golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Senin gerginliğini hissetmiştir belki de. Biz de sabah 6da kalktık sonra 8.15 gibi tekrar uyudu yarım saat kadar. Kahvaltı yaptık topladık. Biraz oyun yaparak evi falan süpürdüm saat 12.30 oldu. Yemek yedirdim yatırdım 13.10da uykuya daldı emerek. Şu an memeyi bırakmıyor ben çekeyim dedim ağladı uyanacaktı geri verdim mecburenBugün 07:40 ta kalktı 08;00 de kahvaltı yaptı . Dışarı çıktık kedi kovalandık filan eve geldik balkonda zaman geçirdik vs vs . 12:00 oldu çorba verdim yemek istemedi bende biraz zorladım . Çok gerildim ezan okunuyordu ağladım allah sen yardım et yanlız başıma bakıyorum 24 saat çalışıyorum biraz dinlenmek istiyorum diye oğlum da ağladığımı gördü kendimi toparladım . 12:30 da yatağa gittik perdeleri filan çektim ağladı koluma yatırdım emsin uyuyacak diye memeyi ağzına aldı çekmeden bıraktı diğerine de aynı şeyi yaptı . 30 dk ağladıyanına uzandım sarıldım sakinleştirdim uyudu . Neden böyle oldu anlamadım emmeyi mi bırakacak nedir
Pişman oldum bu kadar gergin olduğuma ama 3 ile 4 buçuk arası uyumayınca bende uyuyamadım uykum açıldı sonra dalamadım uykusuzum gergin oluyorum . Sabah kalktığımda sakin bir gün geçireceğim demiştim kendi kendimeSenin gerginliğini hissetmiştir belki de. Biz de sabah 6da kalktık sonra 8.15 gibi tekrar uyudu yarım saat kadar. Kahvaltı yaptık topladık. Biraz oyun yaparak evi falan süpürdüm saat 12.30 oldu. Yemek yedirdim yatırdım 13.10da uykuya daldı emerek. Şu an memeyi bırakmıyor ben çekeyim dedim ağladı uyanacaktı geri verdim mecburen
Ben de aynıyım öğle uykusu sırasında biraz dinleneyim biraz da kalan işleri yapayım diyordum ama bırakmıyor o da olmadıPişman oldum bu kadar gergin olduğuma ama 3 ile 4 buçuk arası uyumayınca bende uyuyamadım uykum açıldı sonra dalamadım uykusuzum gergin oluyorum . Sabah kalktığımda sakin bir gün geçireceğim demiştim kendi kendimeiyiydi de ama gerginim bende
Bu arada ilk aklıma gelen şey acaba çorbayı ısrarla yedirdim o mu fazla geldi oldu tok muydu diye ? Ama 4 saat geçti sabah 1 yumurta 1 kivi demişti dışarı çıktığımızda da 3 tane filan çubuk kraker o kadar . 4 saat geçmiş tok olması imkansız diye düşündüm ki her gün aynı saatlerde aynı şekilde yiyorSenin gerginliğini hissetmiştir belki de. Biz de sabah 6da kalktık sonra 8.15 gibi tekrar uyudu yarım saat kadar. Kahvaltı yaptık topladık. Biraz oyun yaparak evi falan süpürdüm saat 12.30 oldu. Yemek yedirdim yatırdım 13.10da uykuya daldı emerek. Şu an memeyi bırakmıyor ben çekeyim dedim ağladı uyanacaktı geri verdim mecburen
İş hiç bitmiyor farkında mısınBen de aynıyım öğle uykusu sırasında biraz dinleneyim biraz da kalan işleri yapayım diyordum ama bırakmıyor o da olmadı
Tok olmasa bile ısrar etmek ters tepiyor ya yani en azından benim oğlumda öyle. Ben artık bi tadına bak diyorum öyle açıyor ağzını beğenirse yiyor beğenmezse mümkün değil 2.kaşığı almıyorBu arada ilk aklıma gelen şey acaba çorbayı ısrarla yedirdim o mu fazla geldi oldu tok muydu diye ? Ama 4 saat geçti sabah 1 yumurta 1 kivi demişti dışarı çıktığımızda da 3 tane filan çubuk kraker o kadar . 4 saat geçmiş tok olması imkansız diye düşündüm ki her gün aynı saatlerde aynı şekilde yiyor
