Anladim canim.Women in bebeği. Yok tek çocuk o
Bizimki pepeci ya pepe ya hayvan videosu istiyorAnladim canim.
Bu arada unutuyorum söylemeyi eğer illa ki çizgi film izleyecekse internetten eğitici şeyler mi açsan sen. Şarkılar renkler sayılar
Hayvanlarin sayı saydığı videolar da varBizimki pepeci ya pepe ya hayvan videosu istiyor
Annem bana sen nasıl büyüdün anlamadım demişti bozulmuştum, ikincilet öyle oluyormuş demekki, ben de 2.ile hiç ilgilenemiyorum walla, ortalarda dolanarak akşam oluyor, ne bir oyuncak ne eğitici bir şey.Ay bilmiyorum valla 2.bebeyi çok saldım gibime geliyo büyüğüm tek olduğu zamanlar hep bişeyler öğretiyodum saatlerce kitap okuyordum falan şimdi ikisiyle de uğraşamıyorum
Sabah 08:00 kahvaltı pankek veya yumurta yanında 1 kivi 1 zeytin peynir yemiyor şuanBu arada yemek düzeniniz nasıl kızlar kaç öğün ve ne veriyonuz mesela..: bizimki sabah 6 kalkış biraz meme sonra 8buçukta kahvaltı
Öğlen uykusundan 1 2 gibi uyanınca meyve yanında yoğurt veya süt
Akşam 6 7gibi yemek.. tabi aralarda meme var
Yiyiyor dememişsin veriyorum demişsin ooo her verdiğimizi yeselerdiAyyyy nazar olursa şuan pişmanlık geldi
Zaten verdiğimi yese bir yerinden belli olur neticede dimi 9500 gram bir bebe.Yiyiyor dememişsin veriyorum demişsin ooo her verdiğimizi yeselerdiordan yırtarsınn belki
Gayet güzel canımZaten verdiğimi yese bir yerinden belli olur neticede dimi 9500 gram bir bebe.yanlız bizim düzen nasıl sence tecrübeli bir annesin
Acayip zor valla 10yaş yaşlandım saçlarım bembeyaz olduSizin yaşları bizimkinden yakin cok zor gerçekten iki küçük çocuk
Geçen 2hafta bizim öyleydi memeye yapışık yaşadı resmen sonra yavaş yavaş normale döndükBizim son günlerde yemek minimum maalesef. Pek bir şey yemiyor. Sadece emiyor
Koronadan dolayı az olan sosyal etkileşimden olabilir
Maşallah canım aynen 2.ler az biraz daha kolay oldu ama tabi dertler aynı gaz diş atak falan sadece biraz daha boşvermişlik ve kafaya takmama var benceAnnem bana sen nasıl büyüdün anlamadım demişti bozulmuştum, ikincilet öyle oluyormuş demekki, ben de 2.ile hiç ilgilenemiyorum walla, ortalarda dolanarak akşam oluyor, ne bir oyuncak ne eğitici bir şey.
Benimki konuşuyor kendincegüzel kelimeleri var, ama bnm büyük de 1.5 yaşta cümle kurup konuşmaya başlamıştı, gevezeler ailece, ben de hiç konuşmam dışarda falan babalarına çekmişler ama 2-3 kelimesi varsa dert etme hiç, yoksa da 2 yaşa kadar gözlemlersin.
Yemek konusu bu aralar iyi, detay verip nazar değdirmek istemiyorumbu hafta odasını ayırma denemeleri yapacağım bakalım nasıl geçecek.
MaşallahAyyyy nazar olursa şuan pişmanlık geldi
Evet ya her gün değişiyorMaşallahdiyim o zaman canım sağol düzeni merak ettim aslında yediği içtiği zaten hergğn değişir bide bazen seviyorlar sonra yemiyorlar falan büyük oğlumdan da az çok biliyorum
Bide bunlar iyi zamanlarımız şimdi yedikleri meyve sebzeyi ilerde yemiyorlar önceden brokoli pırasa bamya et kıyma herşeyi yerdi büyük oğlum şimdi asla ağzına sürmez pişirince bile mutfaktan kaçıyorEvet ya her gün değişiyor
Benimki de meraklı canım ama daha karar veremedim. Fırsat bulup detaylı araştıramıyorum ki. Buraya bile sadece emdiği zamanlar girebiliyorumKızlar peki tuvalet eğitimi veren deneyen var mı.. benimki sürekli biz abisiyle banyoya gidiyoruz lazımlığa oturuyor o da görüyor yani o yüzden son zamanlarda oturmak istiyo ama hemen kalkıp kaçıyor.. az biraz dili çözülseydi denerdim ama çok erken sanki
Ben 1 kere oturttım lazımlığa ama abla zorluyor illa oturacaksın çişini yapacaksın diye 5 dk bir yakalayıp yakalayıp oturttırıyor, çocuk yapası varsa da yapmayacak diye kaldırdım, abla kreşe gitmeden olmayack bizim evde hiç bir eğitimKızlar peki tuvalet eğitimi veren deneyen var mı.. benimki sürekli biz abisiyle banyoya gidiyoruz lazımlığa oturuyor o da görüyor yani o yüzden son zamanlarda oturmak istiyo ama hemen kalkıp kaçıyor.. az biraz dili çözülseydi denerdim ama çok erken sanki
Tavsiyem sen kendini hazır hissettiğin ve bebeğinde yapabileceğine inandığın zaman dene.. geç veya erken davrandığında işler sarpa sarıyor.. bebek işinde en en korktuğum wc eğitimiBenimki de meraklı canım ama daha karar veremedim. Fırsat bulup detaylı araştıramıyorum ki. Buraya bile sadece emdiği zamanlar girebiliyorum