Bence de birde en erken emekleyen ama geç yürüyen bebe olmuştu ya yine öyle olur nasıl olsa diyorumBenimkide çok net konuşmuyo o herşeyi tekrar ediyo ama saçma sapan mesela ayakkabıya kı diyo sadece orasını söylüyoabiş abicim falan diyo usuuu diyo abiye yusuf diyemiyo gibi zamanla konuşur dert etme susturamayacaz o zaman daha kötü
Ayyyyy hahahaha senin kız çok çılgın hahahahaBen e bebekten pipetli olandan aldım ama içmiyo sadece abisinin power rade içeceğinin şişesinde içiyo suluk gibi zaten arada onu kullanıyorum plastik zatenfikir veremiyecem sana o yüzden
Ayyyyy hahahaha senin kız çok çılgın hahahaha
Senin kız kadar sık midir bilmiyorum ama benim oğlum da halaa çok sık emiyor özellikle evde yalnızsak canı sıkıldıkça emmek istiyor. Ama yediği zaman güzel yiyor. Gerçi 3 gündür falan yok hiç iştahı doğru düzgün bi şey yemiyor. Kahvaltı olayı da aynı senin kız gibi yumurta peynir zeytin hiçbirini yemiyor. Yumurtalı ekmek omlet, patates tostu, poğaça falan yapıyorum ama hep bi şeyler hazırlamak zorunda olmak geriyor ne var diyorum sanki normal kahvaltılıkları yesegören sabır diliyo ya valla o kadar vahim ağlayıp duruyo hala evlenene kadar ağlayacak heralde gece emzirmesini bırakan var mı kızlar az önce teşebbüsüm yarım kaldı mümkün değil susmuyo ya
Benimki çok fenaydı ama bu iki gündür çok zorluyorum ağlıyo ama mama yok uyuyo diyorum biraz daha iyi sanki inş biraz olsun bırakır tamamen kesmedik amaSenin kız kadar sık midir bilmiyorum ama benim oğlum da halaa çok sık emiyor özellikle evde yalnızsak canı sıkıldıkça emmek istiyor. Ama yediği zaman güzel yiyor. Gerçi 3 gündür falan yok hiç iştahı doğru düzgün bi şey yemiyor. Kahvaltı olayı da aynı senin kız gibi yumurta peynir zeytin hiçbirini yemiyor. Yumurtalı ekmek omlet, patates tostu, poğaça falan yapıyorum ama hep bi şeyler hazırlamak zorunda olmak geriyor ne var diyorum sanki normal kahvaltılıkları yese
Azaltmak bile rahatlatır seni. Ben de 1 2 ay sonra yavaş yavaş azaltmaya başlamayı düşünüyorumBenimki çok fenaydı ama bu iki gündür çok zorluyorum ağlıyo ama mama yok uyuyo diyorum biraz daha iyi sanki inş biraz olsun bırakır tamamen kesmedik ama
munchkin suluk kullnıyoruz biz agırlıklı ve pipetli cok memnunumKıZlar 3 hafta önce filan e bebekten avent suluk almıştım resmen şarıl şarıl akıtıyor
Pipeti boyutunu saçma şekilde çok kısa üretmişler kapağı da musluk açan oğlum bunun kapağını çok zor açıyor . Netice de bugün mağazaya akıttığı için gittim . Servisin adresini verdiler servis iade faturası kesiyormuş mağaza da para iadesi yapıyormuş . Bunun yerine bir suluk almam lazım ne alsam acaba
Ya aynı biz. Evin içinde ona görünmemeye calısıyorum. Beni görünce hemen emmi emmi diye geliyo nerde cinler var başına toplanıyorHah işte tam öyle oluyo evde sürekli bana sarıyo insan çocuğundan bunalır mı valla yanıma gelecek diye nefesim daralıyo
Ya aynı biz. Evin içinde ona görünmemeye calısıyorum. Beni görünce hemen emmi emmi diye geliyo nerde cinler var başına toplanıyor
Yaaa bizimki şimdi servise gitti bakalım ne sonuç çıkacak ya ürün değişimi ya iade olacakmış . O zaman duruma göre bakacağımmunchkin suluk kullnıyoruz biz agırlıklı ve pipetli cok memnunum
Yapmışsın ya işte benim oğlum da aynen böyle anlattığın gibiKızlar bu azaltarak emzirme bırakma işi nasıl oluyo biz baya arayı açtık günde 3 kez emiyo yani gündüz,gece Allah ne verdiyseChedarice sen tecrübelisin ne yapmalıyım
Gündüz az emmeye alıştıysa yavaş yavaş gece de azalt istersen canımKızlar bu azaltarak emzirme bırakma işi nasıl oluyo biz baya arayı açtık günde 3 kez emiyo yani gündüz,gece Allah ne verdiyseChedarice sen tecrübelisin ne yapmalıyım
Onu nasıl yapacak gölge yaaa . Mesela çocuk kalkıyor ağlıyor nasıl geri uykuya döndürecek acabaGündüz az emmeye alıştıysa yavaş yavaş gece de azalt istersen canım
Çok şükür ya baya bi bunalmıştım arada zorluyo unutturuyorumYapmışsın ya işte benim oğlum da aynen böyle anlattığın gibi
Gündüz az emmeye alıştıysa yavaş yavaş gece de azalt istersen canım
Şu veriyorlarmış genelde diyecektim ki nehir o konuya da cevap vermişOnu nasıl yapacak gölge yaaa . Mesela çocuk kalkıyor ağlıyor nasıl geri uykuya döndürecek acaba
Ben de onu diyecektim. Sizinkilerle en azında daha kolay atlatırsın iyi olurGece tuceninde dediği gibi dalmıyo böğürüyokomşulardan ve oğlumun uyanmasından çekiniyorum su kabul etmiyo biberon kullansaydık belki daha kolay olurdu ama ben kendimi köydeki eve gidip bi hafta kalmaya şartladım Allah anne babama sağlık ve sabır versin onlar çekecek
Suyu powerrade şişesine koy hahahahhahaGece tuceninde dediği gibi dalmıyo böğürüyokomşulardan ve oğlumun uyanmasından çekiniyorum su kabul etmiyo biberon kullansaydık belki daha kolay olurdu ama ben kendimi köydeki eve gidip bi hafta kalmaya şartladım Allah anne babama sağlık ve sabır versin onlar çekecek
Ay bir arkadaşımın kızı böyle suya alıştı bu sefer de su için uyanmaya başlamış geceleri. Suyu bıraktırmak imkansız ayyyyyŞu veriyorlarmış genelde diyecektim ki nehir o konuya da cevap vermiş
Ben de onu diyecektim. Sizinkilerle en azında daha kolay atlatırsın iyi olur
Şu veriyorlarmış genelde diyecektim ki nehir o konuya da cevap vermiş
Ben de onu diyecektim. Sizinkilerle en azında daha kolay atlatırsın iyi olur