2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bizim sıcaktan olamaz odada 18 derecede sürekli klima açık uykumu alamıyorum tahammülüm çok azalıyor bu yüzden
Bizim sıcak ihtimali var. Aynen öyle insanın sabrı azalıyor uyuşamayınca. Sabah babasının yanına göndermek istiyorum içeri ben biraz uyuyayım diye ona da bensiz gitmiyor illa kalk diye çağırıyor

Bizim sıcak ihtimali var. Aynen öyle insanın sabrı azalıyor uyuşamayınca. Sabah babasının yanına göndermek istiyorum içeri ben biraz uyuyayım diye ona da bensiz gitmiyor illa kalk diye çağırıyor
Köpek dişi olabilir benim oğlumun alt taraf şişmiş gibi gördüm illa ilk üst mü çıkar acaba ya

Benim kız iyice çığrından çıkmaya başladı. 2 olan uykusunu 1'e düşürdü ayrıca saat 2 gibi uyanıp akşam 8 9 10 arası uykuya teşvik ettiğimde hala direniyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok yoruluyorum.

Geçiş sürecinde oluyor canım bizim de şimdi öğlen 2 gibi uyanıyor akşam 9da uyuyor ama en geç 8 8buçuk gibi yatağa giriyoruz 1 saati buluyor çoğu zaman uykuya dalması

18 aylıkken zaten tek uykuya düşmüş olması gerekiyor bu çok normal . Gündüz kaç saat uyuyor acaba ?

1-2 saat ortalama. İşin kötü tarafı öğlen de direniyor :)
Eee normal uyuma saati de . Sabah kaçta kalkıyor mesela öğlen kaçta yatırmak istiyorsun akşam kaçta yatırmak istiyorsun ? Mesela bugün oğlum 06:30 da kalktı 12:15 te yattı .13:00 de geri uyandı yatırdım 13:35 gibiydi geri kalktı uyku bitti . 20:00 de gece uykusuna yatarken ağladı direndi mesela . Öğlen şöyle yapıyorum uykuları uzun olsun diye ilk 1. Saat uyanıyor kesin o uyanmasına kadar tüm işlerimi hallediyorum Hemen onun yanına bende yatıyorum ben yatarsam uyansa da hemen geri uyuyor .

Sabah 8 gibi kalkıyor öğlen 1-2 gibi yatırmaya çalışıyorum (direniyor) uyuyacağını anlayınca kaçıyor :) Sabit bir uyku düzeni yok hanımefendinin. Ona ayak uydurmaya çalışıyoruz açıkçası. Allah bize bol bol sabır versin. Şimdilerde böyleyse bu 2 yaş sendromu filan nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Valla bende o zamandan korkuyorum açıkçası . Oğlum genelde 07:00 de kalkar bazen daha erken . En geç 07:30 da ama . 08:00 kahvaltı 12:00 öğlen çorba , 15:00 yoğurt ve kuru yemiş . 18:30 akşam yemeği 19:15 duş kitap vs 20:00 de yatış

Kuruyemiş ne veriyorsun cnm? Bir de benim kızın azı dişi de iltihaplanmıs cok kabarmıs. Seninki de iltihap olmustu sanırım bişey kullanmışmıydın

Kuruyemiş ne veriyorsun cnm? Bir de benim kızın azı dişi de iltihaplanmıs cok kabarmıs. Seninki de iltihap olmustu sanırım bişey kullanmışmıydın
Evet ya 2 dişi iltihap olmuştu işin garibi ben ilk anlamamıştım o görüntüyü diş patladı zannetmiştim . Karadut özü verebilirsin sabah öğlen akşam birer Tatlı kaşığı çok iyi gelecek . Ama resim varsa atar mısın bi bakayım . Kuru yemiş olarak bazen kuru meyve veriyorum dur kayısı kuru elma hurma . Ceviz ve badem yer fıstığı verdim . Eline veriyorum kendi ne kadar isterse öyle yiyor

Fotograf cekebilirsem gün içerisinde atayım. Dişle beraber nezle gibi de oldu dişten mi üşüttü mü bilemedim pek. Karadut özünü vereyim sağol. Benimki kuru kayısı vs yemiyor hiç. Ceviz rondodan gecirip ara ara katıyorum ara öğünlere. Baska kuruyemiş teklif etmedim hiç korkuyorum boğazına falan kaçar diye

Ben video çekip oradan durdurup ekran görüntüsü alıyordum doktora göstermek için. Bu arada ara öğün ne veriyorsun benim oğlum meyve yemiyor ondan veremiyorum . Sadece yoğurt birkaç kere kek puding vs verdim . Ama o öğün zaten yemek istemiyor zorla veriyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…