golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Çok sert değilse açıyor balkon çeşmesini keşfetmedi daha o uyurken yıkıyorum orayı.Kızlar ya sizin çocuklar çevirerek açılan muslukları kola kapaklarını vs açabiliyor mu ? Ben küçükken el kasları gelişsin diye çalıştırmıştım ama başıma böyle bela olacağı hiç aklıma gelmemiştiannem kendin ettin kendin buldun diyip duruyor bana . Balkona çıkıyoruz musluğu açıyor ne yapıp edip veya krem kapaklarını filan sabah krem bulmuş açmış tabi tadına bakmış Balkona çıkmak ızdırap oldu . Suyu açsak oranını sevmiyor sonuna kadar açılsın istiyor kendini yerlere atıyor . Koltukta zıplama olayı bambaşka boyutta zaten . Buzdolabı açıp saatlerce kapatmıyor ona da mı kilit takmam lazım
Yok ya bozulsa anlardın zaten kokusu kötü oluyortuce_tuce gurvitadan kemik suyu aldım. Pazartesi kargoya verildi bugün öğlen geldi köpüğe sarılmış buz aküsüyle ama hava çok sıcak olduğu için erimiş haliyle şu gibiydi geldiğinde bozulmamıştır dimi
Açmadım çıkmam gerekiyordu hemen dolabın et bölmesine koyup çıktım eve gidince poşetleyeceğimYok ya bozulsa anlardın zaten kokusu kötü oluyor
Kokusuna bak hiç yok gibi olmalı ağır bir koku asla yokAçmadım çıkmam gerekiyordu hemen dolabın et bölmesine koyup çıktım eve gidince poşetleyeceğim
Tamam canımKokusuna bak hiç yok gibi olmalı ağır bir koku asla yok
Biraz önce bizim ilik suyunu Migros’ta gördüm aayyyy artık oradan alabilirizTamam canım
Aaa çok iyi yakında da var migros sevindim valla bozulcak derdi olmazBiraz önce bizim ilik suyunu Migros’ta gördüm aayyyy artık oradan alabiliriz
Evet fiyatı da iyiydi valla pahalı değildi . Sebzeli olanı var bir dahakine ondan alacağımAaa çok iyi yakında da var migros sevindim valla bozulcak derdi olmaz
Yani bence en sıcak bölgede yaşayan şuan benimdir evde 24 saat klima açık hava 40 derece isilik olmadı geçen sene de olmamıştı . Ben her gün mutlaka uyumadan önce duş aldırıyorum acaba ondan mıKızlar havaların ısınmasıyla birlikte isilik derdi başladı. Bez lastiklerinin olduğu kısım çok fena oldu var mı isiliğe bir çözümünüz. Sık sık çıkarıyorum bezi ama yine de oldu
Ben de aldırıyorum canım. Bezden mi acabaYani bence en sıcak bölgede yaşayan şuan benimdir evde 24 saat klima açık hava 40 derece isilik olmadı geçen sene de olmamıştı . Ben her gün mutlaka uyumadan önce duş aldırıyorum acaba ondan mı
Hangi marka acaba bezBen de aldırıyorum canım. Bezden mi acaba
Molfix külot bezHangi marka acaba bez
Bizde aynı . Bence cilt yapısı ile ilgili de olabilir gölge . Benim oğlumun egzaması var mesela ondan isiliğe fırsat kalmıyordurMolfix külot bez
Allah korusun olmasın bir şey yaBizde aynı . Bence cilt yapısı ile ilgili de olabilir gölge . Benim oğlumun egzaması var mesela ondan isiliğe fırsat kalmıyordurama sana bunu yazdım ya 2 gün sonra isilik olur kesin
Bizde aynı durumdayiz yaa sizin gibi, özellikle bezin bağlı olduğu sırt kısmi cok fena. Sürekli yıkıyorum krem sürüyorum ama geçmiyor hatta yüzü kolları göğsü hepsi olacak gibi cok huzursuzlaniyorrKızlar havaların ısınmasıyla birlikte isilik derdi başladı. Bez lastiklerinin olduğu kısım çok fena oldu var mı isiliğe bir çözümünüz. Sık sık çıkarıyorum bezi ama yine de oldu
Aynı bizim de bezin olduğu sırt kısmı fena boynunda da var ama çok değil. Bakalım bugün uyku hariç bez takmayayım diyorum ya inşallah azalır iBizde aynı durumdayiz yaa sizin gibi, özellikle bezin bağlı olduğu sırt kısmi cok fena. Sürekli yıkıyorum krem sürüyorum ama geçmiyor hatta yüzü kolları göğsü hepsi olacak gibi cok huzursuzlaniyorr
Bizde aynı durumdayiz yaa sizin gibi, özellikle bezin bağlı olduğu sırt kısmi cok fena. Sürekli yıkıyorum krem sürüyorum ama geçmiyor hatta yüzü kolları göğsü hepsi olacak gibi cok huzursuzlaniyorr
Kızlar nemli bir şehirde mi yaşıyorsunuz acaba ondan mı oluyorAynı bizim de bezin olduğu sırt kısmı fena boynunda da var ama çok değil. Bakalım bugün uyku hariç bez takmayayım diyorum ya inşallah azalır i
Olabilir canım nem oluşturacak bir deniz falan yok ama baya sıcak bir yerdeyizKızlar nemli bir şehirde mi yaşıyorsunuz acaba ondan mı oluyor