinlen fırsatın varsa ..
şimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
hakkımda hayırlısı ne diyim.
tşk ederim arkadaşlığınız için.herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
canim herseyin hayirlisi olsun insallhh. rabbim en kisa zamanda saglikli rahat bir hamilelik nasip etsin..
Günaydın sabah hastane alışveriş derken şimdi girebildim siteye çok şükür iyiyim minnoşumun kalbini dinledim bugün 😍 sen nasılsın
cok sevindim bende 2 cocuk var biri 10 yadinda digeri 1 yadinsa abimize okula goturup geliyoruz uyku cok basiyor gunduzleri onun disinda iyyim şükür.. ben sanirim bu gidisle ramazsndan donra bebisi gormeye giderim dr. a ..
Merhaba kızlar. Be de bugün evde test ile öğrendim. Daha doktora gitmedim. Herkesin bebeği hayırlı uğurlı olsun . Sağ salim kavuşmak nasip olur inşallah.
cok guzel canim hosgeldin
Kızlar bende şuan keseye göre 6+5 olduk . Yarın kalp atışı için gidicez sabah . Dua edin nolur bebeğimi göreyim kalbini duyayim 4 sene sonra gelen muzicem bu benim ödüm kopuyor kaybedicem diye. Inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlemiştir bir sıkıntı çıkmaz inşallah. 😔 birde dün acayip belim ve karnım ağrıdı çok ağladım kötü birşey olur diye sürekli peçete ye baktım çok şükür en ufak lekelenme yoktu . Bugünde belim ağrıyor ve sağ kasigim batıyor ama şiddetli değiller. Normal mi sizce kızlar araştırma yaptım rahim genişledi damarlar bağlar gevşediği için normal diyor ama size sormak istedim.
bence gayet normal bebek yerlesiyor rahim genişlemeye calisiyor.. stressiz rahat bir hamilelik gecirdlim insallh..

bolbol dinlen fırsatın varsa ..
canim herseyin hayirlisi olsun insallhh. rabbim en kisa zamanda saglikli rahat bir hamilelik nasip etsin..
cok sevindim bende 2 cocuk var biri 10 yadinda digeri 1 yadinsa abimize okula goturup geliyoruz uyku cok basiyor gunduzleri onun disinda iyyim şükür.. ben sanirim bu gidisle ramazsndan donra bebisi gormeye giderim dr. a ..
cok guzel canim hosgeldin

bence gayet normal bebek yerlesiyor rahim genişlemeye calisiyor.. stressiz rahat bir hamilelik gecirdlim insallh..
Allah bağışlasın canım. Benim ilk olacak bu ama onuncu da olsa ben sıkı takipteyim pıhtılaşma sorunum var hemen iğneyle ilaca başlamam gerekiyor

Merhabalar konu açtım ama yazan olmadı bende 4+5 haftalık gebeyim değerim 1955 alttan baktı doktor kesenin görümü bu şekilde biraz net değil dedi sizlerde bi bakarmısınıZ şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2262431
Gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler benimde 4+5 gibi böyle minicik göründü hatta doktor kese bile demedi keseye benziyor beta takibine devam dedi iki gün sonra büyümüştü

X