2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
amiin. çok tşk ederim sağolun arkadaşlar bana çok iyi geldi dedikleriniz bende gidip alttan muayene olucam kesin ve net öğrenebilmek için sonrasında size haber ederim çok tşkler. hepinize gzl sağlıklı ve hayırlı gebelik süreci diliyorum.

Kızlar bende sata göre 5+3 üm dün devlet hastanesinde keseyi gördük ama cihazları hiç iyi değildi hiç bişey anlamadım doktor küçük deyip durdu küçük olur tabi ne bekliyorsa sorum şu kese ölçüleriniz kaç benim ultrason kağıdında 6.8mm yazıyo normalmidir sizce bide yumurta gördü anlamadım yani hamile kalınca yumurtlamaya hala devammı ediyoruz

O yumurtanın folikülü,yumurta tüp gidince sarı cisim oluyor ,progesteron salgılıyor o 3. Ayda kaybolur

Arkadaşlar D vitamini ölçtürdüm. Aylar önce 26 idi. 22 düşmüş. Bu kötü bir değer. Hemen takviye almam lazım. Dr yarın akşama gideceğim. Mutlaka danışmalıyım sizde dikkat edin olur mu?güneşlenmem ultraviyole almam lazım

Hamile kalınca yumurtalama olmaz canım eğer yumurtama olursa adet olmamamız gerekiyor tıbben ama yumurtalayip 9 ay adet gören insanlarda var tabi. Ben 5+4 de 8.25 civarı yazıyor kâğıtta ama benim 4 gün geriden geliyor bata göre 4 gün geride yani doktorum olabilir demişti keseye göre 5+4 sun geç döllenme olduğu icn demişti ama net şu kadr hafta demek için bebeği gördüğümuz zaman deriz demişti şimdilik 5+4 diyelim demiş ti.

Kızlar bende şuan keseye göre 6+5 olduk . Yarın kalp atışı için gidicez sabah . Dua edin nolur bebeğimi göreyim kalbini duyayim 4 sene sonra gelen muzicem bu benim ödüm kopuyor kaybedicem diye. Inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlemiştir bir sıkıntı çıkmaz inşallah. birde dün acayip belim ve karnım ağrıdı çok ağladım kötü birşey olur diye sürekli peçete ye baktım çok şükür en ufak lekelenme yoktu . Bugünde belim ağrıyor ve sağ kasigim batıyor ama şiddetli değiller. Normal mi sizce kızlar araştırma yaptım rahim genişledi damarlar bağlar gevşediği için normal diyor ama size sormak istedim.

Ben hamile kalmadan başladım takviyelere hem demir hem b12

Valla kuzum bende şiddetli ağrı yaşadım biri rahime indiği gündü diğer kese oluşmaya başladığı güne denk geliyordu ki o esna nefes alamadım ağrıdan. Dünde yine batma ve ağrılarım oldu bugün kalp atışını duyduk herşey yolunda haftasıyla da uyumlu çıktı kötüyü çağırma

Benimde 22ydi gebelikten once baya bi takviye ve guneslenme vs ile 43e cikardik.simdi hala folikasit vitaminin icinde D vitamini destegi var.D vitamini coook onemliymis doktorum oyle demsti

Canim insaAllah yarin gumbur gumbur duyarsiniz minik kalbihic endiselenme o agrilar ara ara hepimizde oluyor.ben 2.adet dongusunudd gecirdim bildigin adet sancisi cektim hala oluyor bazen.cok cok asiri agrin olmadigi surece normalmis.genisliyoruz

bilmiyorumkı bı dakka baktı bakmadı makına bıle karnıma değdi değmedi yokk bişey gözükmüyor dedi alttan bakıcam dedı ordada eşim biz o şekilde istemiyoruz diyince kalkıp gittik sinirim bozuldu ya
Karindan gorunmesi icin daha erken canim oyuzden gorememistir stres yapma alttan baktilar bana 5.haftada bile 5 kurus kadardi kese 7 de gittiginde yine alttan bakildi bebekleri anca gorduk biraz daha gec git illa karindan bakilsin istiyorsan ozaman gorunur

Merhabalar konu açtım ama yazan olmadı bende 4+5 haftalık gebeyim değerim 1955 alttan baktı doktor kesenin görümü bu şekilde biraz net değil dedi sizlerde bi bakarmısınıZ şimdiden teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar.
Kaç gündür girip bakamadım.
Pazar gününden beri hastanede yatıyorum.
Kısaca özet geçeyim
Bhcg değerlerim
16 nisan 48
18 nisan 67
20 nisan 129
22 nisan 188
24 nisan 207

19 nisan akşamı çok çok fazla sancıyla birlikte çok fazla kanamam oldu aniden. Paçalarımdan akacak kadar. Hemen acile gittik. O an herhangi birşey yapmadılar ertesi gün 20 nisanda yatış verdi doktor.
Tekrar dış gebelik olabilir ama sağlıksız bir iç gebelikte olabilir dedi.
Takip altındayım.
Yarın bhcg tekrarı yapılacak
Tüpüm temiz görünüyor şimdilik ama çok korkuyorum
Acaba böyle birşey yaşayıp normale dönen duydunuz mu hiç
Hep bir umut bekliyorum belki bişey olır diye.
Bu arada kanamam kesildi 2 günde.
Çok üzgünüm gerçekten ve çok korkuyorum

Hcg artışların düzenli olsa kanama önemli değil çevremde birçok kişi bardaktan boşalırcasına kanama ile bebeklerini kucağına aldırlar inş değerlerin güzel çıkar canım bi mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…