- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.421
Ayyy ne kadar sakin bi insansın:)) asla yapamazdım ben bu saydıklarını :))Sabirsizlarrr :) benden sabirsiz ciktinizcanim acilde kan verdim bi saat sonra cikicakti eve geldim dus aldim oturdum tatli yedim suan sigara içiyorum. Bitsin cikicm. Hastane yakinimda zaten
Ayyyy gercekten benide heycan basti tatli yediysen tatli haberle gel insallah ☺Sabirsizlarrr :) benden sabirsiz ciktinizcanim acilde kan verdim bi saat sonra cikicakti eve geldim dus aldim oturdum tatli yedim suan sigara içiyorum. Bitsin cikicm. Hastane yakinimda zaten
Sigara alti yemistir o tatliyi yada sekeri düsmesin diye☺Ayyy ne kadar sakin bi insansın:)) asla yapamazdım ben bu saydıklarını :))
Ya ben çok istediğimden güzel haberler alınca kendimmiş gibi seviyom bizimki o yüzdenSabirsizlarrr :) benden sabirsiz ciktinizcanim acilde kan verdim bi saat sonra cikicakti eve geldim dus aldim oturdum tatli yedim suan sigara içiyorum. Bitsin cikicm. Hastane yakinimda zaten
Kizlar sonuc 0Ya ben çok istediğimden güzel haberler alınca kendimmiş gibi seviyom bizimki o yüzden
Vardır bundada hayır canım pes etmek yok yola devamKizlar malesef sonuc 0.
Oyle tabi canimVardır bundada hayır canım pes etmek yok yola devam
Ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum bugün yarın bende adet olucam aynı şeyleri tekrar tekrar hissedicemOyle tabi canim
Ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum bugün yarın bende adet olucam aynı şeyleri tekrar tekrar hissedicem
Bende öyle düşünüyorum. Gittikçe umudum azalıyorHerhalde biz hep böyle hissedicez..
İnan şimdi de kasıkta bir ağrı başladı soğuktan mu acaba yoksa piskolojik mi bilemiyorum :)genelde göğüsler çok hassas olurmuş birde kasık ağrısı belirgin belirtiler arasında. Ama tabiki hiç belirti yaşamayan bayanlarda olabiliyor
Yok canım olurmu olur :) inşallah da olur yani:))İnan şimdi de kasıkta bir ağrı başladı soğuktan mu acaba yoksa piskolojik mi bilemiyorum :)
Vardır bunda hayır rabbim ne zman uygun görürse o zmn nasip edicek umudu kaybetmek yok devam bilemeyiz ki ne zmn olcaını belki de önümüzde aya hamiş giricezKizlar sonuc 0
Vallahi herşeyden nem kapar olduk çocuk sevdası yüzünden :) ne vardı bir anda haberimiz olsaydı aa hamileymişim deseydimYok canım olurmu olur :) inşallah da olur yani:))
Evet tabiri caizse öküzün altında buzağı arıyoruz her adet dönemi yaklaşıncaVallahi herşeyden nem kapar olduk çocuk sevdası yüzünden :) ne vardı bir anda haberimiz olsaydı aa hamileymişim deseydim
Keşkeeee o günlerde gelick allahımın izniyle inşallahVallahi herşeyden nem kapar olduk çocuk sevdası yüzünden :) ne vardı bir anda haberimiz olsaydı aa hamileymişim deseydim
İnşallah canım inşallahVardır bunda hayır rabbim ne zman uygun görürse o zmn nasip edicek umudu kaybetmek yok devam bilemeyiz ki ne zmn olcaını belki de önümüzde aya hamiş giricez
İnşallahKeşkeeee o günlerde gelick allahımın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?