Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
7+0 bugun kalp atislarini gordum sukur rabbime.iki embriyo transfer olmustu biri tutmamis tutanda ikiye bolunmus ikiz olmus iki bebek iki kalp.allah isteyen herkese nasip etsin 1 ay daha crinone jeli kullan oksapar kan sulandirici butun hamilelik boyunca kullanican hatta lohusaykende dedi dr.
Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun.
Merhaba aranıza yeni katıldım bugun 5+1'm sizce 5+2 de birşey gözükürmü ultras.da? çünkü 4+5 de gitmiştim fakat hiçbirşey gözükmemişti hcg değerim 2247 çıktıydı cvplarsanız sevinirim
Merhaba aranıza yeni katıldım bugun 5+1'm sizce 5+2 de birşey gözükürmü ultras.da? çünkü 4+5 de gitmiştim fakat hiçbirşey gözükmemişti hcg değerim 2247 çıktıydı cvplarsanız sevinirim