- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.401
peki herhangi bir belirtin varmı
Tamamdirr :)kesinlikle kan testi yaptır en sağlamı o
lekelenmeler birşeyi işaret ediyor olabilir :) kan testi yaptırmalısın en kısa zamandaSadece kasık ağrım oluyor ara ara. Birdebekim ve sırtım ağrıyor onun dışında herhangi bi belirti yok. Yani adet öncesi sendromlar
lekelenmeler birşeyi işaret ediyor olabilir :) kan testi yaptırmalısın en kısa zamanda
üzülme dicem ama bende sürekli aynı şeyleri yaşadığım için teselli olayını çok anlamsız buluyorum. O yüzden inşallah üzülmezsin Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahİnşallah vardır. Yoksa çok üzülürüm
üzülme dicem ama bende sürekli aynı şeyleri yaşadığım için teselli olayını çok anlamsız buluyorum. O yüzden inşallah üzülmezsin Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
bizede haber vermeyi unutma :)Amiin hayatım hepimize inşallah :)
genelde göğüsler çok hassas olurmuş birde kasık ağrısı belirgin belirtiler arasında. Ama tabiki hiç belirti yaşamayan bayanlarda olabiliyorKızlar selam ben de aranıza katıldım. Hepimizin ortak derdi benim sat 24 aralık, sanırım bir kaç günüm kaldı. Acayip bir bel ağrısı yaşadım 2 gün önce, ama birden kesildi. Biraz da baş dönmem var piskolojik değilse ne dersiniz? Sizce gebe olabilir miyim? Başka nelerden anlayabilirim?
Tabiki kan testinde kesin cikar allahim hayirlisini nasip etsin ama silik bisi gordum yani mutlaka bizlerede haber verKan testi daha garanti olur değil mi ? Aksama vermeyi düşünüyorum
Tabiki kan testinde kesin cikar allahim hayirlisini nasip etsin ama silik bisi gordum yani mutlaka bizlerede haber ver
Ben etiket olayini bilmiyorum ama biken biri wardir elbet☺Tamam caniim ben unutursam edersem etiketleyin beni olurmu
Kan vermeye gidiyorum :)mayissinegi Canım ne yaptın var mı bir gelişme
Hadi hayırlı haberler inşallah:)Kan vermeye gidiyorum :)
Ayy hayirli haberle gel insallah haber ver mutlakaKan vermeye gidiyorum :)
AY inşallah mutlu haberi alırızKan vermeye gidiyorum :)
Sabirsizlarrr :) benden sabirsiz ciktinizmayissinegi yokmu bir gelişme hala
İnsallah canimAY inşallah mutlu haberi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?