- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide görebilirsin canım ben keseyi 4+2 ydi yanlış olmasın gördüğümde kendisini 6+1 de gördüm ama göremezsen de hemen stres yapma 7.hafta ya yakın görünen daha çokhmm bılmıyorum kı hıc gıtmedım daha ya :/ gıttıgımde nasıpse 6. haftada olcak sanrm
Çok şükürr gözün aydın canimAy bende gördüm bugün minnagimin kesesini çok şükür
Belkide görebilirsin canım ben keseyi 4+2 ydi yanlış olmasın gördüğümde kendisini 6+1 de gördüm ama göremezsen de hemen stres yapma 7.hafta ya yakın görünen daha çok
Bugün 2700 civarında çıktı betahcg kesesi de göründü :) 5+1 dedi doktorİlk testtemi 458 de 5 haftalık dediler canım benim 658 di doktor çok yeni gebelik dedi söylemedi bile kaç hafta olduğunu dün yaptırdığımda 2003 çıktı ama beklicem cumaya kadar o zaman gidicem
Gozunaydin canim,Allah tamamina erdirsin.bidaki randevuyu nezmna verdi doktorunKızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun.
Sağol canm benimÇok şükürr gözün aydın canim
Ben tüp bebek merkezinde takip ediliyordum. Onlar kalbi duyana kadar bakıyorlar. 2 hafta sonra seçeceğin doktora git dedi ben 4 hafta sonra git der diye bekliyordumGozunaydin canim,Allah tamamina erdirsin.bidaki randevuyu nezmna verdi doktorun
gözün aydın cnm hayırlısıla tamamlarız inşallah hepimiz:)Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun.
bana kalp atışı duyduğumuz gün 3 hafta sonra gel dedi doktorumBen tüp bebek merkezinde takip ediliyordum. Onlar kalbi duyana kadar bakıyorlar. 2 hafta sonra seçeceğin doktora git dedi ben 4 hafta sonra git der diye bekliyordum
allahın hikmeti gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah7+0 bugun kalp atislarini gordum sukur rabbime.iki embriyo transfer olmustu biri tutmamis tutanda ikiye bolunmus ikiz olmus iki bebek iki kalp.allah isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım dua et nolur kalbini duyarım inşllah kurban odugumun.Cuma günü doktora gidecek tüm arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz
çok güzel bir haber gözün aydın canımKızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun.