2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
hmm bılmıyorum kı hıc gıtmedım daha ya :/ gıttıgımde nasıpse 6. haftada olcak sanrm
Belkide görebilirsin canım ben keseyi 4+2 ydi yanlış olmasın gördüğümde kendisini 6+1 de gördüm ama göremezsen de hemen stres yapma 7.hafta ya yakın görünen daha çok

kızlar benim canım hiç bir şey yemek istemiyor sizde de var mı??

Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun. 🙏🤗🥰
Gozunaydin canim,Allah tamamina erdirsin.bidaki randevuyu nezmna verdi doktorun

Merhabalar kızlar. Bende hamileyim sanırım. Sadece çubuk test yaptım geçen hafta ve çıktı. Bende zırt pırt doktora gitmemek için direk kalp atışı için giderim diye düşündüm. Sat a göre 5+6 görünüyor. Geçen hafta baş dönmem hafif bulantım vardı. Şuan o kadar iyi ve enerjik hissediyorumki. Ne bulantı ne halsizlik. İlk hamileliğimde çok bulantım vardı ve yatıyordum hep. Şuan anormal geldi bana biraz. Kendini benim gibi iyi hisseden var mı merak ettim. Acaba kalp atışı gelmedimi diye düşünmeye başladım.

Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalbini dinledim. 7+3 günlük görünüyor. Kanama odağı yok gelişimi haftasına uygun dedi doktor. Allah sizlere ne nasip etsin inşallah. Son 4 haftam kaldı riskin azalması için. Allahım korusun. 🙏🤗🥰
çok güzel bir haber gözün aydın canım:KK56:

X