2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Yarın ilk Başka dr a gitmek.böyle hiçbirşey yapmadan beklemek olmuyo
Git canım git yengem kendini adet sanıyordu okadar kanaması vardı adetim neden bukadar uzun sürdü diye gitti bebeğinin kalp atışlarını duyup geldi büyük şok geçirmişti doktora git zihnin netleşir ozaman a kadarda istirahat et

Yarısına tekabül ediyor 4 portakal canım avakado çok kısa formül iki dilim bir hap 400 mcg diye düşün
Dur yarın koca kişisine diyeyim canım avakado istedi diye
Ya benim aklıma şeker takıldı açlık şekerim 100 çıkıyor sıkıntı olur mu

Folik asit günlük 1000 mg üzeri tüketmek kanserojen. Folik asit değil FOLAT arkadaşlar. Portakalın içinde folat ile aynı. Folat içerikli takviye almak gerekir. Günümüzde gıdaların ne kadar yüksek oranda vitamin içerdiği düşündürücü. Nöral tüp defekti olmaması için kullanımı önemli. Tabi dediğiniz gibi beslenmeye dikkat etmekte şart. Folik asit kimyasal, folat doğal unutmayalım

sentetiktense doğal olanı almayı tercih ediyorum herşeyde az miktar bile olsa yine hepsinden tüketilerek yeterli miktar alınabilir bulantı çeken iştahsız olan kişilerde bende hap kullanılması taraftarıyım kesinlikle

Bu tercih meselesi ama folat kullanmalısınız bence diofol, folattro,folidays, solgar folat olabilir. Riske atmayın bence. Çünkü folat doğal sentetik değil

Canım tarihlerimiz birebir aynı . Bugün 5+1 de doktora gittim vajinal ultrasonda kesem gözüktü hcg değerim 2700 lerdeydi :)

iyi akşamlar herkese merhaba.. Ağzımın içi salya dolu ağzım kupkuruuu Gözüm kanlandı.. (( Neler oluyorr ? Yaşayanlar varmı ?

Bu tercih meselesi ama folat kullanmalısınız bence diofol, folattro,folidays, solgar folat olabilir. Riske atmayın bence. Çünkü folat doğal sentetik değil ♥♥
Tşk canım ilaç müessili çok arkadaşım var ilaç başına prim alan doktorların yazdığı güvenirliği sorgulanabilir ilaçları almak yerine azda olsa doğal yoldan alarak bende bebeğimi riske etmiyorum

iyi akşamlar herkese merhaba.. Ağzımın içi salya dolu ağzım kupkuruuu Gözüm kanlandı.. (( Neler oluyorr ? Yaşayanlar varmı ?
Kupkuru kısmını anlayamadım ama salya ağızda sürekli tükürük belirtisini başka arkadaşlar yaşamıştı yutkunamama vs de normalmiş gebelikte diye biliyorum

Günaydın dün akşam alınan kan sonucum çıkmış.sat a göre 5 hafta olmam lazım beta sonucum 4 haftalık çıkmış ve kanamam regli şeklinde devam ediyor.yorumlayabilen arkadaşlar varmı acaba

Eklentiler

• image.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 77
kesinlikle katılıyorum ayrıca doktorlar her şeyden sakınmamızı isterken bu riski göze almaz , yiyeceklerle yeterli doz alınabilseydi zaten ilaç önermezdi

Ilk beta değerlerin kaçtı canım senin 11 görüyorum burda ben kese görüldükten sonra çok az bir rakam. Moralini bozmak istemem gerçekten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…