2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ilk beta değerlerin kaçtı canım senin 11 görüyorum burda ben kese görüldükten sonra çok az bir rakam. Moralini bozmak istemem gerçekten ama
dr kan almadıki direk karnımdan baktık keseyi gördüm dedi .yolladı beni 2 gün sonrada kanamam başladı. galiba başından salladı beni.farkındayım cnm çok düşük ve şuan bildiğin adet oluyorum.belkide bu şekilde düşcek bekliyorum.

Kesenin ultrason fotoğrafı falan da mı yok ne biçim doktor o ya böyle doktor mu olur

Kesenin ultrason fotoğrafı falan da mı yok ne biçim doktor o ya böyle doktor mu olur
yok o gün başlamış orda göreve cihazı bile kullanamadıki ekran görüntüsü almaya çalıştı ama beceremedi.neyse dedi ben gördüm keseyi .kanına bakalım filan demedi.şimdi başka bir dr a randavu aldım.oğlumu doğurtan dr.a gidicem.neyse açık açık söylesin.yani anlaşılıyo ne olduğu da insan duymayınca umut besliyor kanamam hala var ve yoğun.
umarım sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza ben çalışmaya devam yapcak bişi yok.

Sağlık herşeyden önemli Allah hakkında hayırlısını nasib etsin

Allah yardımcın olsun inş gercekten cok üzücü bi durum

bende doktordan demin geldim ve hiç iyi değilim dün gece tedirginlikden duramadım ve hastaneye gittik hala kesesi gözükmedi bugunde kan değerlerime baktılar 4+5 iken 2247 idi şimdi 5+2 de 11364 olmuş hcg.

bu değerler varken neden gözükmez kese çok üzüldüm içime cok dert oldu
eşim akşam gelince beni hastaneye götürmesini istiycem belki sadece alttan bakılınca görülcektir

H
Ic alttan ultrasonla bakilmadi mi?panik yapma degerin gayet guzel karindan henuz gorunmez zaten alttan gorunur dr un niye bakmadi ki ilginc

H

Ic alttan ultrasonla bakilmadi mi?panik yapma degerin gayet guzel karindan henuz gorunmez zaten alttan gorunur dr un niye bakmadi ki ilginc

bilmiyorumkı bı dakka baktı bakmadı makına bıle karnıma değdi değmedi yokk bişey gözükmüyor dedi alttan bakıcam dedı ordada eşim biz o şekilde istemiyoruz diyince kalkıp gittik sinirim bozuldu ya

şimdi geldim dr dan düşük kanaması yaşıyorsun dedi.antibiyoitk verdi içerde kese filan yoktu baya baktı. kürtaja gerek yok dedi allahtan.
hakkımda hayırlısı ne diyim.
tşk ederim arkadaşlığınız için.herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Geçmiş olsun canım en azından kürtaj olmadın hayırlı vakitte sağlıklı gebelik nasip olsun

RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Benim keseye 5+6 da vajinal baktılar. Hicbir sorun yoksa vajinal ultrasonun bir sakıncası yok. Bence artık vajinal baktır neyse öğren canım

Canım aynen hiç korkma muhtemelen kese hiç yoktu o doktor gördüğünü sandı ya da makinayı bilmediğini çaktırmak istemedi. Kimyasal seninki muhtemelen. Kimyasal gebeliklerden sonraki aylarda korunmaya gerek görmüyor doktorlar bir dahaki ay sağlıkla hamile kalırsın inşallah şans daha çok oluyormuş diye duydum

Arkadaşım elinden geldigince streslenmemeye çalış.
Herşey olacagına varır.
Yiyecek ekmegi varsa elbette görünecektir.
Yoksada emin ol hiç kimsenin elinden birşey gelmez.
Keseyi görmek için gayet iyi
Bir hcg değerin var.
Ki kese 2500 gibi kesin görünüyor.
Seninki daha çok olmuş
Eger biraz kilon varsa veya göbek yagların çoksa bu durumda karından zor görülüyormuş.
Ya göremezsek dedim
Doktorum da senin göbek filan yok direk görünür demişti.

Görünmemesinin ikinci sebebide gaz olması.
Karnında çok gaz varsa görünmez.
Ve aceba ultrasona girerken idrara sıkışıkmıydın.
Doktorum görebilmek için su içmemi söylemişti. İdrara sıkışıkken
Daha net görünüyor demişti.
üzme kendini .
Kontrollerine devam et.
ama Kasık agrın aşırıysa özel bir araştırma yapılması gerek.
Dış gebelik vs konusunda.

Rabbim inşâallah hayırlısıyla bebegini görmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…