2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Çok sert değilse açıyor balkon çeşmesini keşfetmedi daha o uyurken yıkıyorum orayı.

tuce_tuce gurvitadan kemik suyu aldım. Pazartesi kargoya verildi bugün öğlen geldi köpüğe sarılmış buz aküsüyle ama hava çok sıcak olduğu için erimiş haliyle şu gibiydi geldiğinde bozulmamıştır dimi

Kızlar havaların ısınmasıyla birlikte isilik derdi başladı. Bez lastiklerinin olduğu kısım çok fena oldu var mı isiliğe bir çözümünüz. Sık sık çıkarıyorum bezi ama yine de oldu

Kızlar havaların ısınmasıyla birlikte isilik derdi başladı. Bez lastiklerinin olduğu kısım çok fena oldu var mı isiliğe bir çözümünüz. Sık sık çıkarıyorum bezi ama yine de oldu
Yani bence en sıcak bölgede yaşayan şuan benimdir evde 24 saat klima açık hava 40 derece isilik olmadı geçen sene de olmamıştı . Ben her gün mutlaka uyumadan önce duş aldırıyorum acaba ondan mı

Yani bence en sıcak bölgede yaşayan şuan benimdir evde 24 saat klima açık hava 40 derece isilik olmadı geçen sene de olmamıştı . Ben her gün mutlaka uyumadan önce duş aldırıyorum acaba ondan mı
Ben de aldırıyorum canım. Bezden mi acaba

Bizde aynı durumdayiz yaa sizin gibi, özellikle bezin bağlı olduğu sırt kısmi cok fena. Sürekli yıkıyorum krem sürüyorum ama geçmiyor hatta yüzü kolları göğsü hepsi olacak gibi cok huzursuzlaniyorr

Aynı bizim de bezin olduğu sırt kısmı fena boynunda da var ama çok değil. Bakalım bugün uyku hariç bez takmayayım diyorum ya inşallah azalır i

Aynı bizim de bezin olduğu sırt kısmı fena boynunda da var ama çok değil. Bakalım bugün uyku hariç bez takmayayım diyorum ya inşallah azalır i
Kızlar nemli bir şehirde mi yaşıyorsunuz acaba ondan mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…