dr kan almadıki direk karnımdan baktık keseyi gördüm dedi .yolladı beni 2 gün sonrada kanamam başladı. galiba başından salladı beni.farkındayım cnm çok düşük ve şuan bildiğin adet oluyorum.belkide bu şekilde düşcek bekliyorum.Ilk beta değerlerin kaçtı canım senin 11 görüyorum burda ben kese görüldükten sonra çok az bir rakam. Moralini bozmak istemem gerçekten ama
bulantı ve kusmalarım başladı.yorgunluk ve uyku hali de cabasıGunaydin kizlar nasilsiniz
Kesenin ultrason fotoğrafı falan da mı yok ne biçim doktor o ya böyle doktor mu olurdr kan almadıki direk karnımdan baktık keseyi gördüm dedi .yolladı beni 2 gün sonrada kanamam başladı. galiba başından salladı beni.farkındayım cnm çok düşük ve şuan bildiğin adet oluyorum.belkide bu şekilde düşcek bekliyorum.
yokKesenin ultrason fotoğrafı falan da mı yok ne biçim doktor o ya böyle doktor mu olur
Sağlık herşeyden önemli Allah hakkında hayırlısını nasib etsinyoko gün başlamış orda göreve cihazı bile kullanamadıki ekran görüntüsü almaya çalıştı ama beceremedi.neyse dedi ben gördüm keseyi .kanına bakalım filan demedi.şimdi başka bir dr a randavu aldım.oğlumu doğurtan dr.a gidicem.neyse açık açık söylesin.yani anlaşılıyo ne olduğu da insan duymayınca umut besliyor kanamam hala var ve yoğun.
umarım sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza ben çalışmaya devam yapcak bişi yok.
Ic alttan ultrasonla bakilmadi mi?panik yapma degerin gayet guzel karindan henuz gorunmez zaten alttan gorunur dr un niye bakmadi ki ilgincAllah yardımcın olsun inş gercekten cok üzücü bi durum
bende doktordan demin geldim ve hiç iyi değilim dün gece tedirginlikden duramadım ve hastaneye gittik hala kesesi gözükmedi bugunde kan değerlerime baktılar 4+5 iken 2247 idi şimdi 5+2 de 11364 olmuş hcg.
bu değerler varken neden gözükmez kese çok üzüldüm içime cok dert oldu
eşim akşam gelince beni hastaneye götürmesini istiycem belki sadece alttan bakılınca görülcektir
H
Ic alttan ultrasonla bakilmadi mi?panik yapma degerin gayet guzel karindan henuz gorunmez zaten alttan gorunur dr un niye bakmadi ki ilginc
Günaydın sabah hastane alışveriş derken şimdi girebildim siteye çok şükür iyiyim minnoşumun kalbini dinledim bugünGunaydin kizlar nasilsiniz
Geçmiş olsun canım en azından kürtaj olmadın hayırlı vakitte sağlıklı gebelik nasip olsunşimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
hakkımda hayırlısı ne diyim.
tşk ederim arkadaşlığınız için.herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAHşimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
Allah gönlüne göre versin sağlıklı gebelik nasip etsinşimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.yoko gün başlamış orda göreve cihazı bile kullanamadıki ekran görüntüsü almaya çalıştı ama beceremedi.neyse dedi ben gördüm keseyi .kanına bakalım filan demedi.şimdi başka bir dr a randavu aldım.oğlumu doğurtan dr.a gidicem.neyse açık açık söylesin.yani anlaşılıyo ne olduğu da insan duymayınca umut besliyor kanamam hala var ve yoğun.
umarım sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza ben çalışmaya devam yapcak bişi yok.
Benim keseye 5+6 da vajinal baktılar. Hicbir sorun yoksa vajinal ultrasonun bir sakıncası yok. Bence artık vajinal baktır neyse öğren canımAllah yardımcın olsun inş gercekten cok üzücü bi durum
bende doktordan demin geldim ve hiç iyi değilim dün gece tedirginlikden duramadım ve hastaneye gittik hala kesesi gözükmedi bugunde kan değerlerime baktılar 4+5 iken 2247 idi şimdi 5+2 de 11364 olmuş hcg.
eşim akşam gelince beni hastaneye götürmesini istiycem belki sadece alttan bakılınca görülcektir
Canım aynen hiç korkma muhtemelen kese hiç yoktu o doktor gördüğünü sandı ya da makinayı bilmediğini çaktırmak istemedi. Kimyasal seninki muhtemelen. Kimyasal gebeliklerden sonraki aylarda korunmaya gerek görmüyor doktorlar bir dahaki ay sağlıkla hamile kalırsın inşallah şans daha çok oluyormuş diye duydumşimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
Allah yardımcın olsun inş gercekten cok üzücü bi durum