Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan şimdi de kasıkta bir ağrı başladı soğuktan mu acaba yoksa piskolojik mi bilemiyorum :)
Kuzum bu ay bende ovulayson testi ile yumurtlamam mı 18. ve 19. günlerde yakaladım ve riske atmamak için öncesinde ve sonrasında değerlendirdik. Senin gibi gögüslerimde hassasiyet vardı kasığımda baya ağrı vardı sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi hatta 1 kere başım bie döndü. Ama sanırım bunların hepsi psikolojikti çükü adet oldum malesef yarın son gün ama azalması gerekirken hala daha yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yani bazen biz psikolojikmen herşeyi çekebiliyoruz sonra böyle umudumuz kırılıyor bende bundan sonra umutlanmayacağım olursa da süpriz olsun bence sende oyle yap sonra hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüyor insanı. Ama inşallah hamilesindir canım güzel güzel haberler alırız. Rabbim sana bebeğini nasip etsin.

Benim şimdi bir sonraki Bat 17 Şubat

güzel özetlemişsin durumu valla tam olarak öyle canım

güzel özetlemişsin durumu valla tam olarak öyle canım
saol canım :)
Ama gerçekten öyle psikolojikmen beynimle nasıl kendime sancı verebilirim ya da nasıl başım döner vs... bunlar gerçekten oluyor herşey beyinde bitiyor zaten insan beyni o kadar güçlü bir şey ki bunları beynimle yapamam demeyi biraz araştırırsanız daha beyin gücünün neler yapabileceğini görebilirsiniz.

bu yüzden biz hep psikolojikmen kendimi hamile gibi görüyoruz çünkü bunu istediğimiz için. Bende bu ay bu şekilde yaptım hatta eşime dedim bak görürsün ben hamileyim hissediyorum kendimden dedim ama nasip değilmiş. Allah'ın izni ile Şubat'ta inşallah. Allah isteyen herkesede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

İçimde ufak bir umut var elbet
Belki de o umudu yitirince beklemeden olucak ama o beklentiyi atanıyorum
zaten böyle şeyler en beklenmedik anlarda gerçekleşir. Biz çok istiyoruz kızlar. Bana bi abla demişti ki bu kadar çok isteme atmaya çalış kafandan çünkü bu hayatta en çok neyi istersen Allah seni onunla imtihan eder demişti. Çok doğru bence

Doğru diyorsun ama kafasına takmadan umudu olmayanların hemen oluyor bana kısmet olmadı doktora gittik eşimle sorun yok şükür ama bilmiyorum dün hasta oldum
umudunu hiç bir zaman yitirme sen yine de canım sadece aklından bebek olayını çıkarman mesele. Gerçekten aklımızdan çıkarabilsek sanki bunu şartlamış gibi yapmasak daha çabuk hamile kalabiliriz. Bende 2-3 ay önce doktora gittiğimde herşey normaldi hatta gebelik düşündüğüm için Folik asit bile vermişti ama birşey olmadı. Şimdi haftaya cumartesiye bir daha randevu aldım bir daha kontrol olacağım

kuzum benimde arkadaşım bebek istiyordu hiç bir sıkıntıda yoktu 2-3 ay denediler olmadı sonra tatie gittiler kafasından çıkarmış bebek olayını tatilden geldiler sadece 1 kere birliktelikle onda da bebek falan yokmuş akıllarında hamile kalıyor ve sadece tek ilişki ile. Şimdi 4-5 aylık hamile

Ne kadar güzel bunun örnekleri o kadar çok var ki. Bizler bunu bildiğimiz halde kendimize işkence ediyoruz :)

İnşallah doktor faydalı olur allah kolaylık versin
Umudu olunca insanın beyninden nasıl çıkıyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…