golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Bizim sıcak ihtimali var. Aynen öyle insanın sabrı azalıyor uyuşamayınca. Sabah babasının yanına göndermek istiyorum içeri ben biraz uyuyayım diye ona da bensiz gitmiyor illa kalk diye çağırıyorBizim sıcaktan olamaz odada 18 derecede sürekli klima açıkuykumu alamıyorum tahammülüm çok azalıyor bu yüzden
Köpek dişi olabilir benim oğlumun alt taraf şişmiş gibi gördüm illa ilk üst mü çıkar acaba yaBizim sıcak ihtimali var. Aynen öyle insanın sabrı azalıyor uyuşamayınca. Sabah babasının yanına göndermek istiyorum içeri ben biraz uyuyayım diye ona da bensiz gitmiyor illa kalk diye çağırıyor
Çocuğa göre değişir herhalde bizim ilk üstler çıkmıştıKöpek dişi olabilir benim oğlumun alt taraf şişmiş gibi gördüm illa ilk üst mü çıkar acaba ya
Gerçi emin de değilim yaaa 2 gün önceydi gece 3 te kadar deliksiz uyudu 3 ten sonra uyumadı düzgün. Genelde sorun 3 ten sonra başlıyorÇocuğa göre değişir herhalde bizim ilk üstler çıkmıştı
Valla anlamadım ben de arada oluyor böyle niye çözemedimGerçi emin de değilim yaaa 2 gün önceydi gece 3 te kadar deliksiz uyudu 3 ten sonra uyumadı düzgün. Genelde sorun 3 ten sonra başlıyor
Gündüz uykusu da kesin bölünüyor bir kere . 1 saat sonunda uyanıyor uykulu hemen geri yatırıyorum mecburValla anlamadım ben de arada oluyor böyle niye çözemedim
Gündüz de sıkıntı olmuyor da gece beni bitiriyorGündüz uykusu da kesin bölünüyor bir kere . 1 saat sonunda uyanıyor uykulu hemen geri yatırıyorum mecb
Kesintisiz hiç 2 saat uyumuyor kesin bi uyanıyor geri yatırıyorumGündüz de sıkıntı olmuyor da gece beni bitiriyor
Çok nadir arada 2 saati buluyor bizim genelde 1buçuk saat öğle uykusu. Ama an 40 dakikalık uykulardan sonra buna şükür diyorumKesintisiz hiç 2 saat uyumuyor kesin bi uyanıyor geri yatırıyorum
Geçiş sürecinde oluyor canım bizim de şimdi öğlen 2 gibi uyanıyor akşam 9da uyuyor ama en geç 8 8buçuk gibi yatağa giriyoruz 1 saati buluyor çoğu zaman uykuya dalmasıBenim kız iyice çığrından çıkmaya başladı. 2 olan uykusunu 1'e düşürdü ayrıca saat 2 gibi uyanıp akşam 8 9 10 arası uykuya teşvik ettiğimde hala direniyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok yoruluyorum.
18 aylıkken zaten tek uykuya düşmüş olması gerekiyor bu çok normal . Gündüz kaç saat uyuyor acaba ?Benim kız iyice çığrından çıkmaya başladı. 2 olan uykusunu 1'e düşürdü ayrıca saat 2 gibi uyanıp akşam 8 9 10 arası uykuya teşvik ettiğimde hala direniyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok yoruluyorum.
1-2 saat ortalama. İşin kötü tarafı öğlen de direniyor :)18 aylıkken zaten tek uykuya düşmüş olması gerekiyor bu çok normal . Gündüz kaç saat uyuyor acaba ?
Eee normal uyuma saati de . Sabah kaçta kalkıyor mesela öğlen kaçta yatırmak istiyorsun akşam kaçta yatırmak istiyorsun ? Mesela bugün oğlum 06:30 da kalktı 12:15 te yattı .13:00 de geri uyandı yatırdım 13:35 gibiydi geri kalktı uyku bitti . 20:00 de gece uykusuna yatarken ağladı direndi mesela . Öğlen şöyle yapıyorum uykuları uzun olsun diye ilk 1. Saat uyanıyor kesin o uyanmasına kadar tüm işlerimi hallediyorum Hemen onun yanına bende yatıyorum ben yatarsam uyansa da hemen geri uyuyor .1-2 saat ortalama. İşin kötü tarafı öğlen de direniyor :)
Sabah 8 gibi kalkıyor öğlen 1-2 gibi yatırmaya çalışıyorum (direniyor) uyuyacağını anlayınca kaçıyor :) Sabit bir uyku düzeni yok hanımefendinin. Ona ayak uydurmaya çalışıyoruz açıkçası. Allah bize bol bol sabır versin. Şimdilerde böyleyse bu 2 yaş sendromu filan nasıl olacak hiç bilmiyorum.Eee normal uyuma saati de . Sabah kaçta kalkıyor mesela öğlen kaçta yatırmak istiyorsun akşam kaçta yatırmak istiyorsun ? Mesela bugün oğlum 06:30 da kalktı 12:15 te yattı .13:00 de geri uyandı yatırdım 13:35 gibiydi geri kalktı uyku bitti . 20:00 de gece uykusuna yatarken ağladı direndi mesela . Öğlen şöyle yapıyorum uykuları uzun olsun diye ilk 1. Saat uyanıyor kesin o uyanmasına kadar tüm işlerimi hallediyorum Hemen onun yanına bende yatıyorum ben yatarsam uyansa da hemen geri uyuyor .
