Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sizlere tavsiyem ayaklar hep sıcak tutulmalı ben evde panduf patiklerle gezen bir insanım. bol bol soğan sarımsak yenmeli.. soğanı biliyorsunuz insan vücudunda iltihabı emiyor direk.. doktorlar bebek isteyenlere doğan kürü tavsiye etmeside bu nedenden dolayı diye düşünüyorum rahimlerdeki iltihabı akıtıyor..ben salata da falan çok severim eşimle beraber yeriz.. ayaklardan soğuk almayın birde bu da çok önemli üşütmeyin deneme aşamalarında.. herşeye dikkat edilmeli.

Yazini dikkate aliyorum canim allah razi olsun senden tesekkurler ☺

uyarılarını dikkate alacağım canım. Bende bugün itibari ile soğan kürünü başlayacağım. İbrahim saraçoğlundan bi
ürün satın aldım gelen kutunun içine soğan kürünün uygulanış şeklini yazmış tüm detayları ile bakalım zararı olmaz yararı olur denemekte fayda vardır

havalar çok soğuk bu aralar küçük nacizade fikrimi belirtmek istedim sizlere :) deneme aşamalarında bunlar çok önemli..
Allahım isteyen herkese bebiş versin..
Amin canim insallah haklisin valla bak hamilesin hala aklin bizlerde allah bin kere razi olsun senden benimde bat bugun bekliyorum hayirlisi rabbim m gonlume gore versin insallah

Meraba kızlar bugün dokktor kontrole gittik yumurtamın çapını baktırmak için iki tane yumurta gördü gün aşırı ilişki dedi bide tutarsa ikiz dedi ama çaplarını sormayı unuttum farklı günlerde yumurtlayabilirmiyim ki

Canim yazini okudum ama hic bir bilgim yok benim bu konuda insallah tutar
Neyseki hallettim canım bi arkadşm var bnm onu aradım oda yumurta takibi çok yapardı o da hamile kaldığı ay iki tane olgunlaşmış yumurtası olmuş ikisi aynı anda çatlarsa ikiz olurmuş ama farklı gündede çatlarmş yani bu ay allahın izniyle iki şansım var inşallah birinden birine tutnur

Allah gonlune gore versin canim belki 1 tane isterken rabbim iki tane vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…