- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.521
Anladim canim tesekkur ederim rabbim banada nasip etsin insallahaynısı bende de oldu cnm bacaklarım baldır kısımlarımda anlamsız bir ağrılar vardı.. benim adet günüm 4-5 gün normalde de geçerdi geç olurdum 5 inci gün olmadım sonrasında 2 gün daha beklemiştim 7.ci gün hala olmadım akşamına erken gebelik testi almıştım akşam yemekten sonra yaptım silik çift çizgi çıkmıştı bende de..
Banada o agrilar oluyo diyorum adetmi acaba yoksa oluyomu oyle biseyler diye sormak istedim ☺Anladim canim tesekkur ederim rabbim banada nasip etsin insallah
Sabahhh☺canım valla ben hiiiiç anlamam bunu ne zaman yapmıştın sen
doğumdan korkmuyorum.sanırım çocuk sorumluluğu korkutuyor beni.rahata alıştım belki bilmiyorum.30 yaşındayım.aslından tam olarak neyden korktuğumun da adını koyamıyorum.aminnn . neyden korkuyorsun ? doğumdan mı çocuk büyütme sorumluluğu mu ?
şöyle hesap et çatladı en son ne zaman ilişki oldu . tüp te döllenme olduktan sonra 1 hafta kadar orda hücreler çoğalıyor sonra rahme iniyor . ondan sonra gebeliği hissetmeye başlıyorsun kişi göre hissetmek değişir meselaYumurtam geçen hafta çatladı doktorumun söylediğine göre ama hâlâ akıntım var, yumurta akı gibi uzayan bir akıntı. Hamileliğe ihtimal vermiyordum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba mı diye. Bu kadar kısa sürede ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? 16sınds kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı bu aradareglime 1 hafta 10 gün falan var tam bilemiyorum
şöyle hesap et çatladı en son ne zaman ilişki oldu . tüp te döllenme olduktan sonra 1 hafta kadar orda hücreler çoğalıyor sonra rahme iniyor . ondan sonra gebeliği hissetmeye başlıyorsun kişi göre hissetmek değişir mesela
Sağol canım teşekkür ederim .harnup pekmezi bulabilirsen ya da harnubun kendini kaynatıp içebilir eşin ynı zamanda incir kürünü duyarız hepimiz zeytinyağına koy yesin bolda c vitamini tüketsin üstünden de bayağı zaman geçmiş sen yazalı yine de yazmak istedim
15 ocak canımSenin bat ne zaman canım
yok canım bi sonrakini soruyorum. Sen yumurtalarına en son ne zaman baktırdın15 ocak canım
Canım doktorunla mutlaka paylaş bu durumu. Çünkü ilaç veriyorlar önce kullanman gerekiyor. Süre bence kesinlikle çok önemliArkadaşlar normalde adeti 8 gün sürüyordu. Ona göre hsg randevusu aldım bitişinden 4 gün sonraya. Ancak aksi gibi 5 gün sürdü. Dolayısıyla bitiminden 7 gün sonraya oldu şimdi randevu. Sizce tarihi değiştirmeli miyim?
Canım doktorunla mutlaka paylaş bu durumu. Çünkü ilaç veriyorlar önce kullanman gerekiyor. Süre bence kesinlikle çok önemli
ben bu ay adet olursam bendende hsg istedi doktorum ve bana adetinin 1.günü en geç 2.günü mutlaka gel ilaç vericem daha sonrasında film çekilecek dedibana öncesinde herhangi bir ilaç vs vermeyeceklerini söylediler ama. bir yerde 7 gün çok geç diye okudum bir başka doktor adetten sonra 10 gün içinde çekilmesi lazım demişti kafam çok karıştı
ben bu ay adet olursam bendende hsg istedi doktorum ve bana adetinin 1.günü en geç 2.günü mutlaka gel ilaç vericem daha sonrasında film çekilecek dedi
bende çok korkarım öyle şeylerden birçok kişi narkoza asla gerek olmadığını söylesede ben katiyen cesaret edemem. O yüzden narkozlu yaptırmaya karar verdim. Ama doktorum bana öyle bi bilgi verdi kafam karıştı şimdiben de sordum ısrarla ilaç kullanacak mıyım diye hiç birşeye gerek yok çık gel dediler. daha önce başarısız bir hsg girişimim olmuştu vajinismusu yeni atlatmıştım çekilemedi. o zaman 3 gün önceden antibiyotik başlatmışlardı bu kez hiç bişey istemediler.
hatta normal çekim olmazsa diye korkudan hem devletten normal hem de özelden anestezili randevusu aldım ikisinde de ilaç kullanma dediler.
AY canım 15 şubat bat yanlış yazmışım yumurtalıklarıma 24 ocakta baktırdımyok canım bi sonrakini soruyorum. Sen yumurtalarına en son ne zaman baktırdın
bende çok korkarım öyle şeylerden birçok kişi narkoza asla gerek olmadığını söylesede ben katiyen cesaret edemem. O yüzden narkozlu yaptırmaya karar verdim. Ama doktorum bana öyle bi bilgi verdi kafam karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?