Malesef işleri de salmak istemiyorum yoksa ipin ucu kaçıyor. Bayram öncesinden beri anca toparladım. Ben de yanında uzanıyorum şimdi ama açım ve tuvalete gitmem gerekİş hiç bitmiyor farkında mısınbende uyuyunca koşarak yemek koydum masayı Bile hazırladım . Kendim atıştırdım ütü yaptım 1 saatte tam yeni uzandım şimdi . Gölge birbirimize destek olalım gergin olmak istemiyorum ona da kötü anne oluyorum
Oğlumda şunu fark ettim ısrar ediyorum sonra hiç birşey yokmuş gibi tüm porsiyonu yiyip kalkıyor . Bak şuan uyandı mesela emdi geri uydu. Israr etmesem o zaman hiç birşey yemiyorTok olmasa bile ısrar etmek ters tepiyor ya yani en azından benim oğlumda öyle. Ben artık bi tadına bak diyorum öyle açıyor ağzını beğenirse yiyor beğenmezse mümkün değil 2.kaşığı almıyor
Benimkisi ısrara gelmiyor istemiyorsa yemezOğlumda şunu fark ettim ısrar ediyorum sonra hiç birşey yokmuş gibi tüm porsiyonu yiyip kalkıyor . Bak şuan uyandı mesela emdi geri uydu
Bunu 1.5 aydır fark ettim hemdeBenimkisi ısrara gelmiyor istemiyorsa yemez
Aynen sevimliliklerinden bahsedelim motive olalımBunu 1.5 aydır fark ettim hemdeneyse gergin anne olmayalım
Tamam başlıyorum o zamanAynen sevimliliklerinden bahsedelim motive olalım
Maşallah akıllı bıdıkTamam başlıyorum o zamaneşim dışarı çıkartmıştı bisikleti ile başına şapka taktım yolda şapka düşmüş 50 metre filan geçmişler eşim fark etmeyince oğlan bağırmaya başlamış şapkayı gösteriyormuş çocuk bağırmasa kocam fark etmiyor
Ay evettttt benim oğlum da öyle mesela parka gidiyoruz biraz koşuyor oynuyor sonra yanıma gelip kendi öpüyor öptürüyor sonra yine koşuyorMaşallah akıllı bıdıkbizimki şapkayı kendi atıyor rahatına çok düşkün oğlum bu ara öpmeyi öğreniyor o çok hoşuma gidiyor benim de sabah uyanırken geliyor hemen dudaklarını yanağıma dayayıp kokluyor içimi eritiyo
Çok tatlılar yaAy evettttt benim oğlum da öyle mesela parka gidiyoruz biraz koşuyor oynuyor sonra yanıma gelip kendi öpüyor öptürüyor sonra yine koşuyorbirde fıstık alıyor onu öğrendi
İnşallah şuan motivasyonum yükseldiÇok tatlılar yaAllah sağlık versin gerisi geçecek inşallah hepsi bir süreç bizim için
Uyandı benimki maraton başlıyorİnşallah şuan motivasyonum yükseldi
Haydi hayırlsıı akşama gel anlat banaUyandı benimki maraton başlıyor
Bence emmek istiyor ama bazen diş çıkma döneminde emerken acıyor muş ondan büyük bir ihtimal. Bizde de oluyordu ara ara. Önune koysan kendi mi yese acaba. Ozellikle yemek istemedigi zamanlar. Önune koy kendi yemeye başlasın zaten sonra sende yedirirsin.Bugün 07:40 ta kalktı 08;00 de kahvaltı yaptı . Dışarı çıktık kedi kovalandık filan eve geldik balkonda zaman geçirdik vs vs . 12:00 oldu çorba verdim yemek istemedi bende biraz zorladım . Çok gerildim ezan okunuyordu ağladım allah sen yardım et yanlız başıma bakıyorum 24 saat çalışıyorum biraz dinlenmek istiyorum diye oğlum da ağladığımı gördü kendimi toparladım . 12:30 da yatağa gittik perdeleri filan çektim ağladı koluma yatırdım emsin uyuyacak diye memeyi ağzına aldı çekmeden bıraktı diğerine de aynı şeyi yaptı . 30 dk ağladıyanına uzandım sarıldım sakinleştirdim uyudu . Neden böyle oldu anlamadım emmeyi mi bırakacak nedir
Yaaa ben de iş konusunda çok zorlaniyorum. Gün boyu işim bitmiyor. Ne çamaşırı ne bulastigi ne ütüsü cok zorluyor beni işler.Malesef işleri de salmak istemiyorum yoksa ipin ucu kaçıyor. Bayram öncesinden beri anca toparladım. Ben de yanında uzanıyorum şimdi ama açım ve tuvalete gitmem gerek