Kardeş düşüncen varsa 2 3 yaşına gelince baglatyirmaktsn vazgecersinKordonlarımı bağlatacağım o derece
Aman yok ne kardeşi allah aşkına ben bebek bakmayı hiç sevmiyorumDusunuyorsan onu da hesaba kat. Dusunmuyorsan 2.5 3 yaştan sonra misss cok rahat varlığı yokluğu belirsiz oluyor diyecegim de bizimki cok meraklı surekli konuşman gerekiyor. Konuşmayı da seviyorsan sıkıntı yok.
Bizde şu an oglum anne deeyip bir şey sordukça kızımda anne bu bu diyorbenim ki çarpı 2 anlayacagin
Biz şuan prezervatif kullanıyoruz emzirmeyi bırakayım birde yasmin içmeye başlarım iki kat korumaBende spiral taktırdım
Allah bağışlasın. Bizde aynen çifte korumaBiz şuan prezervatif kullanıyoruz emzirmeyi bırakayım birde yasmin içmeye başlarım iki kat koruma
Bu öyle bir cins çıktı, emiyor emiyor sonra dönüp arkasını uyuyor, kendini uyutmayı biliyor.Senin küçük emerek uyuyordu dimi benim oğlan gibi . Demekki emerek uykuya geçiyor olması illa gece kalkıp emecek anlamına gelmiyormuş . Oğlanın 4. Azı dişi patlıyor sanırım ondan önce uyanıyor gecetahminen ne zaman rahat bir nefes alacağız acaba ?
En güzeli bence hatta 3 koruma gerek bizeAllah bağışlasın. Bizde aynen çifte koruma
Şöyle sakin sakin yemek temizlik yapmak istiyorumBu öyle bir cins çıktı, emiyor emiyor sonra dönüp arkasını uyuyor, kendini uyutmayı biliyor.
Ne zaman rahatlıcan sorusu sonsuz bir soru. Hep sorumluluk hep bit koşuşturma mezarda rahatlaraın belkiuyku anlamında sorarsan 2.5tan sonrası iyiydi, bi ara gece uyanıp bir şeyler istemesi vardı, şimdi de kalkıp yanımıza geliyor işte, ama zaman zaöan deliksiz uykular oluyordu. Buyuyunce dr inalaşma cevap verme başlıyor, tam bir küçük ergen şuan büyük çok yoruyor beni
En güzeli bence hatta 3 koruma gerek bize
Şöyle sakin sakin yemek temizlik yapmak istiyorumuyku anlamında benim oğlan sanki yola gelecek gibime geliyor
Dişler ne alemde şuanBenim yarın aile hekimliğine gidip vitaminlerime baktormam lazım eşim evde ve durmayacağı için tüm aile gidip orda parkta oyalayacak böyle bi zordayım asla durmuyo bensiz babada bile
İşte son köpek dişi çıkıyo ama büyümedi diğerleri büyümeside ağrı yapıyo sanırımDişler ne alemde şuan
Günaydın kızlar 1 haftadır gece uykularımız bozuldu bizim de neden bilmiyorum. Saat başı kalkıyor yanından ayrıldığım an ağlıyor. Bugün de 6 da kalktı şimdi vakitsiz bir şekilde üzerimde uyudu kaldı.
Bizim de öyle oluyor işte yanından kalktım mı başlıyor ağlamaya. Son azılar kaldı 4 tane ama görünürde diş yokoğlum da ezanın sesini uyandı 03:00 te 1.5 saat yatakta döndü uyumak için tam daldı wc için yanından kalktım yine uyandı ama çığlık çığlığa ben gittim diye .
Alttan son azı çıkıyor diğerlerinin de kalan başları patlıyor bizim . Sizin de acaba arka dişler yerine mi oturuyorBizim de öyle oluyor işte yanından kalktım mı başlıyor ağlamaya. Son azılar kaldı 4 tane ama görünürde diş yok
Ay bilmiyorum valla ama geceleri sürekli yat kalk yat kalk sersem gibiyimAlttan son azı çıkıyor diğerlerinin de kalan başları patlıyor bizim . Sizin de acaba arka dişler yerine mi oturuyor
Bende öyle biraz deliksiz uyumak istiyorum çok bunaldım. Gece oğluma kızdım uyu artık diye pişman oluyorum sonra da ama yorgunumAy bilmiyorum valla ama geceleri sürekli yat kalk yat kalk sersem gibiyim
Ben de sabah eşime de oğlana da kızdım biraz bi tarafta işler bi tarafta uykusuzluk tahammülüm azaldı. Eşim için pişman değilim ama oğluma kızdığıma pişmanımBende öyle biraz deliksiz uyumak istiyorum çok bunaldım. Gece oğluma kızdım uyu artık diye pişman oluyorum sonra da ama yorgunum
Bugün 07:40 ta kalktı 08;00 de kahvaltı yaptı . Dışarı çıktık kedi kovalandık filan eve geldik balkonda zaman geçirdik vs vs . 12:00 oldu çorba verdim yemek istemedi bende biraz zorladım . Çok gerildim ezan okunuyordu ağladım allah sen yardım et yanlız başıma bakıyorum 24 saat çalışıyorum biraz dinlenmek istiyorum diye oğlum da ağladığımı gördü kendimi toparladım . 12:30 da yatağa gittik perdeleri filan çektim ağladı koluma yatırdım emsin uyuyacak diye memeyi ağzına aldı çekmeden bıraktı diğerine de aynı şeyi yaptı . 30 dk ağladıBen de sabah eşime de oğlana da kızdım biraz bi tarafta işler bi tarafta uykusuzluk tahammülüm azaldı. Eşim için pişman değilim ama oğluma kızdığıma pişmanım