2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bence de birde en erken emekleyen ama geç yürüyen bebe olmuştu ya yine öyle olur nasıl olsa diyorum

Ben e bebekten pipetli olandan aldım ama içmiyo sadece abisinin power rade içeceğinin şişesinde içiyo suluk gibi zaten arada onu kullanıyorum plastik zaten fikir veremiyecem sana o yüzden
Ayyyyy hahahaha senin kız çok çılgın hahahaha

gören sabır diliyo ya valla o kadar vahim ağlayıp duruyo hala evlenene kadar ağlayacak heralde gece emzirmesini bırakan var mı kızlar az önce teşebbüsüm yarım kaldı mümkün değil susmuyo ya
Senin kız kadar sık midir bilmiyorum ama benim oğlum da halaa çok sık emiyor özellikle evde yalnızsak canı sıkıldıkça emmek istiyor. Ama yediği zaman güzel yiyor. Gerçi 3 gündür falan yok hiç iştahı doğru düzgün bi şey yemiyor. Kahvaltı olayı da aynı senin kız gibi yumurta peynir zeytin hiçbirini yemiyor. Yumurtalı ekmek omlet, patates tostu, poğaça falan yapıyorum ama hep bi şeyler hazırlamak zorunda olmak geriyor ne var diyorum sanki normal kahvaltılıkları yese

Benimki çok fenaydı ama bu iki gündür çok zorluyorum ağlıyo ama mama yok uyuyo diyorum biraz daha iyi sanki inş biraz olsun bırakır tamamen kesmedik ama

Benimki çok fenaydı ama bu iki gündür çok zorluyorum ağlıyo ama mama yok uyuyo diyorum biraz daha iyi sanki inş biraz olsun bırakır tamamen kesmedik ama
Azaltmak bile rahatlatır seni. Ben de 1 2 ay sonra yavaş yavaş azaltmaya başlamayı düşünüyorum

munchkin suluk kullnıyoruz biz agırlıklı ve pipetli cok memnunum

Ya aynı biz. Evin içinde ona görünmemeye calısıyorum. Beni görünce hemen emmi emmi diye geliyo nerde cinler var başına toplanıyor
sana tavsiyem anlat mesela benimki mama diyodu dediğin gibi gördüğü an başlıyodu mama uyuyo dedim baya ağladı ama alıştı alışıyo zamanla mesela bugün uyandı emdi öğlen uyurken ve gece yatarken emzirdim benim için mucize gibi bişey daha yeni başladım dikkatini dağıtmk çok zor oluyo ama sürekli emzirmekten iyidir henüz geceye çözüm yok gece acısını çıkartıyo ama onada çözüm bulacam inş

Kızlar bu azaltarak emzirme bırakma işi nasıl oluyo biz baya arayı açtık günde 3 kez emiyo yani gündüz,gece Allah ne verdiyse Chedarice sen tecrübelisin ne yapmalıyım

Kızlar bu azaltarak emzirme bırakma işi nasıl oluyo biz baya arayı açtık günde 3 kez emiyo yani gündüz,gece Allah ne verdiyse Chedarice sen tecrübelisin ne yapmalıyım
Gündüz az emmeye alıştıysa yavaş yavaş gece de azalt istersen canım

Gündüz az emmeye alıştıysa yavaş yavaş gece de azalt istersen canım

Gece tuceninde dediği gibi dalmıyo böğürüyo komşulardan ve oğlumun uyanmasından çekiniyorum su kabul etmiyo biberon kullansaydık belki daha kolay olurdu ama ben kendimi köydeki eve gidip bi hafta kalmaya şartladım Allah anne babama sağlık ve sabır versin onlar çekecek

Onu nasıl yapacak gölge yaaa . Mesela çocuk kalkıyor ağlıyor nasıl geri uykuya döndürecek acaba
Şu veriyorlarmış genelde diyecektim ki nehir o konuya da cevap vermiş
Ben de onu diyecektim. Sizinkilerle en azında daha kolay atlatırsın iyi olur

Suyu powerrade şişesine koy hahahahhaha

Ay bir arkadaşımın kızı böyle suya alıştı bu sefer de su için uyanmaya başlamış geceleri. Suyu bıraktırmak imkansız ayyyyy

aynen valla su sıkıntıda bakalım ama emzirme bitince tamamen uyuyo diye düşünmeyin mutlaka uyanıyolar benim çocuğum cins tuce benden başkasına asla gitmiyo bi ara babama gidiyodu şimdi ona da gitmiyo bi ortamdA anne anne bacaklarımda sinir oluyorum annem aşağı parka indiremiyo ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…