2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Yarın ilk Başka dr a gitmek.böyle hiçbirşey yapmadan beklemek olmuyo :KK43:
Git canım git yengem kendini adet sanıyordu okadar kanaması vardı adetim neden bukadar uzun sürdü diye gitti bebeğinin kalp atışlarını duyup geldi büyük şok geçirmişti doktora git zihnin netleşir ozaman a kadarda istirahat et

Folik asit haplarının kanserojen içerdiği ve süte karıştığı Doğumdan sonra bunun bebeklere geçtiği söylendiği için folik asit kullanmıyorum günlük 2 bardak taze portakal suyu semiz otu iki dilim limon sıkılmış avakado yiyorum mercimek çorbası bir kase hamile annelerin tüm folik asit ihtiyacını karşılıyor aşırı mide bulantısı olmayan mutfağa girebilen herkesin çok kolay hazırlanabileceği yemekler. İlk gebeliğimde kullandık bir faydasını görmedim oğlumda kullanmadım aşırı meraklı çok zeki bir çocuk 🤩
Folik asit günlük 1000 mg üzeri tüketmek kanserojen. Folik asit değil FOLAT arkadaşlar. Portakalın içinde folat ile aynı. Folat içerikli takviye almak gerekir. Günümüzde gıdaların ne kadar yüksek oranda vitamin içerdiği düşündürücü. Nöral tüp defekti olmaması için kullanımı önemli. Tabi dediğiniz gibi beslenmeye dikkat etmekte şart. Folik asit kimyasal, folat doğal unutmayalım

Folik asit günlük 1000 mg üzeri tüketmek kanserojen. Folik asit değil FOLAT arkadaşlar. Portakalın içinde folat ile aynı. Folat içerikli takviye almak gerekir. Günümüzde gıdaların ne kadar yüksek oranda vitamin içerdiği düşündürücü. Nörol tüp defekti olmaması için kullanımı önemli. Tabi dediğiniz gibi beslenmeye dikkat etmekte şart. Folik asit kimyasal, folat doğal unutmayalım
sentetiktense doğal olanı almayı tercih ediyorum herşeyde az miktar bile olsa yine hepsinden tüketilerek yeterli miktar alınabilir bulantı çeken iştahsız olan kişilerde bende hap kullanılması taraftarıyım kesinlikle

sentetiktense doğal olanı almayı tercih ediyorum herşeyde az miktar bile olsa yine hepsinden tüketilerek yeterli miktar alınabilir bulantı çeken iştahsız olan kişilerde bende hap kullanılması taraftarıyım kesinlikle
Bu tercih meselesi ama folat kullanmalısınız bence diofol, folattro,folidays, solgar folat olabilir. Riske atmayın bence. Çünkü folat doğal sentetik değil ♥️♥️

Merhaba aranıza yeni katıldım bugun 5+1'm sizce 5+2 de birşey gözükürmü ultras.da? çünkü 4+5 de gitmiştim fakat hiçbirşey gözükmemişti hcg değerim 2247 çıktıydı cvplarsanız sevinirim
Canım tarihlerimiz birebir aynı . Bugün 5+1 de doktora gittim vajinal ultrasonda kesem gözüktü hcg değerim 2700 lerdeydi :)

iyi akşamlar herkese merhaba.. Ağzımın içi salya dolu ağzım kupkuruuu :KK43: Gözüm kanlandı.. :KK43:(( Neler oluyorr ? Yaşayanlar varmı ?

Bu tercih meselesi ama folat kullanmalısınız bence diofol, folattro,folidays, solgar folat olabilir. Riske atmayın bence. Çünkü folat doğal sentetik değil ♥♥
Tşk canım ilaç müessili çok arkadaşım var ilaç başına prim alan doktorların yazdığı güvenirliği sorgulanabilir ilaçları almak yerine azda olsa doğal yoldan alarak bende bebeğimi riske etmiyorum 🤗🥰

iyi akşamlar herkese merhaba.. Ağzımın içi salya dolu ağzım kupkuruuu :KK43: Gözüm kanlandı.. :KK43:(( Neler oluyorr ? Yaşayanlar varmı ?
Kupkuru kısmını anlayamadım ama salya ağızda sürekli tükürük belirtisini başka arkadaşlar yaşamıştı yutkunamama vs de normalmiş gebelikte diye biliyorum

Günaydın dün akşam alınan kan sonucum çıkmış.sat a göre 5 hafta olmam lazım beta sonucum 4 haftalık çıkmış ve kanamam regli şeklinde devam ediyor.yorumlayabilen arkadaşlar varmı acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 77
Folik asit günlük 1000 mg üzeri tüketmek kanserojen. Folik asit değil FOLAT arkadaşlar. Portakalın içinde folat ile aynı. Folat içerikli takviye almak gerekir. Günümüzde gıdaların ne kadar yüksek oranda vitamin içerdiği düşündürücü. Nöral tüp defekti olmaması için kullanımı önemli. Tabi dediğiniz gibi beslenmeye dikkat etmekte şart. Folik asit kimyasal, folat doğal unutmayalım
kesinlikle katılıyorum ayrıca doktorlar her şeyden sakınmamızı isterken bu riski göze almaz , yiyeceklerle yeterli doz alınabilseydi zaten ilaç önermezdi

Gittim:KK43: keseyi sağlıklı göremiyorum dedi 2 gün önce gelmiştim görmüştünüz dedim yeni gebeliklerde ne söylesek doğru olmaz diyo bana.bu arada kanamam arttı ve koyulaştı.ama dr şapır şapır bir kanama yok içerde dedi.kan aldı birde Cumartesi sabah gel ver eğer artış varsa sıkıntı yok ama artış yoksa sıkıntılı dedi.peki ben bu süreçte ne yapmalıyım dedim hiç bişe dedi adam tam bir sinir 😡progestan veririm ama sırf senin psikolojini düzeltir onun dışında hiç bir faydası olmaz sağlıklı oluşmamış bir gebelik zaten düşer dedi.açıksası moralimin içine etti yolladı beni.
Ne diyelim hayırlısı olsun artık.görcek günü varsa görür yavrum
Ilk beta değerlerin kaçtı canım senin 11 görüyorum burda ben kese görüldükten sonra çok az bir rakam. Moralini bozmak istemem gerçekten ama 😫

X