Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım. Son 3 aydır bende sürekli doktorumdan aynı şeyleri duyuyordum. 2 tane yumurtan gelişmiş gün aşırı ilişki diyordu. Benim ölçümlerim yaklaşık olarak her ikiside 20 mm ulaşıyordu veya azda olsa geçiyordu 21-22 mm gibi. Ama hiç ikiside çatlarsa ikiz olur gibi bişey duymadım kendisinden ki bilgilerine gerçekten çok güvenirim. Her zaman birinden birinde tutar inşallah diyordu. Şimdi bilemedim neden senin doktorun öyle bişey söyleme gereği duydu.

Benim adet gunum bugun canim ama gelen giden yok gecen gun erken testten yaptim hayalet cizgi dedikleri vardi baskada bisey yoktu bilmiyorum bekliyorum valla

sen beklemeye devam et cnm normalde gecikmen oluyormu hiç olmuyorsa eğer 2-3 gün gectikten sonra erken gebelik testi yaparsın ben öle yapmıştım biliyosunuz.. inşallah allahım gönlünüze göre versin..

merhaba kızlar ekim ayında kimaysal gebelik yaşadım aşılama ile hamile kalmıştım . tek tüpüm var bende 2018 de anne olmak istiyorum beni de aranıza alın

sen beklemeye devam et cnm normalde gecikmen oluyormu hiç olmuyorsa eğer 2-3 gün gectikten sonra erken gebelik testi yaparsın ben öle yapmıştım biliyosunuz.. inşallah allahım gönlünüze göre versin..
Normalde 1 tada 2 gun gectigi zamanlar oluyo canim bazende gununde olurdum yani senin gibi oluyodu diyelim bekliyorum hala belki bana kizcaksiniz ama elimde normal test vardi yaptim bu sabah ikinci silik pembe gibi cikti ☺

Valla sen bu kadar stresle hamile kalırsan ben hiç stres yaparsam olmaz diye düşünmicem inadına stres yapıcam
Ahhahhaa ya kizmayin kizlar napim sendende 10 gun once pembe leke gelsydi kasik agrisiyla uyansaydin hala belirtiler yasayip o gunden beri vucudunda degisiklik varsa gelde sabret ☺☺☺

harnup pekmezi bulabilirsen ya da harnubun kendini kaynatıp içebilir eşin ynı zamanda incir kürünü duyarız hepimiz zeytinyağına koy yesin bolda c vitamini tüketsin üstünden de bayağı zaman geçmiş sen yazalı yine de yazmak istedim

evet 2 hsg çekildi 3 tüp bebek geçmişim var 1 laparaskopi oldum ama aşılama ile hamile kaldım umudumu kaybetmişken şimdi doğal yollada olur aşılama ile de olur diyorum
Allah'tan herşey.Umarım hiç beklemediğin anda en doğal şekliyle olur :) Benimde adetim yeni bitti önümüzdeki ayda adet olursam bende hsg çektiricem. Açıkcası doktorum bu ay için istemişti ama ben cesaretimi toplayıp bir türlü karar verememiştim. Şimdi narkozla yaptırmaya karar verdim. Bakalım hayırlısı

kesinlikle narkozlu yaptır ben yarım rahimliyim tek tüp diğer tüp ön batına yapışık 2 filimde de canım çok yandı ağrı eşiğin yüksekse zorlanmazsın ben ağrıya pek dayanamam. yumurta büyütmesi için kür falan yapıyormusun

ben de istiyorum 2018de ama korkuyorum sizler de hissetiniz mi bu tarz şeyler?martta evlenicem nasipse.Allah isteyen herkese versin.Hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
aminnn . neyden korkuyorsun ? doğumdan mı çocuk büyütme sorumluluğu mu ?

canım ben 3 ay klomen kullandım yumurta gelişimi için gayet sağlıklı gelişti ama olmadı malesef. Bu ay ibrahim saraçoğlundan amh düşüklüğü için bir kür satın aldım başlangıçta soğan kürüyle başladım bakalım. Bu arada ben ultrason muayenesinde bile kendimi çok kasıyorum o yüzden narkozsuz asla hsg yaptıramam o yüzden tek seçeneğim dediğin gibi narkoz

anladım kuzum ama bitkisel devam et hyıt tohumu çok iyi geliyor en azından bana iyi gelmişti kalsiyum çok önemli doğal süt yoğurt yumurta tüketmye bak ben aşılamadan önce bunlara dikkat ettim hep son tüp tedavim de de allahın iznli ile bir sorun çıkmaz filminde

inşallah canım filmi çektirmesi ayrı korku sonuçları duymak ayrı bir korku Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…