Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 gun var canim normalde ama benim biraz duzensiz oluyo ya erken yada gec bana gorede erken diyorum yap yap diyo birde korkuyorumda ne bilim aman ya bu arada prencestwn ses cikmadi ne kadarlik acaba bebisi

canlarrr burdayım ben bazen giremiyorum bazen yazdıklarınızı okuyorumm.. 7 hafta 3 günlüğüz şuan rabbim isteyen herkese yaşatsın...
benim adetim 25 kasımdı ama ben normalde de 4-5 gün geç olduğumdan çok umursamamıştım ki konuştuğumuz kızlar biliyo 7 gün geçtikten sonra erken gebelik testi aldım eczaneden 28 tl ye akşam yemekten sonra yaptım silik pozitif çıktı ertesi gün hastanede ultrason da baktık keseyi gördük..
bende ki belirtiler acayip kasık ağrısı adet olcakmışım gibi bir ağrı vardı sürekli wc ye gidiyordum adet oldum sanıım diye..gögüslerde hassasiyet birde bacaklarım ağrıyodu.. başka bir belirti yaşamadım.. bu aralar bi sabahları mide bulantısı oluyo okadar çok şükür .. çok rahatsız edici deil..
darısı hepinizin başına inşallah kızlarrr...

benim fikrim adet dönemleriniz geçsin ondan sonra erken gebelik testi alıp bakın.. kesin sonuç kızlarrr adet gelmeden test yapınca negatif çıkınca insan çok üzülüyo

Yaaaa canim hatirliyorum o gunleri sen diyodun test alsammi diye bende dedim erken olanlardan al en azindan soru isareti olmasin diyodum ve pozitif cikmisti simdi sendeki belirtiler bende var allahim yuzume guler insallah cok sevindim minnakina iyi bak ☺

TAtlım bncede erken ama bi yerde okumuştum lekelenmeden 3 gün spnra fln kana geçiyomş 5 gün sonra fln idrara geçiyomş diye okumştum yinede sen bilirsin eşin istiyosa bi dene baklm inşallah çıkar inşallah hamilesindir

Kızlarr mrb bana yardımcı olurmusunuz daha öncede yazmıştım ben adet günüm geçti öncekilere göre hiç bi belirti yok sadece hafid pembe akıntı ama daha önce adetlerimde hiç yaşamadım bunu 3gün önce test yaptım hiç bişey çıkmadı warmı tecrübesi olan

Kaç gün geçti canım adetin

Adetin kaç gün geçti canim

selam kizlar :) 3 gun gecikmem var hala gelmedi kirmizilar hicte gelicege benzemiyor. eve. bi kac kere yaptim test olumsuz ama ona guvenipte umudumu kaybetmek istemiyorum acikcasi pek guvenmiykrum ama dayanamayip yaptim iste yarin insallah hayirli haberlerle gelirim daha once boyle olupta mutlu haberi alan var mi ?

Insallah canim yarin sabah deniycem hafta sonuna tekrar yaparim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…