- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.341
Canım benim yengemde azar azar geliyormuş bazen sildiğinde farkediyormuş bazende az bi miktar iç çamaşırına geçiyormuş ama açık renkliydi dedi. Hatta o adet olacağını ama sökülemediğini zannediyodu sonra hamile olduğunu öğrenmiştikKızlar cevap verecek kimse yok mu???
birde şunu öğrenmek isterim senden soğan kürünü adetin kaçıncı günü yaptın acaba ve günde kaç kere hangi öğünlerde içtinAyy inşallah ya hiç soğana falan gerek kalmaz da gönlündekini nasip etsinnn
Bufun konustuk seni sevgiyle sana ozelden bile mesaj attim
bende kendimde hiç sorun görmemiştim ama doktora gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim bende üstelik dediğin gibi adetlerim her zaman düzenlidir. Ben 2 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu ayda klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtamın kendiliğinden çatlamış olduğunu gördü doktorum ve iğne vermedi. Belki bu bi ışıktır dedim ama tabi senin gibi umutlu değilim bende pek10 aydır bebek için uğraşıyoruz ilk başlarda bi sorun yoktur bende diyerek ilk olarak eşimden başladık spermleri gayet düzgün çıktı ben hala kendimde bi problem yoktur diye düşünürken daha sonrasında 7 ay sonra ilk olarak kistim olduğunu öğrendim 5 cm di 2 hafta içinde küçüldü gitti doktor direk hormonlarıma bakmak istedi bi baktık ki prolaktinim yüksek ve fsh lh değerlerim dengesiz,doktor polikistik oversin dedi (ama benim adetlerim düzenli,kilo ve tüylenme problemim de yok ve daha önce gittiğim doktorlar yumurtamın çatladığını söylemişti)ve bana dostinex,miyositol ve folic asit verdi 1 ay sonra gittiğimde doktor prolaktinimin düştüğünü söyledi,şimdi sıra yumurta takibinde dedi,ilk olarak ilaçsız tedavi yapmaya karar verdi 2 gün aralıklarla gitmeye başladım adetimn 13. günü sağ yumurtalığım da 3 sol da da 3 yumurta vardı doktor sağ taraftaki 15mm dedi ama sağlıklı göremiyorum ben zaten bu ay ilaçsız takip yaptığımız için ümitli değilim dedi,ama yumurtan büyüdüğü için bugün ve yarını değerlendir dedi,ben de dediğini yaptım,2 gün sonra tekrar gittiğimde,rahim duvarıma baktı kalınlaşmış çok güzel olmuş dedi,ve soldaki yumurtalarımın kücüldüğünü söyledi tam sağ tarafa baktığında kendiside cok mutlu oldu ve YUMURTLAMIŞSIN dedi,tabi ben anlamadım benim yumurtlaarımın çatlamadığını söyleyen doktor yumurtlamışsın dedi.ben sevinçle çıktım ve o günü de ne olur ne olmaz diye değerlendirdim.hee ben yine ümitli değilim ama sizce gebe kalabilir miyim? o kadar ay regl günümde kırmızıları görünce hüsran yaşayan ben yine olanlara rağmen ümitli değilim acaba olur mu?
cok mutsuzum aslında hiç ümiytlenemiyorum.. bu tarz olayları yaşayan arkadaşlar yardımcı olun lütfen fikirlerinize ihtiyacım var adet olmama 13 gün var...
