- 26 Ocak 2018
- 7
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.561
Yanı 1 gün önce beya 1 gün sonra gelebiliyor bu normal bi durum. Adet takvimi uygulamasını kullanmani tavsiye ederim. Ben onun sayesinde hep takip ediyorum1 gün geciktim yani demi
Teşekkür ederim canımYanı 1 gün önce beya 1 gün sonra gelebiliyor bu normal bi durum. Adet takvimi uygulamasını kullanmani tavsiye ederim. Ben onun sayesinde hep takip ediyorum
amin inşş butun herkese vermeyi nasip etsin inş allahım boş bırakmasın bi çocuğumuz olmayı bizede nasip etsın inşamiiiin isteyen herkese inşallah. Bende 1 buçuk yıllık evliyim en başından beri istiyorum ama kısmet
Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık
Allahim ins sanada vermeyide nasip eder insmerhaba arkadaşlar bende bebek bekleyenlerdenim
Allahim ins sanada vermeyide nasip eder ins
Inşallah bizlerde tadıcaz bu duyguyu canım. Kaç yıllık evlisinamin canım aminn HALIK Allahım hepimize versin kimbilir ne güzel bir duygudur
Inşallah bizlerde tadıcaz bu duyguyu canım. Kaç yıllık evlisin
Allahım gönlüne göre versin inşallah canim.8 yıllık canım ama 1 yıldır falan deniyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin. Tedavimi oluyorsun canımRabbim kimseyi böyle sınamasın düşmanıma bile vermesin herkesin kucağı dolsun.. beklemek çok acı öyle bir haldeyim ki kendimi tanıyamıyorum o hayat dolu kız gitti harap bir haldeyim
Ne güzel. Hiç olmazsa bir tane bile olsa bi evladın var. Allah bahtını güzel eylesin ınşallah. Umarım en kısa zamanda bizlerde annelik duygusunu yaşarızmerhaba kızlar..
Foruma ilk üye olduğum zamanlar (4-5 yıl önce) gebelik topiklerinin baş kahramanı olarak gezerdim.. Gece gündüz buralarda olurdum, araştırır umut eder arkadaşlarla beraber her ay sürpriz beklerdik..
Ben şimdi önce kısaca hikayemi paylaşıp, kendimi tanıtayım
31 yaşındayım.. 7 senelik evliyim..
1 tane 43 aylık oğlum var (ben O’naköftem diyorum) ismi Efe..
Efe’den önce 2 tane boş gebeliksebebiyle düşüğüm oldu.. İkisi de gebeliğim tam 2.ayına girerken kanama ve feci ağrı eşliğinde kendiliğinden oluşan ve çokşükür ki kürtaja vs gerek kalmadan olan düşüklerdi.. Ama psikolojik olarakta, ağrı acı olarakta zor süreçlerdi..
(Bu arada pko var bende)
Bir de 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim.. Düşüklerin en masumu Allah’tan da ilaca operasyona vs yine gerek kalmadı ve kendiliğinden regl oldum..
Eşimde bende hep 3 çocuğumuz olsun istiyoruz.. Allah bağışlasın bir oğlumuz var ve oğlan 2 yaşını doldurduğundan beri de 2. için denemelerdeyiz.. Şunu da belirteyim, biz hiç korunmadık.. Hele hap falan hiç kullanmadım ben..
Ve umarım isteyen herkes, en hayırlı zamanda kavuşur
Merhaba bu konuda bilgim yok ama merak ettiğim bişey var. Bende 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım. Ama 4.ayda doktorum rahim filmi istedi. Siz kaç kere daha kullanacaksınız acaba doktorunuz bişey söyleşimi? Veya daha önce rahim filmi çektirdinizmiMerhaba hanimlar, 3 aydr klomen kullanarak yumurta takbi yaptryrm adetin 14.gunu yumurtam gelsti ve igne oldum 3,de de. Fakat simdi 4.klomenin 21.gunundeyim ama yumurtam henu 17 mm doktor pazartesi tekrar bakip progestrn testi yapicak. Benim anlamadgm yumurtam catlasa bile her zmaan oldgndan yakklasik 8-10 gun gec catliycak. O zaman dollenme olur mu sizce ve normal adet dongum 30 gun adetim gelirse gecyumurtlamadan dolayi gec mi gelir.teskkurler
Ben gecen ay cektrdm canim. Doktor gerek yok demsti ama icime sinmedi cektrdim temiz cikti. Benim doktrm 6 ay klomen kullandrp sonra biraz kendi haline biraktiryormus. Ama ben bu aydan snra klomenu birakmayi dusunuyorum biraz kendi haline birakicamMerhaba bu konuda bilgim yok ama merak ettiğim bişey var. Bende 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım. Ama 4.ayda doktorum rahim filmi istedi. Siz kaç kere daha kullanacaksınız acaba doktorunuz bişey söyleşimi? Veya daha önce rahim filmi çektirdinizmi
Hadi insallah canim. Kacinci gun kac mm de vurundun acabaÇatlatma iğnemi 2 gün önce oldum. Beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?