- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.461
evet canım bende bu ay ne yaşarsam yaşayayım kendimi kaptırmayacağım bebek diye düşünmeyeceğimEvet benim de geçen ay kasıklar... hassasiyet... batma... koku hassasiyeti... hatta hamilr misin diolardı hepsi boşmuş belirtilere de takılmamak gerek
15 gün boyunca 1tane kuru soğanı günde bir kere tok karnına yoksa mide ağrısı yapıo adetin bitince başlıosun canım kaynatıp süzüosun ılık bi şekilde içiosunkızlaaaar bu soğan kürünün uygulanışını tam olarak bilen var mı ?
Adetimin son günü yaptım 15gün boyunca dewam ettim canım akşam yemekten sonra ılık bi şekilde tükettimbirde şunu öğrenmek isterim senden soğan kürünü adetin kaçıncı günü yaptın acaba ve günde kaç kere hangi öğünlerde içtin
Tesekkur ederim canimAdetimin son günü yaptım 15gün boyunca dewam ettim canım akşam yemekten sonra ılık bi şekilde tükettim
Yazini dikkate aliyorum canim allah razi olsun senden tesekkurler ☺kızlar sizlere tavsiyem ayaklar hep sıcak tutulmalı ben evde panduf patiklerle gezen bir insanım. bol bol soğan sarımsak yenmeli.. soğanı biliyorsunuz insan vücudunda iltihabı emiyor direk.. doktorlar bebek isteyenlere doğan kürü tavsiye etmeside bu nedenden dolayı diye düşünüyorum rahimlerdeki iltihabı akıtıyor..ben salata da falan çok severim eşimle beraber yeriz.. ayaklardan soğuk almayın birde bu da çok önemli üşütmeyin deneme aşamalarında.. herşeye dikkat edilmeli.
Yazini dikkate aliyorum canim allah razi olsun senden tesekkurler ☺
uyarılarını dikkate alacağım canım. Bende bugün itibari ile soğan kürünü başlayacağım. İbrahim saraçoğlundan bikızlar sizlere tavsiyem ayaklar hep sıcak tutulmalı ben evde panduf patiklerle gezen bir insanım. bol bol soğan sarımsak yenmeli.. soğanı biliyorsunuz insan vücudunda iltihabı emiyor direk.. doktorlar bebek isteyenlere doğan kürü tavsiye etmeside bu nedenden dolayı diye düşünüyorum rahimlerdeki iltihabı akıtıyor..ben salata da falan çok severim eşimle beraber yeriz.. ayaklardan soğuk almayın birde bu da çok önemli üşütmeyin deneme aşamalarında.. herşeye dikkat edilmeli.
Amin canim insallah haklisin valla bak hamilesin hala aklin bizlerde allah bin kere razi olsun senden benimde bat bugun bekliyorum hayirlisi rabbim m gonlume gore versin insallahhavalar çok soğuk bu aralar küçük nacizade fikrimi belirtmek istedim sizlere :) deneme aşamalarında bunlar çok önemli..
Allahım isteyen herkese bebiş versin..
Canim yazini okudum ama hic bir bilgim yok benim bu konuda insallah tutarKİmsenin bilgisi yok öu iki tane yumurta oluşumun ???
Ayyy hamilesin canim hayirli olsun hadi bizede anlat ne olur adetin geciktimi belirtilerin neydi ☺☺Kozlarrr
Neyseki hallettim canım bi arkadşm var bnm onu aradım oda yumurta takibi çok yapardı o da hamile kaldığı ay iki tane olgunlaşmış yumurtası olmuş ikisi aynı anda çatlarsa ikiz olurmuş ama farklı gündede çatlarmş yani bu ay allahın izniyle iki şansım var inşallah birinden birine tutnurCanim yazini okudum ama hic bir bilgim yok benim bu konuda insallah tutar
Canım bu arada sen naptın ikğnci gebelik testini yapcaktınCanim yazini okudum ama hic bir bilgim yok benim bu konuda insallah tutar
Allah gonlune gore versin canim belki 1 tane isterken rabbim iki tane vericektirNeyseki hallettim canım bi arkadşm var bnm onu aradım oda yumurta takibi çok yapardı o da hamile kaldığı ay iki tane olgunlaşmış yumurtası olmuş ikisi aynı anda çatlarsa ikiz olurmuş ama farklı gündede çatlarmş yani bu ay allahın izniyle iki şansım var inşallah birinden birine tutnur
Benim adet gunum bugun canim ama gelen giden yok gecen gun erken testten yaptim hayalet cizgi dedikleri vardi baskada bisey yoktu bilmiyorum bekliyorum vallaCanım bu arada sen naptın ikğnci gebelik testini yapcaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?