Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bence daha 7 gün varsa şuan hiç bişi yapma adet zamanın geçsin bi 1-2 gün sonra erken gebelik testi alıp yaparsın acele etme sabret benim fikrim allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah... adet geçtikten sonra yapmak daha mantıklı
katılıyorum canım yoksa onun üzüntüsü çok etkiliyor insanı

katılıyorum canım yoksa onun üzüntüsü çok etkiliyor insanı

evet cnm hatırlıyomusun benim normalde de 4-5 gün geciyor demiştim olmam gereken 27 aralıktı ama ben olmadım 4-5 gün geç olduğumdan bana herkes test yap falan demişti sende bana bekle demiştin hiç bişi yapma demiştin bende beklemiştim 7 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapmıştım.. çıkmıştı şükürler olsun rabbime ... herkese yaşatsın bu duyguyu

evet cnm hatırlıyomusun benim normalde de 4-5 gün geciyor demiştim olmam gereken 27 aralıktı ama ben olmadım 4-5 gün geç olduğumdan bana herkes test yap falan demişti sende bana bekle demiştin hiç bişi yapma demiştin bende beklemiştim 7 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapmıştım.. çıkmıştı şükürler olsun rabbime ... herkese yaşatsın bu duyguyu
hatırladım canım bazen sabretmek gerçekten işe yarıyor :) Sen sabrının mükafatını aldın umarım bizlerde alırız en yakın zamanda

Kesinlikle doktorun kararı çok önemli peki ama folat ınıza hiç baktırdınız mı. Ben de kansızlık olduğu için her ay rutin olarak değerlerine bakılıyor biz orda görmüştük folatımın yüksek olduğunu.
Hayır folat bakıldığını sanmıyorum en azından ben hatırlamıyorum. Ama fazlasının depolanmadığını söylemişti doktorum. Şu an iki farklı doktor takip ediyor diğeri de 1 senedir folik asit kullandığımı duyunca devam et dedi.

benim adet günüm yarın ama adet sancısı falan çekmiyorum şuan normalde 1 hafta boyunca ağrım olurdu belki bu sefer ki ağrısız olur bilemem heveslenmek istemiyorum

hadi bakalım hayırlısı cnm benim.. çok kafaya takma çk düşününcede geç adet olabiliyo insan..4-5 gün geçsin adetinden eğer hala adet olmazsan erken gebelik testi yaparsın benim gibi inşallah mutlu haberi sende alırsın :)

İnşallah canım hayırlısıyla
KAfaya takmak o kadar etkiliyoki benim geçen ay 5 gün gecikti ve sadece 3 gün sürdü ki bnm 6 gün net sürerdi hamileyim sandım ama malesef bu ay da 10 gün önce geldi bi yerde okudm yumurtlama direk beyne odaklı biliymiş stres sıkıntı üzüntü yorgunluk herşei etkiliyo eğer kafaya takmamayı başarabilsek herşey normal olcak ama biz onu başaramıyoz herşei hamileliğe bağlıyorzz

KAfaya takmak o kadar etkiliyoki benim geçen ay 5 gün gecikti ve sadece 3 gün sürdü ki bnm 6 gün net sürerdi hamileyim sandım ama malesef bu ay da 10 gün önce geldi bi yerde okudm yumurtlama direk beyne odaklı biliymiş stres sıkıntı üzüntü yorgunluk herşei etkiliyo eğer kafaya takmamayı başarabilsek herşey normal olcak ama biz onu başaramıyoz herşei hamileliğe bağlıyorzz
Evet çok görüyorum hiç düşünmediği anlarda hamile kalan insanları. Ben evlendigimden beri bi çocuk merakı aldı basını gidiyo. Bide Allah affetsin hani böyle birileri yokmu yapmiyomusun olmuyormu diye sorup durdukları zaman insan kendisinde birşeyleri eksik görüyor sanki

Evet çok görüyorum hiç düşünmediği anlarda hamile kalan insanları. Ben evlendigimden beri bi çocuk merakı aldı basını gidiyo. Bide Allah affetsin hani böyle birileri yokmu yapmiyomusun olmuyormu diye sorup durdukları zaman insan kendisinde birşeyleri eksik görüyor sanki
Ya evet o soranlar hiç eksilmez bnde bi aktivitelere falan katılmayı düşünüyorm sürekli ona odaklanmak yoruyo herşei sil baştan tekrar yorucu allah hakkımızda hayırlısını eylesin

Ya evet o soranlar hiç eksilmez bnde bi aktivitelere falan katılmayı düşünüyorm sürekli ona odaklanmak yoruyo herşei sil baştan tekrar yorucu allah hakkımızda hayırlısını eylesin
Aptallaştım artık gerçekten ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Her adet olduğumda olsun ya vardır bi hayır diye hep kendimi avutuyorum sonra bi yakınımın hamile olduğunu öğreniyorum anlamsizca böyle kendime sinirleniyorum

Aptallaştım artık gerçekten ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Her adet olduğumda olsun ya vardır bi hayır diye hep kendimi avutuyorum sonra bi yakınımın hamile olduğunu öğreniyorum anlamsizca böyle kendime sinirleniyorum
Bende ayni seyleri yasiyorum hele gecen ay adet olunca nasil agladim ya sinirden

Back