Duydunmu bugundu sanki seninde kalp atisi yanlis hatirlamiyosam?Ah bana şimdi o kadar isterken bu çocuğun sorumluluğu bastıbir can bu ya kalbi var artık
Canim tabiki git ihmal etme.yerlesmeyse bile bakilir anlasilirAz önce lavobaya gittim hafif pembe kan gelmiş kasıklarımda ve belimde ağrı var gitsem mi dr a. yoksa yerleşme midir ya çok tedirgin oldum.
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin saglıklı bir şekilde inşallah darısı bizlere7+0 bugun kalp atislarini gordum sukur rabbime.iki embriyo transfer olmustu biri tutmamis tutanda ikiye bolunmus ikiz olmus iki bebek iki kalp.allah isteyen herkese nasip etsin 1 ay daha crinone jeli kullan oksapar kan sulandirici butun hamilelik boyunca kullanican hatta lohusaykende dedi dr.
Rabbim korusun minnoşuKızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun.
İnşallahhh canım benim bende kalbini duymak için cuma günü gidecem inşallah iyilerdirInşallah canım dua et nolur kalbini duyarım inşllah kurban odugumun.
Evet canım duydum da ondan strese girdimDuydunmu bugundu sanki seninde kalp atisi yanlis hatirlamiyosam?
Muhtemelen kesesi görünürMerhaba aranıza yeni katıldım bugun 5+1'm sizce 5+2 de birşey gözükürmü ultras.da? çünkü 4+5 de gitmiştim fakat hiçbirşey gözükmemişti hcg değerim 2247 çıktıydı cvplarsanız sevinirim
Yerleşme de olabilir ama riske atmaya değmez doktora git belki progesteron falan verirAz önce lavobaya gittim hafif pembe kan gelmiş kasıklarımda ve belimde ağrı var gitsem mi dr a. yoksa yerleşme midir ya çok tedirgin oldum.
Amin. Hepimizinkini inşallah. Allah size de tez zamanda duymak nasip etsinRabbim korusun minnoşu
İnşallahhh canım pazartesi günü yeni başlamış atımlar dedi sağlıklıysa cuma günü duyarımAmin. Hepimizinkini inşallah. Allah size de tez zamanda duymak nasip etsin
Muhtemelen kesesi görünür
Allahım izniyle sağlıklıdır inşallah. Cuma günü haberleri bekliyorumİnşallahhh canım pazartesi günü yeni başlamış atımlar dedi sağlıklıysa cuma günü duyarım
Beta 2096 iken minnacık göründü iki gün sonra net görüldüacaba sende nezaman göründü kese?
Kesinlikle beklemek zor. Ilk gebelik mi zor gebelik mi nedir durumunuztşkler cvp için inş öyle umuyorum bu beklemek insanı deli ediyor...
İnşallah canım duyayım hemen yazarım sizeAllahım izniyle sağlıklıdır inşallah. Cuma günü haberleri bekliyorum