- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.321
Bende havucla incir yaptim bu ay bakalim☺Bende adet olup bittikten sonra soğan kuru yapmaya karar verdim hiç yapmadım daha önce birde onu deneyelim bakalım
İnşallah şifasını görürsün canımBende havucla incir yaptim bu ay bakalim☺
Benm 3senedir denemediğim kalmadı umut dünyası hem bitkisel hem doktor ama malesef beklioruz nasip diyipİnşallah şifasını görürsün canım
Insallah canim yarin sabah testi yapim olmadi hafta sonuna tekrarlarim yoksa bu kocam kalp krizi gecircek walla testi ilk defa kendi aldi ya heves ediyoİnşallah şifasını görürsün canım
Ben kızımda soğan kürü uyguladım 15gün suyunu içtim aynı zamanda fitil olarak kullandım ertesi ayı hamile kaldımİnşallah şifasını görürsün canım
Hayirlisi canim elbet bir gun gorursun sifayiBenm 3senedir denemediğim kalmadı umut dünyası hem bitkisel hem doktor ama malesef beklioruz nasip diyip
Ne guzel iste bak umudunu kaybetmeBen kızımda soğan kürü uyguladım 15gün suyunu içtim aynı zamanda fitil olarak kullandım ertesi ayı hamile kaldım
Kıyamam ya kim bilir ne kadar hevesli. Allahım heveslerini boşa çıkartmasın inşallahInsallah canim yarin sabah testi yapim olmadi hafta sonuna tekrarlarim yoksa bu kocam kalp krizi gecircek walla testi ilk defa kendi aldi ya heves ediyo
Bende bi kaç yerde okudum baya faydasını gören olmuş bende eğer adet olursam mutlaka yapıcam soğan kürü. Senin şuan bi sağlık sorunun varmı pekiBen kızımda soğan kürü uyguladım 15gün suyunu içtim aynı zamanda fitil olarak kullandım ertesi ayı hamile kaldım
Amin canim insallah allah hepimize hayirli evlat saglikli hamilelik nasip etsn insallah❤Kıyamam ya kim bilir ne kadar hevesli. Allahım heveslerini boşa çıkartmasın inşallah
Doktorun dediğinw göre pkoluyum canım adetim 35günde bi oluo 3senedir düzenli adet dışında gün aşırı ilişki klomen çatlatma iğnesi sogan kürü birsürü ot süt buharı hepsini denedim ama olmadı şuan tek sıkıntım stres birazda ona bağlıorum olmadığınıBende bi kaç yerde okudum baya faydasını gören olmuş bende eğer adet olursam mutlaka yapıcam soğan kürü. Senin şuan bi sağlık sorunun varmı peki
Bende 3 aydan beri klomen ve catlatma ignesi kullanıyorum. Doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi isticem dedi ama ben bu kaç ay ara vermek istiyorum doktor muhabbetlerine. Biraz akışına bırakmak istiyorum çünkü bende aşırı stres yapıyorumDoktorun dediğinw göre pkoluyum canım adetim 35günde bi oluo 3senedir düzenli adet dışında gün aşırı ilişki klomen çatlatma iğnesi sogan kürü birsürü ot süt buharı hepsini denedim ama olmadı şuan tek sıkıntım stres birazda ona bağlıorum olmadığını
Amin canım benim❤Amin
Amin canim insallah allah hepimize hayirli evlat saglikli hamilelik nasip etsn insallah❤
Aynen bende öle yaptım çnkü o muayene bile gerio beni 3ay gttim iki ay bekledim öle ilerledim ama artık gitmicem daha çok ümit bağlıorum ama soğana dewam et en baskın özelliği temizleyici we rahmi yumuşatıo oBende 3 aydan beri klomen ve catlatma ignesi kullanıyorum. Doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi isticem dedi ama ben bu kaç ay ara vermek istiyorum doktor muhabbetlerine. Biraz akışına bırakmak istiyorum çünkü bende aşırı stres yapıyorum
Mutlaka yapacağım ama tabiki inşallah adet olmam :)Aynen bende öle yaptım çnkü o muayene bile gerio beni 3ay gttim iki ay bekledim öle ilerledim ama artık gitmicem daha çok ümit bağlıorum ama soğana dewam et en baskın özelliği temizleyici we rahmi yumuşatıo o
Ayy inşallah ya hiç soğana falan gerek kalmaz da gönlündekini nasip etsinnnMutlaka yapacağım ama tabiki inşallah adet olmam :)
Amiiiiin inşallahAyy inşallah ya hiç soğana falan gerek kalmaz da gönlündekini nasip etsinnn
Aynen canım yarın haber verirsinnnInsallah canim yarin sabah deniycem hafta sonuna tekrar yaparim ☺
Kızlar cevap verecek kimse yok mu???Kızlar bu kahverengi lekelenme cidden lekelenme mi yoksa sulu birşey mi..benim çok koyu akıntım var ama çok sulu değil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim eşimle yumurtlama dönemimde birkaç ilişki yaşadık...keçiboynuzu ve incir kürü yaptım 4gün bar adetime hafta sonundan beri kaşıklarımda bir ağrı var anlatamam yürüyemiyorum bile...ne olduğumu bir türlü anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?