Yaaaa canim hatirliyorum o gunleri sen diyodun test alsammi diye bende dedim erken olanlardan al en azindan soru isareti olmasin diyodum ve pozitif cikmisti simdi sendeki belirtiler bende var allahim yuzume guler insallah cok sevindim minnakina iyi bak ☺
benim ilaç kullanmadan yumurtam çatlamış ama dediğin gibi ben de pek ümidim yokkbende kendimde hiç sorun görmemiştim ama doktora gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim bende üstelik dediğin gibi adetlerim her zaman düzenlidir. Ben 2 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu ayda klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtamın kendiliğinden çatlamış olduğunu gördü doktorum ve iğne vermedi. Belki bu bi ışıktır dedim ama tabi senin gibi umutlu değilim bende pek
tüm güzel şeyler beklenmedik anda gerçekleşir ben bunun örneklerini çok gördüm çevremde. Belkide çok fazla üzerine düşüyoruz bu konunun olmaması bir yana bide işimizi zorlaştırıyoruz.benim ilaç kullanmadan yumurtam çatlamış ama dediğin gibi ben de pek ümidim yokk
tüm güzel şeyler beklenmedik anda gerçekleşir ben bunun örneklerini çok gördüm çevremde. Belkide çok fazla üzerine düşüyoruz bu konunun olmaması bir yana bide işimizi zorlaştırıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun bu çok zor bi durum gerçekten[UOTE]
gerçekten çok zor ne yapacğaımı bilmiyorum. beklenmedik anda evet gerçekleşen var ama insan beklemeden yapamıyor ki...bekleyip de olmaması da kötü beklesen de olmayacağına inanmakta kötü
Canım ne oldu yaptınmı testInsallah canim yarin sabah testi yapim olmadi hafta sonuna tekrarlarim yoksa bu kocam kalp krizi gecircek walla testi ilk defa kendi aldi ya heves ediyo
Canım merak ettim naptın yaptın mı testInsallah canim yarin sabah deniycem hafta sonuna tekrar yaparim ☺
kız yoksa hamilesinde bayıldınmı sevinçten :)Canım merak ettim naptın yaptın mı test
Yaptim canim negatif cikti ama bu normal test ben hafta sonuna erken testlerden yapim diyorum esimin zoruyla yaptim biliyosunCanım ne oldu yaptınmı test
Yaptim canim negatif cikti esim almisti normal test onu yaptim hafta sonuna erken testlerden yapim diyorumCanım merak ettim naptın yaptın mı test
haklısın canım çünkü bazen adete 2-3 gün kala bile çıkmıyor sende çıkmaması çok normal biraz bekle bana kalırsa hafta sonu bile erken sonra üzülmek çok yoruyor insanı. Tabi sen umarım tam tersini yaşar ve çok mutlu olursunYaptim canim negatif cikti ama bu normal test ben hafta sonuna erken testlerden yapim diyorum esimin zoruyla yaptim biliyosun
Canim gunum gecmedi 7 gun var ama 4 gun once kasik agrisiyla uyandim tuvalete gittim zor idrarimi yaptim yaniyodu peceteye silerken toz pembe leke geldi 3 kere falan sonra kesildi benimde gpguslerim cok aciyo şiş kasik agrim ve karnimin alti agriyo birde bacaklarim agriyo ama tatli bir agri yani gecen esim normal test almis bu sabah yaptim negatif hafta sonuna erken testlerden yapim diyorum sendeki belirtileri ben yasiyorum suan yaniEvet cnm normalde de geç olduğumdan 4-5 gün beklemedeydim.. sonra baktım hala olmuyorum erken gebelik testi almıştım kesin sonuç olsun diye sizlere sormuştum hatırlıyorum bende.. normal gebelik testi kesin sonuç vermiyo bazen hamile olsan bile negatif çıktığı oluyormuş.. o yüzden kesinlikle günün geçse bile erken gebelik testi alınmalı kesin sonuç vermesi için yada vaktin varsa kan testi yapılmalı.. kafada soru işareti kalmıyo..
inşallah cnmm senden de güzel haberler alırız ya.. günün geçtimi senin ?? bat ın ne zaman? belirtiler varmı benim mesela belirtim adet olcakmışım gibiydi hep kasık ağrısı bacaklarım bile ağrıyodu bide gögüslerde hassasiyet.. başka bir belirtim olmadı..
Ewet canim haklisin insallah ya allahim hepimze insallah bu zamani tattirir☺haklısın canım çünkü bazen adete 2-3 gün kala bile çıkmıyor sende çıkmaması çok normal biraz bekle bana kalırsa hafta sonu bile erken sonra üzülmek çok yoruyor insanı. Tabi sen umarım tam tersini yaşar ve çok mutlu olursun
amin canım inşallahEwet canim haklisin insallah ya allahim hepimze insallah bu zamani tattirir☺
Canim gunum gecmedi 7 gun var ama 4 gun once kasik agrisiyla uyandim tuvalete gittim zor idrarimi yaptim yaniyodu peceteye silerken toz pembe leke geldi 3 kere falan sonra kesildi benimde gpguslerim cok aciyo şiş kasik agrim ve karnimin alti agriyo birde bacaklarim agriyo ama tatli bir agri yani gecen esim normal test almis bu sabah yaptim negatif hafta sonuna erken testlerden yapim diyorum sendeki belirtileri ben yasiyorum suan yani
Dogru diyosun canim tamam oyle yapim tecrubeli birisi olarak sözünü dinlemek düser bana☺canım bence daha 7 gün varsa şuan hiç bişi yapma adet zamanın geçsin bi 1-2 gün sonra erken gebelik testi alıp yaparsın acele etme sabret benim fikrim allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah... adet geçtikten sonra yapmak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?