Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen gün tvde zahide yetiş hamile olduğunu açıklamış bende internette bulup özledim onu çok duygulandım gerçekten oda uzun bi süre tedavi olmuş kendime olmuş gibi sevindim resmen:))
Aynen canim bende netten izledim muge anli cinsiyetini acikladi falan esi nasil agliyodu ben izledim dunde esime izlettim insan kendi yasamis gibi hissediyo

Aynen canim bende netten izledim muge anli cinsiyetini acikladi falan esi nasil agliyodu ben izledim dunde esime izlettim insan kendi yasamis gibi hissediyo
Aynen bende eşime izlettim :)) bide hep kendim gibi birisini görünce aaaa bak diyorum o da tedavi oluyormuş falan böyle deli deli avunuyorum :)

Evet canim 6 gunum war normalde bu ay boyle telas yapmazdim ama pazar gunu pembe leke ve kasik agrisiyla uyaninca şuphe uyandirdi bende walla
Gecen hafta cok temiz kalpli bir arkdsim ruyasinda gormus beni hamile olarak bende normalde oyle cok ruya goren biri degilim gordugumde unuturum 2 gundur test yapiyorum hep pozitif cikiyo bu seferde inanamiyorum yani hayir olsun bakalim

Gecen hafta cok temiz kalpli bir arkdsim ruyasinda gormus beni hamile olarak bende normalde oyle cok ruya goren biri degilim gordugumde unuturum 2 gundur test yapiyorum hep pozitif cikiyo bu seferde inanamiyorum yani hayir olsun bakalim
inşallah şüphelerin seni yanıltmaz canım benim herşey gönlünce olur inşallah

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 34
Back