Bölüm sonu canavarı resmenTavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimi
İşi oyuna çevirmesin bari yoksa bizle geliyo oturuyor falan bakalım 18.ayda denerim belkiBen 1 kere oturttım lazımlığa ama abla zorluyor illa oturacaksın çişini yapacaksın diye 5 dk bir yakalayıp yakalayıp oturttırıyor, çocuk yapası varsa da yapmayacak diye kaldırdım, abla kreşe gitmeden olmayack bizim evde hiç bir eğitim
Otursa oturt yapması öenmli değil aşınaşık olsun yeter, tıvaletin başkanyere yapıldıgınu bilsşn yeter, öğrenirse ne ala, öğrenebilir sonuçta derdini anlatıyordur konuşmasa da
Gece kaç kez uyanıyorBu gece ilk kez 2 si aynı odada tek yatırdım, dua edin iyi geçsin, yerini yadırgamasın bıdık
Benimde doğru zamanı tespit edememek en büyük korkumTavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimi
Ahahhaha aynennn ya wc eğitimini de başarıyla tamamlarsanız bayağı rahata eriyoruzBölüm sonu canavarı resmen
Aynen zorlamadan iki taraf da hazır olmalı.
Ben 9.ayda birleştirdim ikisinin odasınıBu gece ilk kez 2 si aynı odada tek yatırdım, dua edin iyi geçsin, yerini yadırgamasın bıdık
Bugün söylemeyeyim yarın söylerimGece kaç kez uyanıyorinşallah iyi geçer
Ben hazır mıyım ya da ne zaman hazır olurum bilmiyorum kiTavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimi
Yavaş yavaş kıvama gelecek demek ki, su için uyandığını nasıl anladın, ben geceleri hiç su vermiyorum, büyüge de vermedim. Susarsa emsin diyorumGeçen gece 20:00 de uyudu 21:00 de su için uyandı sonra ben uyudum gözümü bi açtım sabah 04:00 olmuş rüya gibi bir geceydi
O zaman tatil dönüşü denensinBen hazır mıyım ya da ne zaman hazır olurum bilmiyorum kiaşırı yorgunum. Ev çocuk okul korona dışarı çıkamamak bu süreçte dışarı çıkamadık a sürekli gözüme batan kendisine sardığım eşim valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sağlam bi tatile ihtiyacım var
Bakıcaz artıkO zaman tatil dönüşü denensin
Ben He uyandığında su veriyorumYavaş yavaş kıvama gelecek demek ki, su için uyandığını nasıl anladın, ben geceleri hiç su vermiyorum, büyüge de vermedim. Susarsa emsin diyorum
Daha yeni emmiş oluyor ve meme teklif ettiğim zaman kabul etmiyor veya su verince içip hemen geri uykuya kendi dönüyor öyle anlıyorumYavaş yavaş kıvama gelecek demek ki, su için uyandığını nasıl anladın, ben geceleri hiç su vermiyorum, büyüge de vermedim. Susarsa emsin diyorum
Gece küçük açısındsn güzeldi. 6.15e kadar uyanmadı, sonra emdi 8-9a kadar uyudu. Fakat büyük gece 2 de yanımıza geldi, zaten 1 de yatmıştım, 4e kadar uyumadı beni tekmeledi ve ağladı, en son dayanamayıp oturma odasına kaçtım, orda da uyuyamadım, baktım ağlıyor geri geldim, ilaç sürdüm dizlerine, ninni açtım, hadi uyu dedim, ben artık uyuyamam dedi, ben de dedim. Neyseki 6 15de küçüğün yanına yattım da rahatsız da olsa uyudım azıcık. O da uyumuş sonra.Daha yeni emmiş oluyor ve meme teklif ettiğim zaman kabul etmiyor veya su verince içip hemen geri uykuya kendi dönüyor öyle anlıyorumeeee gece nasıl geçti
Senin küçük emerek uyuyordu dimi benim oğlan gibi . Demekki emerek uykuya geçiyor olması illa gece kalkıp emecek anlamına gelmiyormuş . Oğlanın 4. Azı dişi patlıyor sanırım ondan önce uyanıyor geceGece küçük açısındsn güzeldi. 6.15e kadar uyanmadı, sonra emdi 8-9a kadar uyudu. Fakat büyük gece 2 de yanımıza geldi, zaten 1 de yatmıştım, 4e kadar uyumadı beni tekmeledi ve ağladı, en son dayanamayıp oturma odasına kaçtım, orda da uyuyamadım, baktım ağlıyor geri geldim, ilaç sürdüm dizlerine, ninni açtım, hadi uyu dedim, ben artık uyuyamam dedi, ben de dedim. Neyseki 6 15de küçüğün yanına yattım da rahatsız da olsa uyudım azıcık. O da uyumuş sonra.
Yani bu gece büyük sebepli olmadı ama inanıyorum olacak bu iş
2. Cocuk düşünmüyor musunSenin küçük emerek uyuyordu dimi benim oğlan gibi . Demekki emerek uykuya geçiyor olması illa gece kalkıp emecek anlamına gelmiyormuş . Oğlanın 4. Azı dişi patlıyor sanırım ondan önce uyanıyor gecetahminen ne zaman rahat bir nefes alacağız acaba ?
Dusunuyorsan onu da hesaba kat. Dusunmuyorsan 2.5 3 yaştan sonra misss cok rahat varlığı yokluğu belirsiz oluyor diyecegim de bizimki cok meraklı surekli konuşman gerekiyor. Konuşmayı da seviyorsan sıkıntı yok.2. Cocuk düşünmüyor musun
Kordonlarımı bağlatacağım o derece2. Cocuk düşünmüyor musun