- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.381
Aynen canim bende netten izledim muge anli cinsiyetini acikladi falan esi nasil agliyodu ben izledim dunde esime izlettim insan kendi yasamis gibi hissediyoGeçen gün tvde zahide yetiş hamile olduğunu açıklamış bende internette bulup özledim onu çok duygulandım gerçekten oda uzun bi süre tedavi olmuş kendime olmuş gibi sevindim resmen:))
Aynen bende eşime izlettim :)) bide hep kendim gibi birisini görünce aaaa bak diyorum o da tedavi oluyormuş falan böyle deli deli avunuyorum :)Aynen canim bende netten izledim muge anli cinsiyetini acikladi falan esi nasil agliyodu ben izledim dunde esime izlettim insan kendi yasamis gibi hissediyo
Dogru diyosun canim ne diyimki beklemedyiz iste hepimiz biraz daha sabretcez senin bat bugundu dimi olmadin dimi☺Aynen bende eşime izlettim :)) bide hep kendim gibi birisini görünce aaaa bak diyorum o da tedavi oluyormuş falan böyle deli deli avunuyorum :)
evet canım bugün. Henüz gelen giden yok geçen ay beklediğim tarihten 1 gün sonra olmuştu belki yarın olurumDogru diyosun canim ne diyimki beklemedyiz iste hepimiz biraz daha sabretcez senin bat bugundu dimi olmadin dimi☺
Hadi bakalim canim belki yarin olurum yok belki hic olmam demek war ☺tabi rabbim hayirlisini versin insallaahevet canım bugün. Henüz gelen giden yok geçen ay beklediğim tarihten 1 gün sonra olmuştu belki yarın olurum
Rabbim yüzüme güler inşallah bu ay. tabi hepimizinHadi bakalim canim belki yarin olurum yok belki hic olmam demek war ☺tabi rabbim hayirlisini versin insallaah
Amiiiiin canimmmRabbim yüzüme güler inşallah bu ay. tabi hepimizin
Seninde nerdeyse 1 hafta kaldı dimiAmiiiiin canimmm
Evet canim 6 gunum war normalde bu ay boyle telas yapmazdim ama pazar gunu pembe leke ve kasik agrisiyla uyaninca şuphe uyandirdi bende wallaSeninde nerdeyse 1 hafta kaldı dimi
Gecen hafta cok temiz kalpli bir arkdsim ruyasinda gormus beni hamile olarak bende normalde oyle cok ruya goren biri degilim gordugumde unuturum 2 gundur test yapiyorum hep pozitif cikiyo bu seferde inanamiyorum yani hayir olsun bakalimEvet canim 6 gunum war normalde bu ay boyle telas yapmazdim ama pazar gunu pembe leke ve kasik agrisiyla uyaninca şuphe uyandirdi bende walla
Tabi ruyamda yani orayi yazmayi unutmusumGecen hafta cok temiz kalpli bir arkdsim ruyasinda gormus beni hamile olarak bende normalde oyle cok ruya goren biri degilim gordugumde unuturum 2 gundur test yapiyorum hep pozitif cikiyo bu seferde inanamiyorum yani hayir olsun bakalim
inşallah şüphelerin seni yanıltmaz canım benim herşey gönlünce olur inşallahGecen hafta cok temiz kalpli bir arkdsim ruyasinda gormus beni hamile olarak bende normalde oyle cok ruya goren biri degilim gordugumde unuturum 2 gundur test yapiyorum hep pozitif cikiyo bu seferde inanamiyorum yani hayir olsun bakalim
Amin canim allah hepimizin gonlune gore versininşallah şüphelerin seni yanıltmaz canım benim herşey gönlünce olur inşallah
Canim ben goruyorum ikinci cizgiyi silik bi sekilde ne kadar sure sonra cikti ikinci cizgiKizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Canim ben goruyorum ikinci cizgiyi silik bi sekilde ne kadar sure sonra cikti ikinci cizgi
Bence daha yeni olabilir ucuk bir silik seklinde cikmis hayirli olsun istersen erken testlerden yap derimLavabodan çıktım kapı caldi ust kat komsumla bı beş dk falan kapıda sohbet ettik. Sonra tekrar baktim böyleydi
Kan testi daha garanti olur değil mi ? Aksama vermeyi düşünüyorumBence daha yeni olabilir ucuk bir silik seklinde cikmis hayirli olsun istersen erken testlerden yap derim
peki herhangi bir belirtin varmıKizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
kesinlikle kan testi yaptır en sağlamı oKan testi daha garanti olur değil mi ? Aksama vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?