2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Crione jel kullanan vardı sanırım dimi kızlar. Doktorunuz ne zaman bıraktıracağıyla ilgili birşeyler söyledi mi
Genelde 12. Haftaya kadar kullanılır. Çünkü progesteron salınımı korpus luteum dan plesantaya ancak o haftada geçer canım. Geçiş esnasında hafif lekelenmeler olabilir böylelikle olmamış olur.

Kızlar ilk testimde 658 çıkmış değerim cuma akşamı pazartesi günü sabah yaptırdım 2003 çıktı beta hcg sanırım 5 haftalık oluyo yarına randevu verdi doktorum yarınmı gitsem yoksa cumamı bilemedim 🤷‍♀️ kese görünmez felan diye korkuyorum bende çok zor sahip oldum çünkü bebeğime☺️

Kızlar ilk testimde 658 çıkmış değerim cuma akşamı pazartesi günü sabah yaptırdım 2003 çıktı beta hcg sanırım 5 haftalık oluyo yarına randevu verdi doktorum yarınmı gitsem yoksa cumamı bilemedim 🤷‍♀️ kese görünmez felan diye korkuyorum bende çok zor sahip oldum çünkü bebeğime☺
Canım vajinal muayene pek tercih edilmiyor üstelik uzun zamandır beklenen bir gebelikmiş bu değerlerle vajinal görünür Cuma karnından görebilirler belki yinede senin içine nasıl sinecekse 🥰

Bhcg 1500 ve üzeri olduğunda vajinal usg ile kese görüntülenebilir seviyeye geliyor. Eğer vajinal baktırmak istemiyorsanız birkaç gün daha bekleyip idrara sıkışık şekilde doktora gidin karından bakarak keseyi görebilirsiniz..
Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun :)

Yarın kalp atışı için doktora gidecek arkadaşlar hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah..

Ben de pazar günü gideceğim kalp atışı için ama zaman geçmiyor....

Kızlar ilk testimde 658 çıkmış değerim cuma akşamı pazartesi günü sabah yaptırdım 2003 çıktı beta hcg sanırım 5 haftalık oluyo yarına randevu verdi doktorum yarınmı gitsem yoksa cumamı bilemedim 🤷‍♀️ kese görünmez felan diye korkuyorum bende çok zor sahip oldum çünkü bebeğime☺
Aynı durumdayız bir kaç yıldır bekliyorum bebeğimi sonunda hamile kaldım çok şükür . İlk testte 438 çıktı betahcg bana da 5 haftalık dediler . Yarın gideceğim doktora hayırl

Aynı durumdayız bir kaç yıldır bekliyorum bebeğimi sonunda hamile kaldım çok şükür . İlk testte 438 çıktı betahcg bana da 5 haftalık dediler . Yarın gideceğim doktora hayırl

İlk testtemi 458 de 5 haftalık dediler canım benim 658 di doktor çok yeni gebelik dedi söylemedi bile kaç hafta olduğunu😂 dün yaptırdığımda 2003 çıktı ama beklicem cumaya kadar o zaman gidicem

Bhcg 1500 ve üzeri olduğunda vajinal usg ile kese görüntülenebilir seviyeye geliyor. Eğer vajinal baktırmak istemiyorsanız birkaç gün daha bekleyip idrara sıkışık şekilde doktora gidin karından bakarak keseyi görebilirsiniz..
Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun :)

Teşekkürler canım beklicem o zaman bu kadar bekledim biraz daha beklerim☺️

Günaydın kızlar, bende pazartesi dr gdicem kese görünür umarım keseden sonra hemen kalp atısı gozukuyormuydu

Ben bugün gittim devlet hastenesinde bi doktora kese oluşmuş ama daha küçük dedi ölçü bile vermiyo dedi sat a göre gitmiyor sanırım benim birde tekrar yumurta gördü hamile kalınca yumurtlamaya devammı ediyoruz

X