- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.661
Ne iyi kalplisin canım arkadaşım iyi ki varsın..Allah senden de razı olsun lafı bile olmaz
İki küçük kalp atışı haberini verdin ya bundan güzel haber olamazdı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzularini inşallah
Hayırlı olsun canım ilk bir kaç gün sana da ona da zor gelebilir ama alışıliyorHayırlı cumalar canım. Ben bugün işe başladım. 16:30’da işten çıkıp eve koştum. Kavuştuk kızımla keyfimiz yerinde ♥
Masallhhh size :)))))))))❤Hayırlı cumalar canım. Ben bugün işe başladım. 16:30’da işten çıkıp eve koştum. Kavuştuk kızımla keyfimiz yerinde ♥
Masallhhh size :)))))))))❤
evet kuzum alışacağız mecbur. Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun canım ilk bir kaç gün sana da ona da zor gelebilir ama alışıliyor
Canım yaş maşallah maşallah kızına Allah'ım korusun ♥
Canım çok şükür hayırlı güzel haberlerinizi almak nasip oldu.Canlarım kusura bakmayın olur mu hiç uğrayaiyorum. Vakit buldu mu hemen uyuyorum. Çocuklar iyi çok şükür 2300 grami geçtiler. Oğlan huysuz biraz, kız daha sakin. Kabızlık sorunu yaşıyoruz sık sık doğal olarak gaz sancısıda eşlik ediyor. Prematüre olunca protein desteği alıyorlar anne sütüne ekleniyor o da kabızlık yapıyor. Neyse iyiyiz yani.
Sizler nasılsınız. Arada aklıma geliyor kızlar nasıl doğum yaptılar mi bebekler nasıl diye ama yazmak nasip olmuyor.
Umarım herkes iyidir hiçbir sorun yoktur. Sevgiler.
canım maşallah gayet iyi boyu kilosu. Rota aşısını biz de yaptırdık 3.ayda. Bu cuma 4.ay kontrolümüz var.Gunaydin kizlar bizim bugun saglikocaginda kontrolumuz vrdi. rota asimizi da yaptirdik. Boyumuz 64 kilomuz 6540masallah istikrarli gidiyoruz. Normalde 3.ayda kilo alimi dusmeye basliyor yavastan.bizde olmadi Cok mutlu oldum Nisanda da sunnetimiz var hayirlisyla
Onuda atatirsak mukemmel olacak
Cok sukur canim insallah darisi basina hep guzel haberini almak nasio olsun yavrularimizin. Lazerledemi yapiliyirmusCanım çok şükür hayırlı güzel haberlerinizi almak nasip oldu.
Vakit buldum mu uyuyorum demişsin buda demek oluyorki kuzucakların anne koynunda yuvalarına kavuştular çok şükür❤
Rabbim sizi bir daha ayırmasın
tugken canım çok güzel ilerliyor oğluşun maşallah,sünnetide hayırlısıyla atlattınız mı tadından yenmez artık
Sünneti eski usül mü düşünüyorsunuz yoksa lazerle mi
Insallah gzuel haberlerle don canim . Evet buyuyorlar yaaaa cok sukur daha dun gibi bak 4.aylik oldu minnos serracanım maşallah gayet iyi boyu kilosu. Rota aşısını biz de yaptırdık 3.ayda. Bu cuma 4.ay kontrolümüz var.
Küçük bey sünnet mi olacak maşallah onasağlıkla atlatın canım inşallah
Gunaydin kizlar bizim bugun saglikocaginda kontrolumuz vrdi. rota asimizi da yaptirdik. Boyumuz 64 kilomuz 6540masallah istikrarli gidiyoruz. Normalde 3.ayda kilo alimi dusmeye basliyor yavastan.bizde olmadi Cok mutlu oldum Nisanda da sunnetimiz var hayirlisyla
Sagol canim benim yeni annne ❤❤ uykusuzluk harici nasil gidiyor sagliginiz yerindemi deniz hanim gulucukler atiyormuMaşallah paşayaSünnet şimdiden hayırlı olsun, çok çabuk iyileşiyormuş bu zamanda, 2 günde iyileşen vardı okumuştum buralarda bir yerde...
Sagol canim benim yeni annne ❤❤ uykusuzluk harici nasil gidiyor sagliginiz yerindemi deniz hanim gulucukler atiyormu
Masalllaaahhhhhİyi gidiyor şimdilik, Uyurken emerken gülücükler atıyoruz, büyüyoruz teyzesi.Birkaç gündür 22-1 arası biraz gaz sancımız oluyor. Kriz anında sürekli emmek istiyor, bu sefer kısır döngüye giriyoruz. Sıcak tülbent, ayak hareketleri, karnına masaj, rahatlatan sesler, aklımıza gelen her şeyi yapıyoruz... Kakayı pırtı yapınca rahatlıyoruz. Benim içim çocuk katıldıkça, çok parçalanıyor, arada ben de ağlıyorum. :) Sonra geçince gece daha rahatız, ben saat kuruyorum ama kendisi 1,5 saate bir acıkıp uyandırıyor beni. Sonrasında da hemen uyuyor şükür. Yeni doğan kıyafetlerimiz olmuyor artık, 3 aya geçtik
aynen kuzum yaa çok şükürInsallah gzuel haberlerle don canim . Evet buyuyorlar yaaaa cok sukur daha dun gibi bak 4.aylik oldu minnos serra
Gunaydin kizlar bizim bugun saglikocaginda kontrolumuz vrdi. rota asimizi da yaptirdik. Boyumuz 64 kilomuz 6540masallah istikrarli gidiyoruz. Normalde 3.ayda kilo alimi dusmeye basliyor yavastan.bizde olmadi Cok mutlu oldum Nisanda da sunnetimiz var hayirlisyla