- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.441
Kuzum bu ay bende ovulayson testi ile yumurtlamam mı 18. ve 19. günlerde yakaladım ve riske atmamak için öncesinde ve sonrasında değerlendirdik. Senin gibi gögüslerimde hassasiyet vardı kasığımda baya ağrı vardı sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi hatta 1 kere başım bie döndü. Ama sanırım bunların hepsi psikolojikti çükü adet oldum malesef yarın son gün ama azalması gerekirken hala daha yoğun bir şekilde devam ediyor.İnan şimdi de kasıkta bir ağrı başladı soğuktan mu acaba yoksa piskolojik mi bilemiyorum :)
güzel özetlemişsin durumu valla tam olarak öyle canımKuzum bu ay bende ovulayson testi ile yumurtlamam mı 18. ve 19. günlerde yakaladım ve riske atmamak için öncesinde ve sonrasında değerlendirdik. Senin gibi gögüslerimde hassasiyet vardı kasığımda baya ağrı vardı sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi hatta 1 kere başım bie döndü. Ama sanırım bunların hepsi psikolojikti çükü adet oldum malesef yarın son gün ama azalması gerekirken hala daha yoğun bir şekilde devam ediyor.
Yani bazen biz psikolojikmen herşeyi çekebiliyoruz sonra böyle umudumuz kırılıyor bende bundan sonra umutlanmayacağım olursa da süpriz olsun bence sende oyle yap sonra hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüyor insanı. Ama inşallah hamilesindir canım güzel güzel haberler alırız. Rabbim sana bebeğini nasip etsin.
Benim şimdi bir sonraki Bat 17 Şubat
saol canım :)güzel özetlemişsin durumu valla tam olarak öyle canım
amin kuzummm :)Amin canım hepimize inşallah. Çok haklısın beyine ne gönderirsek bize onu hissettiriyor :)
neden az peki.Şunuda unutmayalım umut etmek Allah'tan umutsuzluk şeytandandır canımBen de varım ama umudum çok az kızlar
doğru demişsin canım.neden az peki.Şunuda unutmayalım umut etmek Allah'tan umutsuzluk şeytandandır canım
Doğru diyorsun ama kafasına takmadan umudu olmayanların hemen oluyor bana kısmet olmadı doktora gittik eşimle sorun yok şükür ama bilmiyorum dün hasta oldumneden az peki.Şunuda unutmayalım umut etmek Allah'tan umutsuzluk şeytandandır canım
İçimde ufak bir umut var elbetdoğru demişsin canım.
@Vayneymis neden umudun yok ? umududa hiç bir zaman bitirmemek lazım içimizdeki
zaten böyle şeyler en beklenmedik anlarda gerçekleşir. Biz çok istiyoruz kızlar. Bana bi abla demişti ki bu kadar çok isteme atmaya çalış kafandan çünkü bu hayatta en çok neyi istersen Allah seni onunla imtihan eder demişti. Çok doğru benceİçimde ufak bir umut var elbet
Belki de o umudu yitirince beklemeden olucak ama o beklentiyi atanıyorum
umudunu hiç bir zaman yitirme sen yine de canım sadece aklından bebek olayını çıkarman mesele. Gerçekten aklımızdan çıkarabilsek sanki bunu şartlamış gibi yapmasak daha çabuk hamile kalabiliriz. Bende 2-3 ay önce doktora gittiğimde herşey normaldi hatta gebelik düşündüğüm için Folik asit bile vermişti ama birşey olmadı. Şimdi haftaya cumartesiye bir daha randevu aldım bir daha kontrol olacağımDoğru diyorsun ama kafasına takmadan umudu olmayanların hemen oluyor bana kısmet olmadı doktora gittik eşimle sorun yok şükür ama bilmiyorum dün hasta oldum
kuzum benimde arkadaşım bebek istiyordu hiç bir sıkıntıda yoktu 2-3 ay denediler olmadı sonra tatie gittiler kafasından çıkarmış bebek olayını tatilden geldiler sadece 1 kere birliktelikle onda da bebek falan yokmuş akıllarında hamile kalıyor ve sadece tek ilişki ile. Şimdi 4-5 aylık hamilezaten böyle şeyler en beklenmedik anlarda gerçekleşir. Biz çok istiyoruz kızlar. Bana bi abla demişti ki bu kadar çok isteme atmaya çalış kafandan çünkü bu hayatta en çok neyi istersen Allah seni onunla imtihan eder demişti. Çok doğru bence
inşallah vardır canımİçimde ufak bir umut var elbet
Belki de o umudu yitirince beklemeden olucak ama o beklentiyi atanıyorum
Ne kadar güzel bunun örnekleri o kadar çok var ki. Bizler bunu bildiğimiz halde kendimize işkence ediyoruz :)kuzum benimde arkadaşım bebek istiyordu hiç bir sıkıntıda yoktu 2-3 ay denediler olmadı sonra tatie gittiler kafasından çıkarmış bebek olayını tatilden geldiler sadece 1 kere birliktelikle onda da bebek falan yokmuş akıllarında hamile kalıyor ve sadece tek ilişki ile. Şimdi 4-5 aylık hamile
aynen öyle canımNe kadar güzel bunun örnekleri o kadar çok var ki. Bizler bunu bildiğimiz halde kendimize işkence ediyoruz :)
İnşallah doktor faydalı olur allah kolaylık versinumudunu hiç bir zaman yitirme sen yine de canım sadece aklından bebek olayını çıkarman mesele. Gerçekten aklımızdan çıkarabilsek sanki bunu şartlamış gibi yapmasak daha çabuk hamile kalabiliriz. Bende 2-3 ay önce doktora gittiğimde herşey normaldi hatta gebelik düşündüğüm için Folik asit bile vermişti ama birşey olmadı. Şimdi haftaya cumartesiye bir daha randevu aldım bir daha kontrol olacağım
Evet benim de geçen ay kasıklar... hassasiyet... batma... koku hassasiyeti... hatta hamilr misin diolardı hepsi boşmuş belirtilere de takılmamak gerekBen o kadar emindim ki hatta alltaki konuyu açtım ordan yazışıyorduk kızlarla belirtiler falan da paylaşıyorduk
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ik-belirtisi-mi.1051684/page-14#post-54406466
ama meğer belirtiler psikolojikmiş benimki
inşallah canım bi gideyim bakalım haftaya doktoraİnşallah doktor faydalı olur allah kolaylık versin
Umudu olunca insanın beyninden nasıl çıkıyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?