Valla bende o zamandan korkuyorum açıkçası . Oğlum genelde 07:00 de kalkar bazen daha erken . En geç 07:30 da ama . 08:00 kahvaltı 12:00 öğlen çorba , 15:00 yoğurt ve kuru yemiş . 18:30 akşam yemeği 19:15 duş kitap vs 20:00 de yatışSabah 8 gibi kalkıyor öğlen 1-2 gibi yatırmaya çalışıyorum (direniyor) uyuyacağını anlayınca kaçıyor :) Sabit bir uyku düzeni yok hanımefendinin. Ona ayak uydurmaya çalışıyoruz açıkçası. Allah bize bol bol sabır versin. Şimdilerde böyleyse bu 2 yaş sendromu filan nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Kuruyemiş ne veriyorsun cnm? Bir de benim kızın azı dişi de iltihaplanmıs cok kabarmıs. Seninki de iltihap olmustu sanırım bişey kullanmışmıydınValla bende o zamandan korkuyorum açıkçası . Oğlum genelde 07:00 de kalkar bazen daha erken . En geç 07:30 da ama . 08:00 kahvaltı 12:00 öğlen çorba , 15:00 yoğurt ve kuru yemiş . 18:30 akşam yemeği 19:15 duş kitap vs 20:00 de yatış
Evet ya 2 dişi iltihap olmuştu işin garibi ben ilk anlamamıştım o görüntüyü diş patladı zannetmiştim . Karadut özü verebilirsin sabah öğlen akşam birer Tatlı kaşığı çok iyi gelecek . Ama resim varsa atar mısın bi bakayım . Kuru yemiş olarak bazen kuru meyve veriyorum dur kayısı kuru elma hurma . Ceviz ve badem yer fıstığı verdim . Eline veriyorum kendi ne kadar isterse öyle yiyorKuruyemiş ne veriyorsun cnm? Bir de benim kızın azı dişi de iltihaplanmıs cok kabarmıs. Seninki de iltihap olmustu sanırım bişey kullanmışmıydın
Fotograf cekebilirsem gün içerisinde atayım. Dişle beraber nezle gibi de oldu dişten mi üşüttü mü bilemedim pek. Karadut özünü vereyim sağol. Benimki kuru kayısı vs yemiyor hiç. Ceviz rondodan gecirip ara ara katıyorum ara öğünlere. Baska kuruyemiş teklif etmedim hiç korkuyorum boğazına falan kaçar diyeEvet ya 2 dişi iltihap olmuştu işin garibi ben ilk anlamamıştım o görüntüyü diş patladı zannetmiştim . Karadut özü verebilirsin sabah öğlen akşam birer Tatlı kaşığı çok iyi gelecek . Ama resim varsa atar mısın bi bakayım . Kuru yemiş olarak bazen kuru meyve veriyorum dur kayısı kuru elma hurma . Ceviz ve badem yer fıstığı verdim . Eline veriyorum kendi ne kadar isterse öyle yiyor
Ben video çekip oradan durdurup ekran görüntüsü alıyordum doktora göstermek için. Bu arada ara öğün ne veriyorsun benim oğlum meyve yemiyor ondan veremiyorum . Sadece yoğurt birkaç kere kek puding vs verdim . Ama o öğün zaten yemek istemiyor zorla veriyorumFotograf cekebilirsem gün içerisinde atayım. Dişle beraber nezle gibi de oldu dişten mi üşüttü mü bilemedim pek. Karadut özünü vereyim sağol. Benimki kuru kayısı vs yemiyor hiç. Ceviz rondodan gecirip ara ara katıyorum ara öğünlere. Baska kuruyemiş teklif etmedim hiç korkuyorum boğazına falan kaçar diye