Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

normalde kaç gün de bir adet oluyorsun ki.. illa 28. günde adet olmayabilirsin stresten benim 32-35 gün arası bile değiştiği oluyordu.. son 3 ayını takip et bence adet günün hala geçtiiyse 4-5 gün sonra test yapabilirsin.

Rabbim kimseyi böyle sınamasın düşmanıma bile vermesin herkesin kucağı dolsun.. beklemek çok acı öyle bir haldeyim ki kendimi tanıyamıyorum o hayat dolu kız gitti harap bir haldeyim

merhaba kızlar..
Foruma ilk üye olduğum zamanlar (4-5 yıl önce) gebelik topiklerinin baş kahramanı olarak gezerdim.. Gece gündüz buralarda olurdum, araştırır umut eder arkadaşlarla beraber her ay sürpriz beklerdik..

Ben şimdi önce kısaca hikayemi paylaşıp, kendimi tanıtayım

31 yaşındayım.. 7 senelik evliyim..
1 tane 43 aylık oğlum var (ben O’naköftem diyorum) ismi Efe..
Efe’den önce 2 tane boş gebeliksebebiyle düşüğüm oldu.. İkisi de gebeliğim tam 2.ayına girerken kanama ve feci ağrı eşliğinde kendiliğinden oluşan ve çokşükür ki kürtaja vs gerek kalmadan olan düşüklerdi.. Ama psikolojik olarakta, ağrı acı olarakta zor süreçlerdi..
(Bu arada pko var bende)

Bir de 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim.. Düşüklerin en masumu Allah’tan da ilaca operasyona vs yine gerek kalmadı ve kendiliğinden regl oldum..

Eşimde bende hep 3 çocuğumuz olsun istiyoruz.. Allah bağışlasın bir oğlumuz var ve oğlan 2 yaşını doldurduğundan beri de 2. için denemelerdeyiz.. Şunu da belirteyim, biz hiç korunmadık.. Hele hap falan hiç kullanmadım ben..

Ve umarım isteyen herkes, en hayırlı zamanda kavuşur

Ne güzel. Hiç olmazsa bir tane bile olsa bi evladın var. Allah bahtını güzel eylesin ınşallah. Umarım en kısa zamanda bizlerde annelik duygusunu yaşarız

Merhaba hanimlar, 3 aydr klomen kullanarak yumurta takbi yaptryrm adetin 14.gunu yumurtam gelsti ve igne oldum 3,de de. Fakat simdi 4.klomenin 21.gunundeyim ama yumurtam henu 17 mm doktor pazartesi tekrar bakip progestrn testi yapicak. Benim anlamadgm yumurtam catlasa bile her zmaan oldgndan yakklasik 8-10 gun gec catliycak. O zaman dollenme olur mu sizce ve normal adet dongum 30 gun adetim gelirse gecyumurtlamadan dolayi gec mi gelir.teskkurler

Merhaba bu konuda bilgim yok ama merak ettiğim bişey var. Bende 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandım. Ama 4.ayda doktorum rahim filmi istedi. Siz kaç kere daha kullanacaksınız acaba doktorunuz bişey söyleşimi? Veya daha önce rahim filmi çektirdinizmi

Ben gecen ay cektrdm canim. Doktor gerek yok demsti ama icime sinmedi cektrdim temiz cikti. Benim doktrm 6 ay klomen kullandrp sonra biraz kendi haline biraktiryormus. Ama ben bu aydan snra klomenu birakmayi dusunuyorum biraz kendi haline birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…