2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Tavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimi
Bölüm sonu canavarı resmen
Aynen zorlamadan iki taraf da hazır olmalı.

İşi oyuna çevirmesin bari yoksa bizle geliyo oturuyor falan bakalım 18.ayda denerim belki

Tavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimi
Ben hazır mıyım ya da ne zaman hazır olurum bilmiyorum ki aşırı yorgunum. Ev çocuk okul korona dışarı çıkamamak bu süreçte dışarı çıkamadık a sürekli gözüme batan kendisine sardığım eşim valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sağlam bi tatile ihtiyacım var

Geçen gece 20:00 de uyudu 21:00 de su için uyandı sonra ben uyudum gözümü bi açtım sabah 04:00 olmuş rüya gibi bir geceydi

Geçen gece 20:00 de uyudu 21:00 de su için uyandı sonra ben uyudum gözümü bi açtım sabah 04:00 olmuş rüya gibi bir geceydi
Yavaş yavaş kıvama gelecek demek ki, su için uyandığını nasıl anladın, ben geceleri hiç su vermiyorum, büyüge de vermedim. Susarsa emsin diyorum

O zaman tatil dönüşü denensin

Yavaş yavaş kıvama gelecek demek ki, su için uyandığını nasıl anladın, ben geceleri hiç su vermiyorum, büyüge de vermedim. Susarsa emsin diyorum
Daha yeni emmiş oluyor ve meme teklif ettiğim zaman kabul etmiyor veya su verince içip hemen geri uykuya kendi dönüyor öyle anlıyorum eeee gece nasıl geçti

Daha yeni emmiş oluyor ve meme teklif ettiğim zaman kabul etmiyor veya su verince içip hemen geri uykuya kendi dönüyor öyle anlıyorum eeee gece nasıl geçti
Gece küçük açısındsn güzeldi. 6.15e kadar uyanmadı, sonra emdi 8-9a kadar uyudu. Fakat büyük gece 2 de yanımıza geldi, zaten 1 de yatmıştım, 4e kadar uyumadı beni tekmeledi ve ağladı, en son dayanamayıp oturma odasına kaçtım, orda da uyuyamadım, baktım ağlıyor geri geldim, ilaç sürdüm dizlerine, ninni açtım, hadi uyu dedim, ben artık uyuyamam dedi, ben de dedim. Neyseki 6 15de küçüğün yanına yattım da rahatsız da olsa uyudım azıcık. O da uyumuş sonra.

Yani bu gece büyük sebepli olmadı ama inanıyorum olacak bu iş

Senin küçük emerek uyuyordu dimi benim oğlan gibi . Demekki emerek uykuya geçiyor olması illa gece kalkıp emecek anlamına gelmiyormuş . Oğlanın 4. Azı dişi patlıyor sanırım ondan önce uyanıyor gece tahminen ne zaman rahat bir nefes alacağız acaba ?

2. Cocuk düşünmüyor musun

2. Cocuk düşünmüyor musun
Dusunuyorsan onu da hesaba kat. Dusunmuyorsan 2.5 3 yaştan sonra misss cok rahat varlığı yokluğu belirsiz oluyor diyecegim de bizimki cok meraklı surekli konuşman gerekiyor. Konuşmayı da seviyorsan sıkıntı yok.
Bizde şu an oglum anne deeyip bir şey sordukça kızımda anne bu bu diyor benim ki çarpı 2 anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…